1

Hemmabiohögtalare

  -{discount-percentage}%

  Hemmabiohögtalare

  Besatt av ljud

  Med Philips supertunna hemmabiohögtalare HTS5110 kan du njuta av TV-dialoger, musik och filmer med klart och nyanserat ljud! Kraftfullt 300 W-ljud, HDMI 1080p-upplösning och en trådlös subwoofer skapar en uppslukande bioupplevelse. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Besatt av ljud

Med Philips supertunna hemmabiohögtalare HTS5110 kan du njuta av TV-dialoger, musik och filmer med klart och nyanserat ljud! Kraftfullt 300 W-ljud, HDMI 1080p-upplösning och en trådlös subwoofer skapar en uppslukande bioupplevelse. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Besatt av ljud

Fantastiskt surroundljud från supertunn SoundBar

 • Supertunna högtalare för realistiskt surroundljud

  Supertunna högtalare för realistiskt surroundljud

  Supertunna högtalare ger en överlägsen surroundljudupplevelse i en slimmad och elegant design. Silkeslena dome tweeter-högtalare med ett kraftfullt magnetsystem i neodynium fångar perfekt mellanhöga och höga frekvenser utan att några detaljer i film- eller musikkällan går förlorade. Resultatet är ett fantastiskt klart, verklighetstroget ljud, precis som artisten avsåg.

 • Dolby Virtual Speaker för realistiskt surroundljud

  Dolby Virtual Speaker för realistiskt surroundljud

  Dolby Virtual Speaker är en avancerad teknik för ljudvirtualisering som producerar ett fylligt surroundljud från ett system med två högtalare. Mycket avancerade rumsliga algoritmer reproducerar ljudegenskaperna som förekommer i en idealisk 5.1-kanalsmiljö. DVD-uppspelningen förbättras genom att den 2-kanaliga miljön expanderas. I kombination med Dolby Pro Logic II-bearbetning omvandlas högkvalitativt stereoljud till verklighetstroget, flerkanaligt surroundljud. Du behöver inte köpa extra högtalare, sladdar eller högtalarstativ för att få ljud som fyller hela rummet.

 • SoundBar-design som bäst passar en 81 cm (32") platt-TV eller större

  SoundBar-design som bäst passar en 81 cm (32") platt-TV eller större

  SoundBar hemmabiohögtalare ger vardagsrummet en sofistikerad och elegant prägel. Trots att den är utformad för att passa en platt-TV med 81 cm (32") eller större skärm passar den även under alla andra platt-TV-apparater, och matchar inredningen och din livsstil.

 • Pekskärm för intuitiv uppspelning och volymkontroll

  Pekskärm för intuitiv uppspelning och volymkontroll

  Med de intuitiva pekskärmskontrollerna kan du ställa in volymen och andra uppspelningsfunktioner genom att helt enkelt trycka på de beröringskänsliga kontrollerna på frontpanelen.

 • Flexibel placering på vägg, bord eller stativ

  Flexibel placering på vägg, bord eller stativ

  Upplev det här flexibla hemmabiosystemet som gör att du kan placera det var du vill. Oavsett om du placerar det på ett TV-stativ, på ett bord eller monterat på väggen ser det snyggt ut och fungerar utan krångel. Du kan bestämma hur ditt hem ska se ut utan att behöva prioritera bort en enastående hemmabioupplevelse.

 • Skarpare HD-bilder med HDMI 1080p

  Skarpare HD-bilder med HDMI 1080p

  Förbättrad upplösning till 1080p via HDMI ger kristallklara bilder. Du kan nu uppleva standardupplösta filmer med verklig högupplösning – garanterat mer detaljrika och mer verklighetstrogna. Progressive Scan-funktionen (p:et i 1080p) eliminerar de linjer som ofta förekommer på tv-skärmar, vilket ger garanterat knivskarpa bilder. Som grädde på moset gör HDMI en direkt digital anslutning som kan överföra såväl okomprimerad digital HD-video som digitalt flerkanalsljud, utan konvertering till analoga data, så att du kan uppleva perfekt bild- och ljudkvalitet, helt störningsfritt.

 • Med hjälp av MP3 Link kan du spela upp musik från bärbara mediespelare

  Med hjälp av MP3 Link kan du spela upp musik från bärbara mediespelare

  Med MP3 Link kan du spela upp MP3-filer, direkt från en bärbar mediespelare, på hemmabiosystemet. Anslut bara den bärbara MP3-spelaren till det inbyggda MP3 Link-uttaget och lyssna på MP3-musik med den överlägsna ljudkvalitet som du får med hemmabiosystemet från Philips. Med MP3 Link kan du lyssna på din bärbara musik hemma i TV-soffan.

 • Hi-Speed USB 2.0 Link spelar musik från USB-flashenheter

  Hi-Speed USB 2.0 Link spelar musik från USB-flashenheter

  USB (Universal Serial Bus) är en protokollstandard som används för att koppla ihop datorer, kringutrustning och elektronisk utrustning. Enheter med Hi-Speed USB har en dataöverföring på upp till 480 Mbit/s, att jämföras med 12 Mbit/s hos vanliga USB-enheter. Om du har Hi-Speed USB 2.0 Link behöver du bara ansluta USB-enheten, välja film, låt eller bild och sätta igång.

 • 300 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik

  300 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik

 • Supertunn SoundBar-design med platta högtalare

  Supertunn SoundBar-design med platta högtalare

 • Trådlös subwoofer för otrolig bas utan ledningar

  Trådlös subwoofer för otrolig bas utan ledningar

 • Anslut enkelt TV:n med en enda HDMI-kabel

  Anslut enkelt TV:n med en enda HDMI-kabel

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av