1
Hemmabiosystem

Fidelio

Philips Fidelio

Nano-biohögtalare

  Philips Fidelio

  Nano-biohögtalare

  Liten men mäktig

  Philips Fidelio B1 nanobiohögtalare ger ett kraftfullt, realistiskt och uppslukande ljud i ett förvånansvärt litet paket. Med trådlös anslutning och obelamrad design passar den naturligt i en hemmabiomiljö. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Liten men mäktig

Philips Fidelio B1 nanobiohögtalare ger ett kraftfullt, realistiskt och uppslukande ljud i ett förvånansvärt litet paket. Med trådlös anslutning och obelamrad design passar den naturligt i en hemmabiomiljö. Läs mer om produkten

Fidelio Nano-biohögtalare

5.1-kanalig trådlös subwoofer, Bluetooth® aptX och ACC, 1 HDMI-ingång och -utgång (ARC), Microbeam-teknik B1/12 Hitta liknande produkter

Liten men mäktig

Fantastiskt bioljud

 • Microbeam-teknik ger verkligt uppslukande ljud

  Microbeam-teknik ger verkligt uppslukande ljud

  Microbeam-teknik möjliggör kraftfullt, exakt ljud från en kompakt formfaktor. De fyra högkänsliga högtalarelementen (två på sidorna och två i mitten) har ordnats i en korseldskonfiguration så att ljudet kan färdas över en 180 graders ljudbild med en mycket bred optimal punkt. Effekten är en kompakt, dynamisk hemmabiohögtalare som drar dig djupare in i upplevelsen.

 • Tweeter-ljudvågsguiden låter dig höra varje detalj

  Tweeter-ljudvågsguiden låter dig höra varje detalj

  Två tweeter-ljudvågsguider överst på högtalaren ger mer drag i ljudet med hifi-egenskaper. Varje ljudvågsguide består av en Soft Dome-tweeter med ett neodymiummagnetsystem som fungerar med en dedikerad förstärkare och mottagare. De 18 hålen i hela ljudvågsguiden har vidgandes diametrar för att säkerställa en konstant utgångsnivå från varje hål. Resultatet är en virtuell matris av tweetrar där varje hål fungerar som en enskild tweeter som projicerar höga frekvenser mot väggar och reflekterar ljudet mot lyssnaren.

 • Bluetooth® (aptX® och AAC) för trådlös musikströmning

  Bluetooth® (aptX® och AAC) för trådlös musikströmning

  Bluetooth® (aptX® och AAC) för trådlös musikströmning

 • Anmärkningsvärt kompakt och utrymmesbesparande

  Anmärkningsvärt kompakt och utrymmesbesparande
 • Tunn, trådlös subwoofer för vertikal och horisontell placering

  Tunn, trådlös subwoofer för vertikal och horisontell placering
 • Utgång för 5.1-kanaligt ljud

  B1-utrustade, 5.1-kanaligt ljud, med 6 inbyggda förstärkare som ger fantastisk ljudkvalitet. Det här 5.1-systemet använder samma högtalarkanaler och konfiguration, med vänster och höger frontkanaler, en centerkanal, två surroundkanaler och en subwoofer. Den har stöd för Dolby Digital Prologic 2.

 • Tunn, kompakt subwoofer som ger en djup och kraftfull bas

  Stora och utrymmeskrävande subwoofers hör till en förgången tid. Djupet på endast 86 mm gör denna subwoofer diskret och lätt att placera i hemmabioinstallationer av vilken storlek som helst. Den mindre storleken innebär inte att ljudet blir lidande: den kompakta subwoofern använder en bandpass racetrack-design av sjätte ordningen med en intern högtalare som ställs in på olika frekvenser av två baskanaler, vilket möjliggör användning av ett större frekvensomfång.

 • Anslut till HDMI för suverän bild- och ljudkvalitet

  Ta del av slående 3D-uppspelning och kristallklart 5.1- eller 7.1-ljud genom att bara koppla in spelarens HDMI-ljudutgång till en AV-mottagare utan 3D-funktioner.

 • Dolby digital och DTS

  Kör digitalt och få ut så mycket som möjligt av dina musik- och filmupplevelser. Även musik som du spelar upp via stereon låter toppen eftersom Dolby Digital och DTS-surroundljudet förbättrar både digital musik och video. Ljudet förstärks så mycket från din hemmabiohögtalare att du omsluts helt av det.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av