1
LED-inspektionslampor

LED Professional Work Light

RCH19 laddningsbar tunn lampa

  LED Professional Work Light

  RCH19 laddningsbar tunn lampa

  Se bättre, arbeta bättre

  Med Philips laddningsbara LED-inspektionslampa RCH19 får du naturligt ljus vid underhållsarbeten. Högkvalitativa LED-lampor med två energilägen på 250 och 120 lumen som räcker till 7 timmars kontinuerligt, sladdlöst ljus. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Se bättre, arbeta bättre

Med Philips laddningsbara LED-inspektionslampa RCH19 får du naturligt ljus vid underhållsarbeten. Högkvalitativa LED-lampor med två energilägen på 250 och 120 lumen som räcker till 7 timmars kontinuerligt, sladdlöst ljus. Läs mer om produkten

LED Professional Work Light RCH19 laddningsbar tunn lampa

LED-lampa av hög kvalitet, Dubbelt läge: 250 lm och 120 lm, 6 timmars batteritid i Eco-läget, Mångsidig, smal design LPL46X1 Hitta liknande produkter

Se bättre, arbeta bättre

Ultratunn, laddningsbar arbetslampa

 • Magnet och mångsidig krok för handsfree-användning

  Med den justerbara och infällbara multivinkelkroken kan du hänga upp lampan var som helst. Med en stark magnet baktill kan du även enkelt sätta fast den på alla metallytor, så att du kan arbeta med båda händerna.

 • Arbeta flexibelt med upp till 7 timmars sladdlös användning

  Går du runt mycket i verkstaden då du arbetar? Inga problem. RCH19 är utrustad med ett litiumjonbatteri av hög kvalitet som ger dig 4 timmars kontinuerlig starkt ljus. Om du behöver arbeta längre växlar du bara till Eco-läget, så får du 7 timmars kontinuerlig användning.

 • Tål kemiska lösningsmedel och industrimedel

  Philips RCH19 är mycket motståndskraftig mot de flesta kemikalier och industrimedel och är byggd för att klara de tuffaste verkstadsmiljöerna.

 • Kraftigt hölje för hög stöttålighet – IK07

  Philips RCH19 uppfyller den internationella standarden IK07 för stöttålighet och är utformad för att klara de tuffaste arbetsmiljöerna. Det praktiska greppet minskar risken att du tappar den, men det robusta höljet skyddar lampan ifall du gör det. Vi vet nämligen att även de försiktigaste medarbetarna ibland tappar sina verktyg.

 • Ultratunn design som lyser upp trånga utrymmen

  Philips RCH19 har utformats med en 180° roterande lampa, så att den kan placeras i extremt trånga utrymmen. Nu har du inte längre några blindfläckar när du arbetar djupt inne i en motor eller maskin.

 • Se alla detaljer med 90° spridningsvinkel

  Philips RCH19 ger en bred spridningsvinkel på 90° som lyser upp ett stort arbetsområde. Med det här klara, vita ljuset kan du enkelt se varje liten detalj du behöver för att få jobbet gjort.

 • LED-lampor av hög kvalitet ger ett starkt ljus på upp till 250 lumen

  Philips RCH19 är utrustad med LED-lampor av hög kvalitet och två användbara energilägen. Boost-läget ger dig en kraftfull ljuseffekt på 250 lumen, vilket hjälper dig att se även de minsta detaljerna. Om du använder lampan under lång tid kan du välja Eco-läget för att spara på batteriet. Med en ljuseffekt på 120 lumen får du fortfarande starkt ljus av hög kvalitet i upp till 7 timmar.

 • Besegra mörkret med starkt, naturligt ljus

  Philips RCH19 är utrustad med LED-lampor av hög kvalitet och den laddningsbara lampan avger ett intensivt vitt ljus som lyser upp i mörkret när du arbetar. Den starka, breda ljusstrålen gör att du kan se tydligt samtidigt som det 6 000 K naturliga ljuset är skonsamt för ögonen för att motverka trötthet.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av