1

dockningshögtalare

  -{discount-percentage}%

  dockningshögtalare

  Upplev äkta naturtrohet

  Philips DS9000/12 dockningshögtalare är nyckeln till allt du värdesätter med musik. Den är tillverkad av de bästa komponenterna och naturträ. Den möjliggör hög kvalitet från iPod/iPhone/iPad och ger en ljudupplevelse som motsvarar originalets kvalitet. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Upplev äkta naturtrohet

Philips DS9000/12 dockningshögtalare är nyckeln till allt du värdesätter med musik. Den är tillverkad av de bästa komponenterna och naturträ. Den möjliggör hög kvalitet från iPod/iPhone/iPad och ger en ljudupplevelse som motsvarar originalets kvalitet. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Upplev äkta naturtrohet

med den här dockningshögtalaren

 • Passiv delningsfrekvens för ett fullständig ljudspektrum

  Passiv delningsfrekvens för ett fullständig ljudspektrum

  Med passiv delningsfrekvens hör du alla toner tydligt, så musiken återges häpnadsväckande rent, naturligt och komplett. Genom en avancerad ingenjörskonst separeras och skickas alla delar i spektrumet av ljudfrekvenser till rätt högtalarelement. Signaler bortom ett elements frekvensrespons skickas aldrig, så ljudkvaliteten förbättras avsevärt och distorsionsnivån reduceras mycket. Med passiv delningsfrekvens, tillsammans med högkvalitativa elektroniska komponenter, får du ett sammanhängande och kompromisslöst ljud som är troget originalet.

 • Äkta digital bearbetningsteknik för bästa möjliga ljudkvalitet

  Äkta digital bearbetningsteknik för bästa möjliga ljudkvalitet

  Den avancerade, digitala ljudbearbetningstekniken erbjuder markant överlägsna ljudprestanda jämfört med den traditionella analoga ljudbearbetningstekniken som finns i dockade spelare som använder analog ljudutgång från en iPod/iPhone. Genom att samla ihop iPod-/iPhone-enheternas digitala ljudutgångar och använda en digital bearbetning för varje steg i kretsen kan ett mycket högre signal/brusförhållande produceras. Resultatet är en oöverträffad ljudkvalitet i perfekt balans.

 • Närhetssensor för aktivering av bakgrundsbelyst kontrollpanel

  Närhetssensor för aktivering av bakgrundsbelyst kontrollpanel

  De flesta högklassiga apparater för ljudentusiaster har en display som kan stängas av – så att musiknjutningen blir absolut och så att kraften kan fokuseras på ljudåtergivningen. Med närhetssensorfunktionen kan du också få uppleva detta. Om du går iväg dämpas de belysta funktionsknapparna automatiskt. När handen närmar sig tänds funktionsknapparna och du kan styra musiken problemfritt.

 • Docka alla iPod/iPhone till och med om den ligger i fodralet

  Docka alla iPod/iPhone till och med om den ligger i fodralet

  Smart utformad, fjäderbelastad dockningsport som passar alla iPod och iPhone, utan specialadaptrar. Dessutom fungerar den även med de flesta slags fodral på – docka bara din iPod eller iPhone som den är. Nu kan du verkligen njuta av musiken utan krångel.

 • Autentiskt ljud med kvalitetselement för ljudentusiaster

  Autentiskt ljud med kvalitetselement för ljudentusiaster

  Philips dockningshögtalare innehåller diskanthögtalare med ringelement – en omvandlare av hög kvalitet som används för Hi-Fi-högtalare – och som blandar ultimat återgivning av höga frekvenser med förbluffande exakthet och detaljer. Distorsionen minimeras, vilket medför att de finaste musiknyanserna kan framställas med hög kvalitet.

 • Exakt justerade baskanaler för djup, tajt basåtergivning

  Exakt justerade baskanaler för djup, tajt basåtergivning

  Den generösa akustiska 3L-volymen som tilldelas varje woofer är perfekt justerade med exakt inställda bakåtriktade baskanaler, vilket ger imponerande och tajta basprestanda för så kompakta högtalare. Resultatet – exceptionellt naturtroget ljud och en uppslukande lyssnarupplevelse.

 • SoundCurve för ypperligt kristallklart ljud

  SoundCurve för ypperligt kristallklart ljud

  Den omsorgsfullt utformade böjda baksidan på den här dockningshögtalaren från Philips ger en mycket effektiv akustisk struktur för ljudåtergivning. De rena kurvlinjerna gör högtalarkabinettet fastare, vilket minskar resonansen inuti högtalaren avsevärt. Det resulterar i ett exaktare och mer naturligt ljud. Du får njuta av förstklassigt kristallklart ljud från förbluffande snygga högtalare.

 • Kostnadsfri DockStudio-app för webbradio och andra coola funktioner

  Kostnadsfri DockStudio-app för webbradio och andra coola funktioner

  Med den kostnadsfria appen får du en mängd exklusiva, coola funktioner till dockningshögtalaren. Du kan se vädret, tiden och till och med använda dina favoritbilder som bakgrund. Med DockStudio kan du också lyssna på tusentals internationella webbradiokanaler. Fler uppdateringar om typer av skal och nya funktioner är på väg.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av