In.Sight trådlös HD-hemmonitor

  In.Sight trådlös HD-hemmonitor

  Bevaka hemmet via din iPhone/iPad

  Håll ett öga på hemmet med den trådlösa HD-hemmonitorn In.Sight via en iPhone eller iPad. Tack vare HD-visning och mörkerseende kan du se ditt hem tydligt i både dagsljus och mörker. Den är enkel att installera och avger signaler vid rörelse eller ljud. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

In.Sight trådlös HD-hemmonitor

Wi-Fi och HD, Vidvinkel, nattseende/mörkerläge, För iPhone/iPad, Drivs av iVideon M120/10 Hitta liknande produkter

Bevaka hemmet via din iPhone/iPad

Med HD och mörkerseende

 • Wi-Fi-aktiverad för placering överallt i hemmet

  Wi-Fi-aktiverad för placering överallt i hemmet

  Den trådlösa monitorn In.Sight är en Wi-Fi-aktiverad monitor som använder ditt trådlösa hemnätverk till att strömma bild och ljud i realtid med monitorer du kan placera var du vill.

 • Nattläge för visning i mörker

  Nattläge för visning i mörker

  Mörkerläge med infraröd lampa som innebär att du kan övervaka ditt hem även i mörkret. När det är mörkt tänds den infraröda lampan så att skärmen kan visa en tydlig svartvit bild. Mörkerläget slås på och av automatiskt eller så kan du justera det manuellt.

 • Vidvinkelobjektiv för större överblick

  Vidvinkelobjektiv för större överblick

  Philips trådlösa In.Sight HD-hemmonitor M120 har en visningsvinkel på 102 grader som ger en överblick över hela rummet och låter dig se betydligt mer än andra monitorer.

 • Telefonen får ett meddelande när rörelse eller ljud upptäcks

  Telefonen får ett meddelande när rörelse eller ljud upptäcks

  Det är omöjligt att förutsäga när något kommer att hända. Med justerbar rörelse- och ljudavkänning övervakar In.Sight hela tiden. Du får ett automatiskt meddelande när rörelse eller ljud upptäckts.

 • Enkel installation av monitor via QR-kod

  Enkel installation av monitor via QR-kod

  Det är enkelt att installera appen In.Sight +. Appen genererar en QR-kod för Wi-Fi-hemnätverket. Med QR-koden kopplas monitorn automatiskt ihop med Wi-Fi nätverket, enkelt och snabbt.

 • Videokrypterad för säker anslutning

  Videokrypterad för säker anslutning

  Den trådlösa In.Sight-babyvakten använder en mycket säker kryptering som skyddar din integritet. Den använder en unik krypteringsnyckel varje gång den ansluts så att du alltid får så säker anslutning som möjligt när du vakar över dina barn.

 • Tryck för att prata via iPhone/iPad

  Med In.Sight-monitorn håller du inte bara ett vakande öga på hemmet utan du kan också samtala med dina nära och kära. Tryck bara på knappen ”talk” (tala) på din iPhone eller iPad så kan du samtala direkt. Det perfekta sättet att kommunicera!

 • Dela monitorer med andra iPhone-/iPad-användare

  Låt familj och vänner ha tillgång till monitorerna så att de kan övervaka hemmet åt dig. Med appen In.Sight + kan du dela alla monitorer med andra användare så även de får tillgång till live-video.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av