Övriga produkter

Sensual Massager

  Sensual Massager

  Sensual Massager

  Den sensuella massageapparatens krusade topp ger en helt ny dimension i beröringens stimulering, och en extra erotisk laddning från den vibrerande upplevelsen. Upptäck nya sätt att utforska varandra. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sensual Massager

Stimulerar hans och hennes erogena zoner

 • En stimuleringspunkt för att fokusera på njutningen

  En stimuleringspunkt för att fokusera på njutningen

  Den rundade, krusade toppen är perfekt för att stimulera på mer fokuserade sätt och områden, t.ex. kring bröstvårtan eller mellan kön och anus. Du kan också göra upphetsningen än mer varierad genom att röra massageapparaten i cirklar, eller i en åtta, och experimentera med olika vibrationslägen. Du kan försöka med en avslappnande vibration på blygdläppar eller pung följt av en intensiv vibration på klitoris och penis.

 • Fyra vibrationsinställningar och fem intensitetsnivåer

  Fyra vibrationsinställningar och fem intensitetsnivåer

  Stimulerande upplevelse med flera vibrationsinställningar och intensitetsnivåer. Det finns fyra vibrationslägen: Glow, Wave, Heartbeat och Thrill för variation. Den sensuella massageapparaten är en "förlängning" av dina händer och fingrar, som kan skapa ännu mer sensuell njutning i de erogena zonerna. Du kan helt enkelt smeka, göra cirkelrörelser eller hålla den på platser som din partner finner mest upphetsande – samma platser du skulle kyssa, smeka eller kittla. Apparaten är utformad för att göra förspelet fantastiskt men den kan också användas för att förstärka andra ögonblick av sensuell njutning, till exempel vid en fot- eller nackmassage.

 • Kan användas med vatten eller silikonbaserat glidmedel

  Förhöj upplevelsen genom att använda massageapparaten med glidmedel, vilket gör att de glider lättare över huden och intensiteten i vibrationen ökar …. Njut av den nya lekfulla upplevelsen. Det vatten- eller silikonbaserade glidmedlet kan ge en silkeslen känsla med mindre friktion – perfekt för en sensuell massage och för att göra förspelet roligare!

 • Använd i duschen eller badet

  Massageapparaten är vattentät, så ni kan använda den i duschen eller i badet. Prova apparaten under vatten och känn de sköna vibrationerna mot kroppen. Ni kommer att upptäcka att "ta ett bad" får en helt ny innebörd med den här massageapparaten!

 • Särskilt utformad för att passa naturligt efter kroppen

  Massageapparaten känns bekväm att hålla på många olika sätt – i handflatan, mellan fingrarna eller med fingertopparna. Massageapparaten är särskilt utformad att passa lika naturligt i handen som efter kroppens olika kurvor och delar. Du kan hela tiden behålla hudkontakten med din partner. Du kan till exempel vrida den konkava delen bort från handflatan och smeka penis eller sluta handen om den konkava ytan och stimulera klitoris med den krusade toppen.

 • Känns sensuell och sexig mot huden

  Massageapparaterna är gjorda av ett mjukt, sensuellt material som känns skönt och sexigt mot huden. De kan med fördel användas under förspelet och ni kan utnyttja den naturliga passformen för att experimentera tillsammans och uppnå stimulering och njutning.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av