Multimediehögtalare 2.0

  Multimediehögtalare 2.0

  PC-högtalare med Hi-Fi-ljud

  Philips SPA8210/12-högtalare är både snygga och ger ett förstklassigt ljud! Här finns en kraftfull wOOx-bas och High Definition-diskantelement med kon i silke, allt snyggt förpackat i ett skåp med framsida i aluminium. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Multimediehögtalare 2.0

Diskantelement med kon i silke, 3-tumselement, Hörlursuttag, ljudingång, 110 W, baselement SPA8210/12 Hitta liknande produkter

PC-högtalare med Hi-Fi-ljud

Besatt av ljud

 • Dumbbell högtalardesign för naturligt balanserat ljud

  Dumbbell högtalardesign för naturligt balanserat ljud

  Dumbbell-designen på högtalarna hos denna högfrekvenstweeter ligger i mellanregistret mellan två woofers med lägre frekvens. I den här produkten ligger wooferelementet på topp med tweetern i mitten och Philips patenterade wOOx längst ner. Denna konfiguration ger en mer balanserad och naturlig ljudeffekt, och den högklassiga finishen hos kvalitetshögtalaren gör att du verkligen kan vara nöjd med ditt val av ljudutrustning.

 • Total uteffekt på 40 W RMS

  Total uteffekt på 40 W RMS

  Den här Philips-högtalaren har en total uteffekt på 40 W RMS. RMS står för Root Mean Square (kvadratroten ur medelvärdet) och är ett vanligt mått på ljudeffekt, eller snarare den elektriska energi som överförs från en förstärkare till en högtalare, och som mäts i watt. Mängden elektrisk energi som levereras till högtalaren och dess känslighet avgör vilken ljudeffekt som genereras. Ju högre wattal desto bättre ljudeffekt från högtalaren.

 • Diskantelement med kon i silke för kristallklart ljud

  Diskantelement med kon i silke för kristallklart ljud

  Att använda silke som material i konen, eller membranet, på diskantelement ger ett överlägset resultat jämfört med andra vanligt förekommande material. Det silke som används för membranet har utsökta ljuddämpande egenskaper och dess mjuka struktur garanterar minsta möjliga akustiska distorsion. Det ljud som produceras av ett diskantelement med en kon i silke är därför mjukt, varmt och har ett brett frekvensomfång.

 • wOOx-teknik för fyllig och exakt bas utan distorsion

  wOOx-teknik för fyllig och exakt bas utan distorsion

  wOOx-tekniken är ett revolutionerande högtalarkoncept för att höra och uppleva en verkligt djup bas som är fylligare än i andra ljudsystem. Speciella högtalarelement arbetar i harmoni med wOOx-baselementen och den exakta samklangen mellan huvudelementet och diskantelementet leder till mjuka övergångar från låga/medelhöga frekvenser till höga. En dubbelfjädrande och helt symmetrisk sandwich-konstruktion ger en låg och exakt bas utan märkbar distorsion. wOOx-högtalarna ger dig en exceptionell djup och dynamisk bas genom att högtalarlådans hela volym utnyttjas för att förstärka musikintrycket.

 • Smidig AUX-ingång och hörlursuttag på högtalarens framsida

  Smidig AUX-ingång och hörlursuttag på högtalarens framsida

  Nu är det ännu enklare och smidigare att lyssna på din favoritmusik och annan underhållning, via AUX-ingången och högtalarutgången på framsidan av dessa högtalare. Om du vill ansluta en annan enhet än din dator måste du oftast ta ut 3,5 mm-uttaget från datorn och det är inte alltid så lämpligt. Men med AUX- och hörlursanslutningar på framsidan kan du snabbt och enkelt lyssna på musik från nästan alla enheter.

 • Aluminumfront

  Design av högsta kvalitet. De främre högtalarna är tillverkade i ett enda stycke anodiserad borstad aluminium, samma material som används i flygplan. Böjd aluminum som bildar en perfekt ljudkammare och ger bästa tänkbara ljudåtergivning som är exakt, kraftfull och kristallklar.

 • PP-material i elementet

  Polypropylenmaterialet (PP) i elementet är mjukt och ger ett mer högfrekvent ljud. Det för ut ljudet bättre och gör det renare, klarare och mer välbalanserat. Det lätta materialet blir enklare att integrera med tweetern och ger färre vibrationer.

 • Väl dämpade element minskar vibrationer och ljuddistorsion

  Vanliga enkla högtalarelement har ofta ett frekvensintervall där högtalarkonens kant vibrerar, vilket ger upphov till distorsion. Lösningen på det här problemet är att använda kantupphängning av mylar (mylar är en enhetlig monomer och ett mycket lättare material än man vanligtvis använder som elementupphängning). Runt konen i en perfekt symmetrisk ring undertrycker den resulterande dämpningseffekten den asynkrona vibrationen, vilket ger ett mer balanserat och naturligt ljud.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av