1
Datortillbehör

Multimediehögtalare 2.1

  Multimediehögtalare 2.1

  PC-högtalare med kraftfullt och fylligt ljud

  50 W uteffekt med SPD™-patenterad basportsteknik ger djupa, runda toner med mindre distorsion med den här SPA7355/12. Systemet med 2-vägstweeter + woofer ger både höga och låga till medelhöga frekvenser och maximerar uteffekten. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PC-högtalare med kraftfullt och fylligt ljud

50 W uteffekt med SPD™-patenterad basportsteknik ger djupa, runda toner med mindre distorsion med den här SPA7355/12. Systemet med 2-vägstweeter + woofer ger både höga och låga till medelhöga frekvenser och maximerar uteffekten. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Multimediehögtalare 2.1

SPDTM-basport, 2, 75-tums satellitenhet, 5, 25 tums subwoofer, 120 W SPA7355/12 Hitta liknande produkter

PC-högtalare med kraftfullt och fylligt ljud

Enastående lyssnarupplevelse

 • Innovativ SPD™-basportsteknik för djupa, runda toner

  Innovativ SPD™-basportsteknik för djupa, runda toner

  Philips basportsteknik Sound Purification Duct (SPD) återger ursprungsbasljudets djupa, rena toner. Med ett SPD-skummaterial som bearbetar insidan av baskanalen minskar den särskilda akustiska dämpningen från Philips brusturbulens och stabiliserar tunerfrekvensen. I Philips teknik- och konsumenttester bekräftas att den här bufferten ger ett renare basljud av högre kvalitet.

 • Modell med 2-vägstweeter + woofer

  Modell med 2-vägstweeter + woofer

  En tvåvägshögtalare med två element producerar höga frekvenser från tweetern och låga och mellanhöga frekvenser från woofern. På så sätt maximeras uteffekten med ett mer balanserat ljud än från vanliga envägssystem, där ett enda element måste producera alla frekvenser. Med den här senaste högtalarserien från Philips kan du, till en konkurrenskraftigt pris, få bättre akustik med tydlig sångåtergivning, höga toner och en solid bas.

 • Tweeter i mylarmaterial för HD-ljud

  Tweeter i mylarmaterial för HD-ljud

  Det unika mylarmaterialet som används i tweetrar ger otrolig ljuddefinition. Hela bandet av höga frekvenser återges perfekt, så musiken får liv och filmer låter som de ska låta. Tweetern, som är en viktig del av tvåvägsmodellen, förbättrar höga frekvenser och ger ett renare, fylligare och mer exakt ljud tillsammans med woofern. Förbättrad skärpa innebär att du kan höra alla de olika delarna av musiken. Lyssna på de enskilda instrumenten, hör sången tydligare och njut av musikens härliga detaljrikedom.

 • Smidig AUX-ingång och hörlursuttag på högtalarens framsida

  Smidig AUX-ingång och hörlursuttag på högtalarens framsida

  Nu är det ännu enklare och smidigare att lyssna på din favoritmusik och annan underhållning, via AUX-ingången och högtalarutgången på framsidan av dessa högtalare. Om du vill ansluta en annan enhet än din dator måste du oftast ta ut 3,5 mm-uttaget från datorn och det är inte alltid så lämpligt. Men med AUX- och hörlursanslutningar på framsidan kan du snabbt och enkelt lyssna på musik från nästan alla enheter.

 • Total uteffekt på 50 W RMS

  Den här Philips-högtalaren har en total uteffekt på 50 W RMS. RMS står för Root Mean Square (kvadratroten ur medelvärdet) och är ett vanligt mått på ljudeffekt, eller snarare den elektriska energi som överförs från en förstärkare till en högtalare, och som mäts i watt. Mängden elektrisk energi som levereras till högtalaren och dess känslighet avgör vilken ljudeffekt som genereras. Ju högre wattal desto bättre ljudeffekt från högtalaren.

 • PP-material i elementet

  Polypropylenmaterialet (PP) i elementet är mjukt och ger ett mer högfrekvent ljud. Det för ut ljudet bättre och gör det renare, klarare och mer välbalanserat. Det lätta materialet blir enklare att integrera med tweetern och ger färre vibrationer.

 • Väl dämpade element minskar vibrationer och ljuddistorsion

  Vanliga enkla högtalarelement har ofta ett frekvensintervall där högtalarkonens kant vibrerar, vilket ger upphov till distorsion. Lösningen på det här problemet är att använda kantupphängning av mylar (mylar är en enhetlig monomer och ett mycket lättare material än man vanligtvis använder som elementupphängning). Runt konen i en perfekt symmetrisk ring undertrycker den resulterande dämpningseffekten den asynkrona vibrationen, vilket ger ett mer balanserat och naturligt ljud.

 • Attraktiv högblank finish

  Högblank "pianosvart" finish ser helt enkelt fantastisk ut i både klassiska och moderna miljöer.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av