1
Ljud och video

Trådlös hemmonitor

  Trådlös hemmonitor

  Bevaka hemmet via din iPhone/iPad

  Med den trådlösa hemmonitorn Philips InSight kan du bevaka ditt hem när du är bortrest. Installationen är enkel och ger dig omedelbar övervakning via iPhone eller iPad. Så fort rörelser eller ljud registreras får du ett push-meddelande. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bevaka hemmet via din iPhone/iPad

Med den trådlösa hemmonitorn Philips InSight kan du bevaka ditt hem när du är bortrest. Installationen är enkel och ger dig omedelbar övervakning via iPhone eller iPad. Så fort rörelser eller ljud registreras får du ett push-meddelande. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Bevaka hemmet via din iPhone/iPad

Få sinnesro

 • Wi-Fi-aktiverad för placering överallt i hemmet

  Wi-Fi-aktiverad för placering överallt i hemmet

  Den trådlösa hemmonitorn In.Sight är en Wi-Fi-aktiverad monitor som använder ditt trådlösa hemnätverk till att strömma video och ljud i realtid med monitorer du kan placera var du vill.

 • Omedelbar övervakning från din iPhone eller iPad

  Omedelbar övervakning från din iPhone eller iPad

  När du har installerat den trådlösa InSight-hemmonitorn i ditt lokala nätverk kan du strömma video via din iPhone eller iPad var som helst i världen med Edge, 3G eller trådlösa nätverk. Du kan visa video var och hur du vill.

 • iPhone-/iPad-app för bekväm hantering

  iPhone-/iPad-app för bekväm hantering

  Philips trådlösa hemmonitor InSight är ett revolutionerande appbaserat videoövervakningssystem som gör att du kan se vad som händer i ditt hem var du än befinner dig i världen. Appen kan laddas ned från App Store direkt från din iPhone eller iPad.

 • Snabb och enkel installation via QR-kod

  Snabb och enkel installation via QR-kod

  Snabb och enkel installation innebär att du kan para ihop den trådlösa hemmonitorn InSight med en iPhone eller iPad. Placera QR-kodbilden framför monitorns lins för att aktivera InSight-appen. Monitorn är klar att använda när lampan lyser med ett fast grönt sken.

 • Titta på upp till 16 monitorer med en app på din iPhone/iPad

  Titta på upp till 16 monitorer med en app på din iPhone/iPad

  Med en app kan du titta på upp till 16 Philips trådlösa InSight-hemmonitorer. Placera så många monitorer du vill var du vill.

 • Magnetisk basenhet för enkel justering av betraktningsvinkeln

  Magnetisk basenhet för enkel justering av betraktningsvinkeln

  Philips InSight trådlös hembildskärm har en magnetisk basenhet som skärmen står på så att du kan rotera och justera monitorn i valfri vinkel.

 • Extra väggfäste för bästa möjliga placering

  Extra väggfäste för bästa möjliga placering

  Den trådlösa In.Sight-hemmonitorn levereras med en väggmonteringssats. Använd den för att montera monitorn på en vägg eller i ett tak. Basenheten kan roteras och vridas så att du kan flytta In.Sight-hemmonitorn även när den är monterad.

 • Krypterad direkt nätverksanslutning ger säker anslutning

  Krypterad direkt nätverksanslutning ger säker anslutning

  Philips trådlösa In.Sight-hemmonitor använder en mycket säker kryptering som skyddar din integritet. Monitorn använder en unik krypteringsnyckel varje gång den ansluts.

 • Inbyggd buller- och rörelseavkänning

  Inbyggd buller- och rörelseavkänning

  Det är omöjligt att förutsäga när något kan hända. Den trådlösa hemmonitorn InSight håller uppsikt med justerbar buller- och rörelseavkänning. Du varnas när buller eller rörelse upptäcks.

 • Meddelande i telefonen när monitorn känner av buller/rörelse

  Meddelande i telefonen när monitorn känner av buller/rörelse

  Ta emot push-meddelanden automatiskt i din iPhone/iPad när monitorn känner av buller eller rörelse.

 • Inspelningarna kan laddas upp till ditt privata Dropbox-konto

  Inspelningarna kan laddas upp till ditt privata Dropbox-konto

  Babyvakten registrerar automatiskt händelser som utlöses av brus eller rörelse. Du kan också manuellt spela in händelser eller ta bilder. Inspelningarna laddas upp till ditt privata Dropbox-konto.

 • Webbläsarbaserad övervakning via en webbläsare

  Med den trådlösa hemmonitorn InSight kan du även se vad som händer hemma i realtid från din favoritwebbläsare, t.ex. Chrome, Internet Explorer, Safari eller Firefox, på en PC eller Mac.

Visa alla specifikationer
 • Att visa levande film över ditt WiFi-hemnätverk med den trådlösa In.Sight-hemmonitorn är gratis och obegränsat. Att fjärrvisa levande film (antingen över ett externt Wi-Fi- eller ett 3G-nätverk) är också gratis för obegränsade sessioner, men begränsat till fem minuter per session.
 • Längre fjärrvisningssessioner och andra förstklassiga funktioner finns tillgängliga för inköp från App Store. Dessa villkor kan ändras.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av