1
Hörlurar

Hörlurar med brusreducering

  Hörlurar med brusreducering

  Lyssna enbart till förstklassigt ljud

  Med Fidelio NC1 får du överlägsen brusreducering. Kompromisslöst Hi-Fi-ljud utan bruset, helt enkelt. Hörlurarna kan vikas ihop till ett kompakt format och de är bekväma att använda under längre stunder – den perfekta följeslagaren på långa resor eller när du pendlar. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

 • Lyssna enbart till förstklassigt ljud

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lyssna enbart till förstklassigt ljud

Med Fidelio NC1 får du överlägsen brusreducering. Kompromisslöst Hi-Fi-ljud utan bruset, helt enkelt. Hörlurarna kan vikas ihop till ett kompakt format och de är bekväma att använda under längre stunder – den perfekta följeslagaren på långa resor eller när du pendlar. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Hörlurar med brusreducering

Högupplöst ljud, On-ear, Lyxiga kuddar i minnesskum, Kompakt vikbar modell NC1/00 Hitta liknande produkter

Lyssna enbart till förstklassigt ljud

 • Högupplöst ljud återger musiken i dess renaste form

  Högupplöst ljud återger musiken i dess renaste form

  Högupplöst ljud ger bäst ljudegenskaper och återger originalstudioinspelningar mer troget än CD-format i 16 bitar/44,1 kHz. Den orubbliga kvaliteten gör högupplöst ljud till den perfekta följeslagaren för musikälskaren. Fidelio-hörlurarna uppfyller de strikta standarder som krävs för en kvalitetsstämpel för högupplöst ljud. Oavsett om du lyssnar på en högupplöst musiksamling eller en mer traditionell musikkälla får du ut mer av musiken med de mjuka, höga frekvenserna hos Fidelio-hörlurarna.

 • Hybridteknik för överlägsen brusreducering

  Hybridteknik för överlägsen brusreducering

  Fidelio NC-1 har en lösning med extern och intern aktiv brusreducering, vilket innebär att det finns fyra mikrofoner inuti och utanpå höljet för att registrera bruset för avancerad bearbetning. Den externa aktiva brusreduceringen (mikrofon utanpå höljet) täcker en vidare frekvensbandbredd, medan den interna aktiva brusreduceringen (mikrofon inuti höljet) ger förstärkt brusreducering. Den här kombinationen säkerställer brusreduceringen över ett brett frekvensintervall och i större utsträckning, så att du får en optimerad musiklyssning i alla miljöer.

 • Optimerad 40 mm neodymhögtalarelement för Hi-Fi-ljud

  Optimerad 40 mm neodymhögtalarelement för Hi-Fi-ljud

  Varje högtalarelement är omsorgsfullt utvalt, finjusterat och testat innan det paras ihop med andra. På så sätt säkerställs det mest balanserade naturliga ljudet. Till 40 mm-elementen används neodymmagneter som ger äkta högupplöst ljud i ett brett dynamiskt omfång ned till minsta detalj.

 • Specialjusterade för konsekvent Hi-Fi-ljud

  Specialjusterade för konsekvent Hi-Fi-ljud

  Brusreduceringsfunktionen hos Fidelio NC-1 har specialjusterats med hänsyn till optimala ljudprestanda. NC-1 utmanar föreställningen att hörlurar med brusreducering inte kan ge ljud med höga prestanda och hörlurarna är utformade att ge den bästa ljudkvaliteten, oavsett om miljön är tyst eller bullrig.

 • Kompakt design, vikbar på flera sätt för enkel transport och förvaring

  Kompakt design, vikbar på flera sätt för enkel transport och förvaring

  Fidelio NC-1:s lätta, tunna och kompakta vikbara konstruktion i elegant design gör dem perfekta att ha med på resan. Du kan vika hörlurarna på flera olika sätt och avgöra hur de bäst får plats i resväskan eller till och med i fickan på flygplansätet.

 • Med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon växlar du mellan musik och samtal

  Med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon växlar du mellan musik och samtal

  Med den inbyggda fjärrkontrollen och mikrofonen kan du enkelt växla mellan musiken och telefonsamtal. Med Fidelios förstklassiga brusreducering får du kristallklara samtal även i livliga miljöer.

 • Fristående akustisk kammare för ljudprecision

  Fristående akustisk kammare för ljudprecision

  Den fristående akustiska kammaren hos Fidelio NC-1 garanterar att ljudet inte påverkas av komponenterna för aktiv brusreducering. Varje naturlig ljuddetalj är isolerad och exakt, den dynamiska basen är intakt – utan att kompromissa med ljudkvaliteten.

 • Styling med avancerad design med detaljer i aluminium och gummi

  Styling med avancerad design med detaljer i aluminium och gummi
 • Elegant hårt resefodral för snyggt hörlursskydd

  Elegant hårt resefodral för snyggt hörlursskydd
 • Ergonomiska formbara deluxe-skumkuddar för komfort på långa resor

  Materialen som används för Fidelio NC-1 är noga utvalda för att garantera komforten vid långa lyssningar och optimala ljudprestanda. Öronkuddarna är tillverkade av minnesskum, som formar sig perfekt efter örats form. Det ger inte bara en perfekt ergonomisk passform utan förstärker även hörlurarnas brusreduceringsprestanda. Den yttre kudden är en kombination av tyg och mjukt proteinläder, som både minskar trycket på örat och förhindrar värmeutveckling. Det gör att NC-1 är mycket bekväma att bära och praktiska att ha med på långa resor.

 • Smart strömlösning som håller dig uppkopplad till din musik

  Till skillnad från de flesta hörlurarna med brusreducering fortsätter Fidelio NC-1 att fungera med eller utan batteri för att konsekvent ge Fidelios förstklassiga Hi-Fi-ljud – i alla miljöer. Om batteriet tar slut stänger du bara av den aktiva brusreduceringen och fortsätter ljudresan.

 • Inget väsande ljud för att garantera störningsfri uppspelning

  Det väsande ljudet är det elektroniska ljudet du kan höra i hörlurar med aktiv brusreducering när du inte spelar någon musik. Fidelios brusreduceringsteknik minimerar det väsande ljudet, så att din lyssningsupplevelse inte störs av onödigt brus.

 • 30 timmars speltid med aktiv brusreducering och obegränsad tal- och musiktid

  Njut av 30 timmars speltid med aktiv brusreducering och obegränsad tal- och musiktid

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av