1
Fidelio

Philips Fidelio

Hörlurar med Lightning-kontakt

  -{discount-percentage}%

  Philips Fidelio

  Hörlurar med Lightning-kontakt

  HD-ljud

  M2L-hörlurarna har Lightning-anslutning och inbyggd DAC för Fidelio-ljud i HD direkt till din iOS-enhet, utan förvrängning och crosstalk. Ta del av detaljerat ljud oavsett var du befinner dig – och gör det med stil. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

HD-ljud

M2L-hörlurarna har Lightning-anslutning och inbyggd DAC för Fidelio-ljud i HD direkt till din iOS-enhet, utan förvrängning och crosstalk. Ta del av detaljerat ljud oavsett var du befinner dig – och gör det med stil. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Fidelio Hörlurar med Lightning-kontakt

40 mm högtalarelement/sluten baksida, On-ear, Lyxiga kuddar i minnesskum, Vikbar för plan förvaring M2L/00 Hitta liknande produkter

HD-ljud

 • Optimerad Lightning™-kontakt för iOS-enheter

  Optimerad Lightning™-kontakt för iOS-enheter

  Philips Fidelio M2L är utrustad med en Lightning™-kontakt som skickar en ren digital signal direkt till hörlurarna. Den digitala signalen bidrar till att minska crosstalkstörningar och förbättrar stereoseparationen.

 • Ta del av högupplöst ljud på iOS-enheter

  Ta del av högupplöst ljud på iOS-enheter

  Med Philips Fidelio M2L kan du få 24-bitars 48 kHz högupplöst ljudformat som strömmas från din iOS-enhet via Lightning™-kontakten. M2L ser till att du får den optimala lyssnarupplevelsen, som återger varje detalj precis som artisten avsåg.

 • Inbyggd DAC och AMP för högupplöst musik var som helst

  Inbyggd DAC och AMP för högupplöst musik var som helst

  En digital-till-analog-omvandlare (DAC) finns inbyggd i Philips Fidelio M2L och ger dig rörelsefrihet så att du kan lyssna på högupplöst musik när som helst och var som helst. Inget krångel med att släpa på extra tillbehör när du är ute och rör på dig.

 • Optimerade neodymelement på 40 mm för rent autentiskt ljud

  Optimerade neodymelement på 40 mm för rent autentiskt ljud

  Varje högtalarelement är omsorgsfullt utvalt, finjusterat och testat innan det paras ihop med andra. På så sätt säkerställs det mest balanserade naturliga ljudet. Till 40 mm-elementen används neodymmagneter som ger äkta högupplöst ljud i ett brett dynamiskt omfång där minsta detalj återges.

 • Akustisk passform för att hålla ljuddetaljerna inne och stänga ute bruset

  Akustisk passform för att hålla ljuddetaljerna inne och stänga ute bruset

  Fidelio-hörlurarna har akustisk passform som utgörs av ett specialutformat band som är inbyggt i den inre behållaren, vilket eliminerar ljudläckage och bevarar ljuddetaljerna. Du får inte bara fantastiskt fyllig bas utan kan även njuta av varje superb detalj i musiken, utan störningar utifrån.

 • Basreflexsystem för klar, dynamisk och balanserad bas

  Basreflexsystem för klar, dynamisk och balanserad bas

  Hörlurarnas akustiska utformning med sluten baksida har ett basreflexsystem som består av snäckor med strategiskt placerade kanaler. De reglerar lufttrycket i den inre behållaren och bildar ett membran med kontrollerad miljö för optimalt akustiskt gensvar. Tillsammans med den akustiska förseglingen isolerar den alla naturliga ljuddetaljer och ger exakt och dynamisk bas utan avkall på klarheten i ljudet.

 • Frekvensomfånget inställt för att urskilja lyssnarens preferenser

  Frekvensomfånget inställt för att urskilja lyssnarens preferenser

  Vi har genomfört omfattande forskning med hjälp av kunniga musikälskare som har gett oss insikter om sina preferenser – till exempel om vilka ljudegenskaper de föredrar. Våra ljudtekniker finjusterade sedan Fidelio M2L med hänsyn till alla detaljer som påverkar hur lyssnare urskiljer ljud, till exempel hur örat återskapar ljud och skapar genklang. Det ledde till att vi konstruerade våra M2L-hörlurar för att återge ljud som är så troget originalinspelningen som möjligt, även med hänsyn till aktuella inspelningsformat.

 • Lyxiga kuddar i minnesskum för en ergonomisk passform

  Lyxiga kuddar i minnesskum för en ergonomisk passform

  Materialet i Fidelio M2L har noga valts ut för att komforten och ljudprestandan ska bli så bra som möjligt. Öronkuddar i minnesskum med material som andas minskar trycket och värmealstringen, vilket gör att Fidelio M2L-hörlurarna har enastående komfort och ljudkvalitet.

 • Aluminium och fint läder för förstklassigt utseende och känsla

  Aluminium och fint läder för förstklassigt utseende och känsla

 • Fodral i mockaimitation ger ett snyggt skydd för hörlurarna

  Fodral i mockaimitation ger ett snyggt skydd för hörlurarna

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av