Pronto

Trådlös räckviddsförlängare

  Wi-Fi

  Pronto

  Trådlös räckviddsförlängare

  Utformad av installatörer, tillverkad av Philips

  Den trådlösa räckviddsförlängaren är en kompakt enhet med fyra separat adresserbara IR-utgångar. Den är klar att använda, vilket förenklar integreringen av Pronto i ett hemnätverk. Det kan finnas upp till 16 räckviddsförlängare i ett system.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Utformad av installatörer, tillverkad av Philips

 • Ingen räckviddsbegränsning när repeater används

  WiFi-standard-repeater eller åtkomstpunkter kan användas när du vill utöka räckvidden för Pronto. På så sätt garanteras en enkel och kostnadseffektiv täckning, oavsett husets storlek.

 • Avancerad anslutning: adresserbara IR-portar

  Med adresserbara IR-portar kan du kontrollera samma typ av enheter i ett rack en och en (via samma räckviddsförlängare). Det är vanligtvis fallet med flera digitaldekodrar som distribuerar innehåll i hela huset. Varje enhet har sin egen särskilda IR-port. Det innebär att enheten endast tar emot de IR-koder som är avsedda för den här enheten och inte för någon annan. Utan adresserbara IR-koder tar alla enheter alltid emot alla utskickade IR-koder.

 • Nätverkskontroll med och/eller utan sladdar

  Beroende på situation kan räckviddsförlängaren användas med sladdar via Ethernet för maximal tillförlitlighet, eller trådlöst med WiFi för flexibel installation.

 • Unikt Pronto-protokoll garanterar förstklassig kontroll

  Pronto-systemet använder WiFi-standarden för trådlös kontroll, men har lagt till ytterligare ett smart protokoll som garanterar tillförlitlig och regelbunden exekvering av IR-koder och makron.

 • Funktionen för smart återkoppling ger systeminformation direkt

  Prontos smarta tvåvägsprotokoll styr kommandon som skickas från Prontos kontrollpanel till räckviddsförlängarna. Varje räckviddsförlängare godkänner exekveringen, och användaren informeras om ett kommando inte kan utföras.

 • Sänder IR-koder upp till 1 MHz

  Den kraftfulla IR-kretsen kan överföra nästan vilken IR-kod som helst. Många fjärrkontrollsystem är begränsade till 125 kHz, men Pronto-räckviddsförlängaren kan skicka IR-frekvenser upp till 1 MHz.

 • Klar att använda i fristående läge

  Räckviddsförlängaren fungerar snabbt och enkelt i fristående läge, och inga särskilda inställningar krävs. När kryptering eller fast IP önskas är den interna webbläsaren tillgänglig via en stationär eller bärbar dator.

 • Kompakt hölje för bord

  Det kompakta och lätta höljet passar överallt och kan enkelt döljas bakom annan utrustning.

 • Smarta återkopplingsindikatorer för enkel felsökning

  Lysdioder i färg ger information om systemet, såsom Ethernet- eller WiFi-anslutningar, upptagetstatus eller exekvering av ett IR-, RS232- eller reläkommando (endast RFX9600). Felen visas också, vilket hjälper användaren att felsöka vid behov.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av