1

DVD-hemmabiosystem med SoundBar

  -{discount-percentage}%

  DVD-hemmabiosystem med SoundBar

  Höjer ribban för hemmabio

  Med hjälp av Ambisound ger HTS8100 fullständigt flerkanalssurroundljud i alla typer av rum. Det integrerade systemet i en del passar enkelt in i hemmet, och ger en fullständig hemmabioupplevelse med utmärkt ljud- och bildkvalitet.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Höjer ribban för hemmabio

Med hjälp av Ambisound ger HTS8100 fullständigt flerkanalssurroundljud i alla typer av rum. Det integrerade systemet i en del passar enkelt in i hemmet, och ger en fullständig hemmabioupplevelse med utmärkt ljud- och bildkvalitet.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Höjer ribban för hemmabio

med Ambisound

 • Ambisound för surroundljud från färre högtalare

  Ambisound för surroundljud från färre högtalare

  Ambisound-teknik ger äkta omslutande flerkanaligt surroundljud från färre högtalare. Det ger en uppslukande 5.1-ljudupplevelse utan de begränsningar som sittställning, rumsform eller -storlek ger, och utan trassel med flera högtalare och kablar. Ambisound ger mer ljud från färre högtalare genom den kombinerade effekten av psykoakustiskt fenomen, matrisbearbetning och exakt vinklad placering av högtalarelement.

 • HDMI 1080p uppkonverterar till High Definition för skarpare bilder

  HDMI 1080p uppkonverterar till High Definition för skarpare bilder

  Förbättrad upplösning till 1080p via HDMI ger kristallklara bilder. Du kan nu uppleva standardupplösta filmer med verklig högupplösning – garanterat mer detaljrika och mer verklighetstrogna. Progressive Scan-funktionen (p:et i 1080p) eliminerar de linjer som ofta förekommer på tv-skärmar, vilket ger garanterat knivskarpa bilder. Som grädde på moset gör HDMI en direkt digital anslutning som kan överföra såväl okomprimerad digital HD-video som digitalt flerkanalsljud, utan konvertering till analoga data, så att du kan uppleva perfekt bild- och ljudkvalitet, helt störningsfritt.

 • Faroudja DCDi för enastående skarp och högkvalitativ video

  Faroudja DCDi för enastående skarp och högkvalitativ video

  Njut av otroligt skarp och högkvalitativ video på din TV med progressiv upplösning med Faroudja DCDi. Funktionen eliminerar ojämna kanter som visas när vanlig sammanflätad video visas, särskilt med rörliga bilder, vilket i sin tur ger naturliga actionscener. Ta din tittarupplevelse till nästa nivå med klarare och mjukare bilder.

 • Smart Surround optimerar surroundljudsinställningarna automatiskt

  Smart Surround optimerar surroundljudsinställningarna automatiskt

  Få bästa möjliga lyssningsupplevelse utan att behöva justera inställningarna för surroundljud varje gång du byter skiva eller byter mellan film och musik. Till skillnad från de vanliga 5.1-systemen som har standardinställningar för flerkanaligt surroundljud anpassar Smart Surround automatiskt inställningarna för surroundljud så att de passar den kodade musiken som spelas på stereon eller filmen med flerkanaligt innehåll.

 • DoubleBASS ger en utökad, djup basupplevelse

  DoubleBASS ger en utökad, djup basupplevelse

  DoubleBASS gör att du kan höra även de allra djupaste bastonerna. Tekniken fångar lågfrekventa basljud och återskapar dem inom subwooferns ljudintervall, vilket ger ett mäktigare och snyggare ljud och bidrar till en fullständig ljudupplevelse utan kompromisser.

 • Mjuka dome tweeter-högtalare för äkta och rent ljud

  Mjuka dome tweeter-högtalare för äkta och rent ljud

  Mjuka dome tweeter-högtalare återger höga och medelhöga frekvenser klart, vilket förbättrar den övergripande klarheten för ljud från högtalarna.

 • Avancerad design som matchar alla platt-TV

  Avancerad design som matchar alla platt-TV

  Det här hemmabiosystemet innehåller den främsta tekniken och mängder av elegans och stil, och levererar såväl stil som klass till alla vardagsrum. Med exakt samma design och finish som en platt-TV från Philips platsar den perfekt bredvid alla typer av platt-TV och matchar dem, din inredning och din livsstil.

 • MP3 Line-in för musikuppspelning från bärbara mediespelare

  MP3 Line-in för musikuppspelning från bärbara mediespelare

  I MP3 Line-in används plug & play-teknik som möjliggör direktuppspelning av MP3-innehåll via ditt hemmabiosystem. Anslut bara din bärbara MP3-spelare till det inbyggda hörlursuttaget. Nu kan du njuta av den utmärkta ljudkvaliteten i hemmabiosystemet från Philips samtidigt som du spelar upp din favoritmusik via den bärbara MP3-spelaren.

 • USB Direct spelar upp foton och musik från USB-flashenheter

  Anslut bara enheten till USB-porten i ditt Philips DVD-system. Digital musik och foton spelas upp direkt från enheten. Nu kan du dela dina favoriter med familj och vänner.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av