Unmapped

Infraröd InfraCare-lampa

  Infraröd InfraCare-lampa

  Effektiv smärtlindring

  Philips InfraCare ger effektiv smärtlindring för muskler och leder. Den infraröda värmen på 650 W är mycket behaglig och tränger djupt in i huden och stimulerar blodcirkulationen, vilket ger effektiv lindring för områden på 60 x 40 cm. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Infraröd InfraCare-lampa

650 W, Halvkroppsbehandling, 63, 5 cm hög HP3641/01 Hitta liknande produkter

Effektiv smärtlindring

Infraröd värme som går på djupet

 • 650 W infraröd halogenlampa

  650 W infraröd halogenlampa

  Philips InfraCare HP 3643 har optimerats för att effektivt lindra smärta i områden på 60 x 40 cm, t.ex. hela ryggen, båda axlarna + nacken eller ett lår. InfraCare har en innovativ infraröd halogenlampteknik. Den särskilda optiken, filtret och den kraftfulla halogenlampan på 650 W har optimerats för halvkroppsbehandling (60 x 40 cm), och ger mycket behagligare värme eftersom den infraröda värmen är jämnare fördelad över behandlingsområdet.

 • Justerbar vinkel med rotation

  Justerbar vinkel med rotation

  Det är enkelt att använda InfraCare HP 3643 för halvkroppsbehandling och i olika situationer (t.ex. när du ligger på en säng eller soffa) eftersom den är så flexibel. Förutom höjdjusteringen kan även lamphöljet enkelt ställas in så att rätt kroppsdel behandlas. Flytta lamphöljet till ett horisontellt eller vertikalt läge (vänster/höger 90 grader) och luta det uppåt eller nedåt (45 grader).

 • Digital timer med automatisk avstängning

  Digital timer med automatisk avstängning

  Du kan enkelt styra behandlingstiden genom att ställa in rekommenderat antal minuter eller det antal du föredrar. Den digitala timern räknar automatiskt ned och stängs automatiskt av när behandlingstiden är slut.

 • Dimmer med tre värmeinställningar

  Dimmer med tre värmeinställningar

  Du kan enkelt anpassa InfraCares infraröda värme till dina önskemål. Du kan välja mellan tre olika nivåer för värmeintensitet så att behandlingen blir så behaglig som möjligt.

 • Infraröd värme som går på djupet

  Infraröd värme som går på djupet

  Infrarött ljus ger beprövat effektiv smärtlindring vid muskelsmärtor och stela leder. Den behagliga värmen som skapas av infrarött ljus tränger djupt in i huden, stimulerar blodcirkulationen och värmer upp musklerna. Behandlingen lösgör automatiskt musklerna och får muskelspänningar att släppa. Eftersom värmen gör vävnaden smidigare minskas även problem med stela leder.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av