1
Fidelio

Philips Fidelio

Hörlurar med mikrofon

  -{discount-percentage}%

  Philips Fidelio

  Hörlurar med mikrofon

  Hi-Fi, förstklassig kvalitet

  Philips Fidelio S2-hörlurar är precisionstillverkade för att ge naturligt och balanserat ljud, som avslöjar varje detalj så som artisten avsåg. Förbluffande ljud med lättviktigt men ändå hållbar formgivning för sann komfort och nöje under resan. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hi-Fi, förstklassig kvalitet

Philips Fidelio S2-hörlurar är precisionstillverkade för att ge naturligt och balanserat ljud, som avslöjar varje detalj så som artisten avsåg. Förbluffande ljud med lättviktigt men ändå hållbar formgivning för sann komfort och nöje under resan. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Fidelio Hörlurar med mikrofon

Högupplöst ljud, In-ear, Extra mjuka silikonsnäckor, Platt kabel S2KB/00 Hitta liknande produkter

Hi-Fi, förstklassig kvalitet

Var du än är!

 • Kraftfulla 13,5 mm-neodymhögtalarelement för enastående ljud

  Kraftfulla 13,5 mm-neodymhögtalarelement för enastående ljud

  Varje högtalarelement är noga utvalt, finjusterat och testat innan det paras ihop med andra. På så sätt säkerställs det mest balanserade naturliga ljudet. Till 13,5 mm-elementen används kraftfulla neodymmagneter som ger djupt basljud, ett distinkt mellanregister och tydliga höga frekvenser.

 • Specialtillverkat metallhölje som minskar resonans och vibration

  Specialtillverkat metallhölje som minskar resonans och vibration

  Metallhöljet är noga utformat att minska resonans och vibration, vilket ger ett naturtroget, exakt ljud med fantastiska detaljer.

 • Utvalda, finjusterade och testade högtalarelement för en perfekt återgivning

  Utvalda, finjusterade och testade högtalarelement för en perfekt återgivning

  Varje högtalarelement testas grundligt och väljs noggrant ut innan elementen paras samman. Tillsammans ger elementen en perfekt, djup bas, ett transparent mellanregister och tydliga höga frekvenser.

 • Ergonomiska hörlurar som passar perfekt och fördelar trycket jämnt

  Ergonomiska hörlurar som passar perfekt och fördelar trycket jämnt

  Fidelio S2-hörlurarna är ergonomiskt utformade för att passa öronens naturliga former samtidigt som de fördelar trycket jämnt. Den lätta kopparlegeringskonstruktionen och förstklassiga materialet ger en långvarig bekvämlighet och ser till att du kan njuta av din musik till fullo.

 • Växla mellan musik och samtal med den inbyggda fjärrkontrollen och mikrofonen

  Växla mellan musik och samtal med den inbyggda fjärrkontrollen och mikrofonen

  Med Fidelio S2-in-ear-hörlurar följer en inbyggd fjärrkontroll och mikrofon så att du lätt kan växla mellan musik och samtal. Håll dig nära din musik och människorna som är viktigast för dig.

 • Skiktade rörelsekontrollenheter för tydliga höga frekvenser

  Skiktade rörelsekontrollenheter för tydliga höga frekvenser

  LMC-högtalarelement (Layered Motion Control) har flera lager polymermembran som omger ett lager av dämpande gelé. Till skillnad från traditionella högtalarelement med ett styvt lager som återger en okontrollerad och onaturlig klang vid högre ljudfrekvenser har lagren i våra LMC-högtalarelement en mjuk tryckzon som behåller geléns form. Gelen absorberar och dämpar all överdriven energi, vilket resulterar i ett jämnare, plattare och högre frekvensomfång som är mer balanserat, naturligt och raffinerade.

 • Hållbar platt sladd så att hörlurarna aldrig trasslar in sig

  Hållbar platt sladd så att hörlurarna aldrig trasslar in sig

  Fidelio in-ear-hörlurar har noga utformats för att du alltid ska få en perfekt musikupplevelse. Den innovativa, tvåfärgade platta sladden som har tillverkets av förstklassigt, hållbart och samtidigt moderiktigt material trasslar aldrig ihop sig, och du kan alltid lyssna på din musik när du är i farten utan att först få ordning på sladdarna. Rakt igenom smart, smidigt och enkelt.

 • Extra mjuka silikonpluggar i fem storlekar för en exakt, bekväm passform

  Extra mjuka silikonpluggar i fem storlekar för en exakt, bekväm passform

  Fem par silikonpluggar med akustisk försegling medföljer Fidelio S2 in-ear-hörlurarna för en bekväm passform även under en längre tids användning.

 • Fodral som skyddar hörlurarna när de inte används

  Fodral som skyddar hörlurarna när de inte används

  Med Fidelio in-ear-hörlurar följer ett snyggt och säkert skyddsfodral. Skyddsfodralet är tillverkat av specialgjutet EVA så att Fidelio-hörlurarna alltid är i tryggt förvar – och moderiktiga.

 • Yttre hölje med kopparlegering ger hållbarhet och lätt vikt

  Yttre hölje med kopparlegering ger hållbarhet och lätt vikt

 • Högupplöst ljud återger musiken i dess renaste form

  Högupplöst ljud ger bäst ljudegenskaper och återger originalstudioinspelningar mer troget än CD-format i 16 bitar/44,1 kHz. Den orubbliga kvaliteten gör högupplöst ljud till den perfekta följeslagaren för musikälskaren. Fidelio-hörlurarna uppfyller de strikta standarder som krävs för en kvalitetsstämpel för högupplöst ljud. Oavsett om du lyssnar på en högupplöst musiksamling eller en mer traditionell musikkälla får du ut mer av musiken med de mjuka, höga frekvenserna hos Fidelio-hörlurarna.

 • Reptålig matt beläggning

  Den ergonomiskt utformade öronsnäckan skyddas av en matt finish som inte bara är snygg utan också gör den hållbar och reptålig. Det skyddande ytskiktet gör hörlurarna enkla att rengöra och ännu enklare att ta med vart du än går. En lätt avtorkning och de blir som nya.

 • 2 Comply™-skumpluggar för skön passform och brusreducering

  Förbättra upplevelsen med de medföljande Comply®-skumpluggarna, som levereras i två anpassade versioner. Pluggarna i S-serien hålls ordentligt på plats, är bekväma att använda hela dagen och reducerar brus så att du kan stänga ute omvärlden och öppna upp för din musikvärld.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av