Dockningssystem för bil

  Dockningssystem för bil

  Docka den på instrumentbrädan

  Ta över ratten med det här bilunderhållningssystemet från Philips som fungerar smidigt med din Android-telefon. Ladda enheten på instrumentbrädan, kontrollera vad som spelas med en kostnadsfri app och besvara samtal med handsfree, oavsett om telefonen är dockad eller inte. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

CarStudio Dockningssystem för bil

Docka för Android-telefoner CMD305A/12 Hitta liknande produkter

Docka den på instrumentbrädan

med kostnadsfri CarStudio-app för optimerad användning i bilen

 • Music Zone för justerbara lyssningsplatser

  Music Zone för justerbara lyssningsplatser

  Med Philips innovativa Music Zone-teknik kan förare och passagerare njuta av sin musik med mer levande känsla, precis som artisten hade tänkt det. Användare kan lätt växla lyssningsplats från föraren till passagerarna och tillbaka igen för att få bästa ljudfokus i bilen. En speciell platskontrollknapp erbjuder tre fördefinierade inställningar - Left, Right och Front (och All) - så att du lätt och dynamiskt kan anpassa efter lyssningsbehovet ensam eller tillsammans med passagerarna.

 • MAX Sound för omedelbar förstärkning

  MAX Sound för omedelbar förstärkning

  MAX Sound-tekniken förstärker momentant basen och diskanten, maximerar ljudprestanda och skapar en mycket imponerande ljudupplevelse med endast en knapptryckning. Den sofistikerade elektronikkretsen kalibrerar befintliga ljud- och volyminställningar vilket omedelbart förstärker bas, diskant och volym till maximala originalnivåer utan distorsion. Slutresultatet är en märkbar förstärkning av både ljudspektra och volym och en mäktig ljudhöjning som ger nya dimensioner till vilken musik som helst.

 • USB Direct för MP3-/WMA-musikuppspelning

  USB Direct för MP3-/WMA-musikuppspelning

  I USB Direct-läget kan du enkelt ansluta USB-enheter till USB-porten på din Philips-enhet och spela upp digital musik direkt från Philips-enheten.

 • Inbyggd Bluetooth för handsfreesamtal och musik i högtalare

  Inbyggd Bluetooth för handsfreesamtal och musik i högtalare

  Behåll kontrollen med Philips musiksystem för bilen. Med inbyggd Bluetooth kan du ansluta din iPhone till bilens ljudsystem och ringa eller besvara samtal handsfree via den inbyggda mikrofonen och bilhögtalarna. Du kan även lyssna på all musik i din iPhone i bilhögtalarna utan att ens behöva docka enheten. En stabil anslutning och utmärkt ljudkvalitet gör att telefonsamtalen blir klara och tydliga. Med Philips kan du ha ögonen på vägen och händerna på ratten – så att resan blir både säkrare och trevligare.

 • Kostnadsfri Philips CarStudio-app som ger dig kontroll över vad du spelar upp

  Kostnadsfri Philips CarStudio-app som ger dig kontroll över vad du spelar upp

  Philips CarStudio-app har en mängd unika funktioner för Philips dockningsstationer. Du kan ringa handsfreesamtal med din Android-telefon och bläddra genom musiksamlingen. Kontrollknapparna är stora och enkla att använda. Du får därtill ett intuitivt gränssnitt som gör appen perfekt för bilen. Appen är helt kostnadsfri, och du kan ladda ned den via Google Play Store.

 • Indragbar docka för en snygg och prydlig instrumentbräda

  Indragbar docka för en snygg och prydlig instrumentbräda

  Gör det enklare att köra med Philips underhållningssystem för bilen. Allt du behöver göra är att docka din Android-telefon i någon del av bilens ljudsystem. Krångliga anslutningar och fula sladdar är numera historia. Placera din Android-telefon i dockan, så kan du ladda, spela upp från den och ringa handsfree. Du kan även använda andra funktioner i enheten – som navigeringssystem och platstjänster. Kör den enklaste vägen med Philips.

 • Ljudingång för bärbar musikuppspelning

  Ljudingång för bärbar musikuppspelning

  Ljudingången möjliggör direktuppspelning av ljudinnehåll från bärbara mediespelare. Du kan njuta av din favoritmusik med ljudsystemets enastående ljudkvalitet. Dessutom är ljudingången mycket praktisk eftersom du bara behöver ansluta din bärbara MP3-spelare till ljudsystemet.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av