PicoPix

Fickprojektor

  DLP

  PicoPix

  Fickprojektor

  Projicera ditt liv

  Fickprojektorn PicoPix med USB QuickLink har en USB-kontakt och ett USB-uttag för direktanslutning till ett stort antal olika enheter för projicering av ditt digitala innehåll på skärmar upp till 60 tum. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PicoPix Fickprojektor

40 lumen, med USBQuickLink PPX2340/EU Hitta liknande produkter

Projicera ditt liv

 • LED-teknik för strålande färger och hög kontrast

  Dina bilder och videor förtjänar den bästa kvaliteten när de ska delas med nära och kära. Fickprojektorn PicoPix har LED-teknik av hög kvalitet så att du kan projicera dina bilder och videor i strålande färger och med kontraster som gör att man tappar hakan.

 • Dela videor direkt från dina mobila enheter

  Anslut dina mobila enheter och projicera allt innehåll direkt med din PicoPix på en stor skärm.

 • USB-kontakt och uttag för ström och enkel anslutning

  För de som vill dela innehåll direkt från sin kamera, smartphone eller USB-minne är USBQuickLink den enklaste anslutningen. På resan ansluter du bara USB-kontakten till uttaget och använder USBQuickLink som ett handtag.

 • Dela enkelt dela din bärbara dators skärm via en USB-anslutning

  Dela din bärbara dators skärm och visa önskat medie- eller webbinnehåll som YouTube-videor eller festbilder för de omkring dig. Anslut bara din PicoPix till datorn eller till den bärbara datorn via USB och börja projicera bilder.

 • Spela upp videor direkt från ett USB-minne eller det interna minnet

  Den inbyggda MP4-mediespelaren kan hantera alla de vanliga video- och ljudformaten. Det gör fickprojektorn PicoPix till en fristående enhet som hämtar innehåll från det interna minnet på 4 GB, USB-minnet eller ett mikro-SD-kort.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av