1
Bärbara ljudenheter

HD-videokamera

  HD-videokamera

  Fånga och dela fantastiska ögonblick – enkelt

  ESee videokamera CAM150 är tålig och vattentät och passar perfekt både inomhus och utomhus, till och med när det regnar eller snöar. Avancerad bildstabilisering ger de skarpaste videoklippen medan dual format-inspelning ger både HD- och e-postvänliga format för enkel delning när som helst.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fånga och dela fantastiska ögonblick – enkelt

ESee videokamera CAM150 är tålig och vattentät och passar perfekt både inomhus och utomhus, till och med när det regnar eller snöar. Avancerad bildstabilisering ger de skarpaste videoklippen medan dual format-inspelning ger både HD- och e-postvänliga format för enkel delning när som helst.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Fånga och dela fantastiska ögonblick – enkelt

Till och med när det regnar eller snöar

 • Det går snabbt att dela via e-post eller publicering på Facebook/YouTube

  Det går snabbt att dela via e-post eller publicering på Facebook/YouTube

  Med den inbyggda Windows-programvaran kan du lägga upp dina filmer på webbplatser som YouTube, Facebook, Twitter och Vimeo utan problem. Mac-användare kan lätt organisera, redigera och dela ut med iMovie från iLife. Med hjälp av den avancerade komprimeringstekniken genererar det HD-videoformat (H.264) som används i Philips-videokameran mindre filer än de från vanliga videokameror, digitala kameror och mobiltelefoner, så att du kan dela dem snabbare! Filerna kan också användas av andra program, t.ex. iPhoto och Windows Movie Maker.

 • Filma klarare och stadigare videofilmer med avancerad bildstabilisering

  Filma klarare och stadigare videofilmer med avancerad bildstabilisering

  Med avancerad bildstabilisering får du fantastisk videokvalitet som du kan vara stolt över att visa upp. Du får stadiga och oförvrängda videor tack vare gyrosensorer med avancerade algoritmer. Sensorerna mäter avståndet mellan marken och kameralinsen och gör de korrigeringar som behövs när videokameran skakar. Den här avancerade tekniken ger dig fler skarpa bilder varje gång och gör att du kan fånga livets bästa stunder i fantastisk videokvalitet.

 • Dual format-inspelning för full HD och e-postvänliga format

  Dual format-inspelning för full HD och e-postvänliga format

  Videor i Full HD är bra när man tittar på HD-TV-apparater, men om du vill skicka videoklippet via e-post eller dela det online måste den stora HD-filen komprimeras och konverteras till ett e-postvänligt format. Din videokamera löser problemet genom att erbjuda Dual Format-inspelning. När du startar funktionen spelas dina videor in i två format samtidigt – full HD (1080p) och e-postvänliga QWVGA (240p). Det här gör att du kan ta del av dina videor på din HD-TV samtidigt som det ger dig ett format du direkt kan dela elektroniskt.

 • Återupplev minnen i detaljrik full HD-video

  Återupplev minnen i detaljrik full HD-video

  Fånga och njut av videor i full HD-kvalitet (full HD 1080p). "1080" anger skärmupplösningen, d.v.s. antalet horisontella linjer på skärmen. "p" står för "progressive scan", eller linjernas sekventiella utseende i varje bildruta. 1080p ger bildkvalitet som är överlägsen den som finns i vanliga mobiltelefoner och digitalkameror. Dessutom använder videokameran samma videoformat som Blu-ray-spelare och -skivor – H.264. Det här mycket sofistikerade formatet ger fantastisk HD-bildkvalitet, så att du kan njuta av kristallklara minnen på video.

 • Snabbkomprimering för videohöjdpunkter i en minifilm

  Snabbkomprimering för videohöjdpunkter i en minifilm

  Gör en snabbsummering av videofilmerna du har spelat in – allt med en knapptryckning. Med snabbkomprimering kan du automatiskt ta ut höjdpunkterna i dina senaste videofilmer och sätta ihop dem till en synops. Visa sammandraget av videoklippen omedelbart eller använd det som en påminnelse om vad du har filmat. Allt du behöver göra är att välja snabbkomprimering på videokameran. Det har aldrig varit enklare att återuppliva minnen.

 • Blixt, autofokus samt ansikts- och leendeigenkänning

  Blixt, autofokus samt ansikts- och leendeigenkänning
 • Upp till 8 megapixel för foton av hög kvalitet

  Upp till 8 megapixel för foton av hög kvalitet
 • Direkt TV-anslutning via HDMI för visning av video i HD

  Direkt TV-anslutning via HDMI för visning av video i HD
Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av