1
Hemmaljud

Fidelio

Philips Fidelio

Primo-dockningshögtalare

  Philips Fidelio

  Primo-dockningshögtalare

  Upplev äkta naturtrohet

  Den här Fidelio DS9/10-dockningshögtalaren från Philips står i en klass för sig, med oslagbar design och ljudkvalitet. Musik från iPod Touch, iPhone och iPad återges med hög kvalitet, tack vare att naturträ och förstklassiga komponenter används. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

 • Upplev äkta naturtrohet

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Upplev äkta naturtrohet

Den här Fidelio DS9/10-dockningshögtalaren från Philips står i en klass för sig, med oslagbar design och ljudkvalitet. Musik från iPod Touch, iPhone och iPad återges med hög kvalitet, tack vare att naturträ och förstklassiga komponenter används. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Fidelio Primo-dockningshögtalare

för iPod/iPhone/iPad DS9/10 Hitta liknande produkter

Upplev äkta naturtrohet

med den här dockningshögtalaren

 • SoundCurve för ypperligt kristallklart ljud

  SoundCurve för ypperligt kristallklart ljud

  Den omsorgsfullt utformade böjda baksidan på den här dockningshögtalaren från Philips ger en mycket effektiv akustisk struktur för ljudåtergivning. De rena kurvlinjerna gör högtalarkabinettet fastare, vilket minskar resonansen inuti högtalaren avsevärt. Det resulterar i ett exaktare och mer naturligt ljud. Du får njuta av förstklassigt kristallklart ljud från förbluffande snygga högtalare.

 • Ren digital bearbetning för rena signaler genom ljudkedjan

  Ren digital bearbetning för rena signaler genom ljudkedjan

  De flesta dockningshögtalare använder den analoga utsignalen från din iPod, iPhone eller iPad, och omvandlar det sedan tillbaka i digital form, vilket resulterar i en del ytterligare ljud och minskade detaljer. Genom att använda spelarens digitala utgång bibehåller högtalaren musiksignalens integritet, vilket ger högre signalljud och upplösning.

 • FullSound förbättrar ljuddetaljer för rikt och mäktigt ljud

  FullSound förbättrar ljuddetaljer för rikt och mäktigt ljud

  Philips egenutvecklade FullSound-teknik har den senaste generationens Digital Signal Processing till att troget återge musiken. Musikinnehållet analyseras och optimeras dynamiskt så att du kan uppleva musik med massvis av detaljer och värme.

 • Basreflexformgivning för djup och tät basåtergivning

  Basreflexformgivning för djup och tät basåtergivning

  Akustiken i basreflexen använder en baskanal som ställts in efter akustikvolymen från högtalarlådan för att återge djup bas från den kompakta enheten. Den noggrant formgivna baskanalen underlättar luftflödet och möjliggör djup och slående bas även vid höga volymer, samtidigt som luftturbulens som kan orsaka distorsion minimeras.

 • SoundStudio-app för fullständig kontroll av ljudinställningar

  SoundStudio-app för fullständig kontroll av ljudinställningar

  Nu kan du lyssna på musik på ditt sätt. Med SoundStudio får du kontrollen över din musik. Du kan ändra alla ljudets aspekter enbart med hjälp av din iPhone, tack vare intuitiva och enkla kontroller. Nu kan du ändra, skräddarsy och skapa den ljudupplevelse du vill ha, så att dina favoritlåtar får nytt liv. Med SoundStudio kan du även lyssna på tusentals webbradiokanaler från hela världen och få en ännu bredare musikupplevelse.

 • Enkel anslutning till nästan alla elektroniska enheter via AUX-ingången

  Enkel anslutning till nästan alla elektroniska enheter via AUX-ingången

  Med AUX-ingången kan du spela upp MP3-innehåll direkt från bärbara mediespelare. Förutom att du kan njuta av din favoritmusik med högtalarens överlägsna ljudkvalitet blir det extremt bekvämt med en AUX-ingång eftersom du bara behöver koppla in din bärbara MP3-spelare i högtalaren.

 • Mjuk dome-tweeter för detaljerat och naturligt ljud

  Det här är en tvåvägars högkvalitetshögtalare med en mjuk dome-tweeter. Dome-tweeters introducerades av Philips i början av 1960-talet och har blivit favoritlösningen för Hi-Fi-högtalarlådor de senaste 50 åren. Mjuka dome-tweeters ger detaljerat och naturtroget ljud utan hårdhet eller distorsion, och återspeglar inspelningarnas klara ljud.

 • Total uteffekt på 50 W RMS

  Den här Philips-högtalaren har en total uteffekt på 50 W RMS. RMS står för Root Mean Square (kvadratroten ur medelvärdet) och är ett vanligt mått på ljudeffekt, eller snarare den elektriska energi som överförs från en förstärkare till en högtalare, och som mäts i watt. Mängden elektrisk energi som levereras till högtalaren och dess känslighet avgör vilken ljudeffekt som genereras. Ju högre wattal desto bättre ljudeffekt från högtalaren.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av