1

Originalradio

  -{discount-percentage}%

  Originalradio

  Originalradion

  Den här Original-radion drar tankarna till den gamla goda tiden. Radion har en 50-talsdesign som är inspirerad av Philips radioformgivning från 1955 och ger dessutom perfekt ljud med kraftfull bas och kristallklar DAB+- och FM-radio samt trådlös musikuppspelning från smarta enheter via Bluetooth Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Originalradion

Den här Original-radion drar tankarna till den gamla goda tiden. Radion har en 50-talsdesign som är inspirerad av Philips radioformgivning från 1955 och ger dessutom perfekt ljud med kraftfull bas och kristallklar DAB+- och FM-radio samt trådlös musikuppspelning från smarta enheter via Bluetooth Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Originalradio

Bluetooth®, DAB+, FM, USB-port för uppladdning, 20 W ORT7500/10 Hitta liknande produkter

Originalradion

 • Basreflexhögtalarsystem som ger ett djupt och kraftfullt ljud

  Basreflexhögtalarsystem som ger ett djupt och kraftfullt ljud

  Basreflexhögtalare ger en djup bas från kompakta högtalarlådor. De skiljer sig från vanliga högtalarlådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet. Resultatet blir en djupare kontrollerad bas och mindre distorsion. Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen fås att vibrera som i en konventionell woofer för att på så sätt skapa resonansen. Tillsammans med gensvaret från woofern skapas lågfrekventa ljud och du kan uppleva nya djupa basljud.

 • Med automatisk tidssynkronisering får du rätt tid utan krångel

  Med automatisk tidssynkronisering får du rätt tid utan krångel

  Tack vare klockradions automatiska klockställningsfunktion behöver du aldrig ställa klockan. Den synkroniseras automatiskt med radiosignaler, till och med när den är avstängd. Den uppdaterar sig själv inom en minut om det finns behov, och den synkroniseras regelbundet med radiosignaler så att den alltid håller rätt tid. Från och med att du tar ut klockan ur förpackningen tills dess att det blir strömavbrott kan du lita på att din produkt från Philips håller rätt tid och är både krångelfri och pålitlig.

 • Stor bakgrundsbelyst LCD-display för tydlig visning i svagt ljus

  Stor bakgrundsbelyst LCD-display för tydlig visning i svagt ljus

  Bakgrundsbelyst LCD-display garanterar tydlig visning och enkel användning i förhållanden med svagt ljus. Du får klar information direkt.

 • Modern nytolkning av den klassiska Philetta-designen

  Modern nytolkning av den klassiska Philetta-designen

  Inspirerad av 1955 års originalradio - Den här originalradion för vidare de klassiska elementen från Philips legendariska radio från 1955, även känd som Philetta "254". På den tiden slog den kompakta radion sin publik med häpnad med sin enkla design, sitt stora ljud och sin kristallklara mottagning. Philips radiohistoria sträcker sig tillbaka till 1927. Genom årtiondena har många modeller blivit välkända samlarobjekt.

 • Ljudingång för enkel bärbar musikuppspelning

  Ljudingång för enkel bärbar musikuppspelning

  Med en enkel anslutning kan du njuta av all musik från bärbara enheter och datorer. Anslut bara enheten till ljudingången (3,5 mm) AUDIO-IN på din Philips-enhet. Med datorer görs anslutningen oftast från headsetutgången. När anslutningen har upprättats kan du njuta av hela din musiksamling direkt i överlägset bra högtalare. Philips ger dig helt enkelt bättre ljud.

 • Spela upp musik från mobiltelefonen och datorn med hjälp av Bluetooth®-teknik

  Spela upp musik från mobiltelefonen och datorn med hjälp av Bluetooth®-teknik

 • Inbyggd klocka

  Inbyggd klocka

 • Digital mottagare med 30 förinställda kanaler är extra praktiskt

  Med digital radio får du ytterligare musikalternativ till din musiksamling på ljudsystemet från Philips. Sök helt enkelt efter kanalen du vill förinställa och håll snabbvalsknappen intryckt så sparas frekvensen. Med förinställda kanaler kan du snabbt komma åt din favoritradiokanal utan att manuellt behöva ställa in frekvensen varje gång.

 • USB-laddning

  Med USB-laddningsporten kan du ladda mobila enheter som smarttelefoner som iPhone, eller en iPad

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av