Multimediehögtalare 2.0

  Multimediehögtalare 2.0

  Enastående ljud och stil

  MMS 321 ger kvalitet i varje hörn, från dess tweeters i mylar till högtalarelementen med kraftfullt bastryck. Du får subwoofer-ljud från endast två högtalare, som är exklusivt tillverkade i prestandahöjande rostfritt stål.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enastående ljud och stil

Högtalarelement med kraftfullt bastryck

 • Dynamic Bass Boost - lyssna på det djupaste, rikaste basljudet

  Dynamic Bass Boost - lyssna på det djupaste, rikaste basljudet

  Nydanande teknik som ger ett otroligt djupt och rikt basljud med kompakta högtalare. Dynamic Bass Boost framhäver musikens basregister i alla olika volyminställningar, från låg till hög - med en enda knapptryckning!

 • Högtalarelement med kraftfullt bastryck

  Den unika designen ger dig en virtuell subwoofer-upplevelse från endast två kompakta högtalare. Subwoofern har utformats omsorgsfullt och integrerats i högtalarna.

 • Perfekt för MP3, PC, TV, CD m.m.

  Anslut dina högtalare till alla dina prylar. Ett bra sätt att lyssna på din MP3-spelare, PC, TV, CD-spelare, DVD-spelare samt dina andra multimedieprylar.

 • Tweeters tillverkade av mylarmaterial för HD-ljud

  Det unika mylarmaterialet i de dubbla dome tweeters ger enastående ljud. Musiken blir levande och filmer låter som de var tänkta att göra, eftersom det fulla registret av höga toner återges perfekt.

 • Högtalarelement i aluminium med kraftfulla neodymiummagneter

  De här högtalarelementen i aluminium har kraftfulla neodymiummagneter. Kvalitetsmaterial och optimerad design ger enhetliga prestanda inom hela ljudintervallet.

 • Design och stativ i rostfritt stål – höga prestanda med stil

  Det snygga höljet och högtalarstativen är gjorda av rostfritt stål för att öka produktens hållbarhet och visuella prestanda. Ett stilfullt sätt att förbättra högtalarnas överlägsna ljudprestanda.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av