Dockningssystem för bil

  Dockningssystem för bil

  Docka den på instrumentbrädan

  Ta över ratten med det här bilunderhållningssystemet från Philips som fungerar smidigt med din iPhone/iPod. Ladda enheten på instrumentbrädan, kontrollera vad som spelas med en kostnadsfri app och besvara samtal handsfree, oavsett om telefonen är dockad eller inte. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

CarStudio Dockningssystem för bil

Docka för iPod/iPhone CMD310/12 Hitta liknande produkter

Docka den på instrumentbrädan

med kostnadsfri iPhone-app för optimerad användning i bilen

 • Music Zone för justerbara lyssningsplatser

  Music Zone för justerbara lyssningsplatser

  Med Philips innovativa Music Zone-teknik kan förare och passagerare njuta av sin musik med mer levande känsla, precis som artisten hade tänkt det. Användare kan lätt växla lyssningsplats från föraren till passagerarna och tillbaka igen för att få bästa ljudfokus i bilen. En speciell platskontrollknapp erbjuder tre fördefinierade inställningar - Left, Right och Front (och All) - så att du lätt och dynamiskt kan anpassa efter lyssningsbehovet ensam eller tillsammans med passagerarna.

 • MAX Sound för omedelbar förstärkning

  MAX Sound för omedelbar förstärkning

  MAX Sound-tekniken förstärker momentant basen och diskanten, maximerar ljudprestanda och skapar en mycket imponerande ljudupplevelse med endast en knapptryckning. Den sofistikerade elektronikkretsen kalibrerar befintliga ljud- och volyminställningar vilket omedelbart förstärker bas, diskant och volym till maximala originalnivåer utan distorsion. Slutresultatet är en märkbar förstärkning av både ljudspektra och volym och en mäktig ljudhöjning som ger nya dimensioner till vilken musik som helst.

 • Inbyggd Bluetooth för handsfreesamtal och musik i högtalare

  Inbyggd Bluetooth för handsfreesamtal och musik i högtalare

  Behåll kontrollen med Philips musiksystem för bilen. Med inbyggd Bluetooth kan du ansluta din iPhone till bilens ljudsystem och ringa eller besvara samtal handsfree via den inbyggda mikrofonen och bilhögtalarna. Du kan även lyssna på all musik i din iPhone i bilhögtalarna utan att ens behöva docka enheten. En stabil anslutning och utmärkt ljudkvalitet gör att telefonsamtalen blir klara och tydliga. Med Philips kan du ha ögonen på vägen och händerna på ratten – så att resan blir både säkrare och trevligare.

 • Kostnadsfri Philips CarStudio-app som ger dig kontroll över vad du spelar upp

  Kostnadsfri Philips CarStudio-app som ger dig kontroll över vad du spelar upp

  Philips CarStudio-app har en mängd unika funktioner för Philips dockningsstationer. Du kan ringa handsfreesamtal med din iPhone, bläddra genom musiksamlingen och dela det du lyssnar på med vänner via Facebook och Twitter. När din iPhone eller iPod är i liggande läge förstoras kontrollknapparna för enkel åtkomst. Du får därtill ett intuitivt gränssnitt som gör appen perfekt för bilen. Appen är helt kostnadsfri, och du kan hämta den via Apple App Store.

 • Indragbar docka för en snygg och prydlig instrumentbräda

  Indragbar docka för en snygg och prydlig instrumentbräda

  Håll instrumentbrädan prydlig med Philips indragbara docka. När du vill snygga till bilen kan du dölja dockan helt med en snabb knuff. Smart teknik och design gör att dockan kan dras in helt, så att ytan blir snygg och prydlig. Philips underhållningssystem för bilen tar enkelhet till en ny nivå.

 • USB Direct för MP3-/WMA-musikuppspelning

  USB Direct för MP3-/WMA-musikuppspelning

  I USB Direct-läget kan du enkelt ansluta USB-enheter till USB-porten på din Philips-enhet och spela upp digital musik direkt från Philips-enheten.

 • Enkelt att docka, ladda och använda din iPhone/iPod

  Gör det enklare att köra med Philips underhållningssystem för bilen. Allt du behöver göra är att docka din iPhone eller iPod i någon del av bilens ljudsystem. Krångliga anslutningar och fula sladdar är numera historia. Placera din Apple-enhet i dockan, så kan du ladda, spela upp från den och ringa handsfree. Du kan även använda andra funktioner i enheten – som navigeringssystem och platstjänster. Kör den enklaste vägen med Philips.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av