1
Datortillbehör

Webbkamera för bärbar dator

  Webbkamera för bärbar dator

  Webbkameran för globetrotters

  Njut av högkvalitativ video och foton i äkta 2 megapixel. Få skarpa bilder med autofokus utan manuella justeringar och få plats med hela familjen med vidvinkelobjektivet. En perfekt, lättviktig resekamrat!

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Webbkameran för globetrotters

Njut av högkvalitativ video och foton i äkta 2 megapixel. Få skarpa bilder med autofokus utan manuella justeringar och få plats med hela familjen med vidvinkelobjektivet. En perfekt, lättviktig resekamrat!

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Webbkameran för globetrotters

Äkta 2,0 megapixel

 • Digital Natural Motion för flimmerfri video

  Digital Natural Motion för flimmerfri video

  Philips utvecklade Digital Natural Motion för att undvika de vibrationseffekter som uppkommer i rörliga bilder. Digital Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar vibrationerna i både TV- och filmmaterial. Resultatet blir en jämn återgivning av rörelser och utmärkt skärpa som gör tittarupplevelsen till något utöver det vanliga.

 • Äkta 2 megapixel för högkvalitativ video

  Antalet megapixel är en viktig faktor för bildkvaliteten. 2,0 MP CMOS-sensorn ger dig videobilder med den höga kvalitet som inte tidigare förknippats med webbkameror.

 • Högkvalitativ Skype-certifierad video

  Den här webbkameran har certifierats av Skype. Så du kan vara säker på att du får video och ljud av hög kvalitet, kostnadsfria samtal och snabbmeddelanden över hela världen.

 • Förbättrad fotoupplösning till 8 megapixel

  Du får fler detaljer med webbkameran med 8 MP (programvaruförbättrad) upplösning. Det är tillräckligt högt för utskrift av högupplösta bilder i affischstorlek.

 • Autofokus för knivskarpa videor och foton

  Den garanterar knivskarpa videor och foton. När bildsensorn upptäcker en skärpeförlust justerar autofokusen objektivet snabbt och exakt utan att någon manuell justering behövs. Nu ännu snabbare tack vare en ny fokuseringsalgoritm som är exklusiv för Philips.

 • Med vidvinkelobjektiv kan du få med fler personer på bilden

  Det högkvalitativa vidvinkelobjektivet i glas ger ett större synfält. Vidvinkelobjektivet fungerar på samma sätt som ett vidvinkelobjektiv för fotografering och fler människor ryms inom videobildrutan utan bildkvalitetsförlust.

 • Pixel Plus 2 för ökad detaljrikedom, djup och klarhet

  Med Pixel Plus 2 tar din webbkamera alltid verklighetstrogna, knivskarpa bilder med enastående detaljrikedom. Och det tack vare kraften i Pixel Plus 2-processorn – innovativ TV-bildsteknik tillämpad på datorvideo. Det innebär ett större antal rader och bildpunkter vilket ger bästa möjliga bildkvalitet.

 • Dubbla inbyggda mikrofoner ger förbättrad stereoupplevelse

  Låt din röst höras naturligt i tydligt stereoljud. Dubbla inbyggda riktade mikrofoner och Philips-patenterad ljudutsändningsteknik skapar en i stort sett brus- och ekofri zon. Endast användarens röst fångas medan andra ljud minimeras.

 • Brusreducering och ekoreducering

  Den här suveräna brusreduceringstekniken minskar bakgrundsljud och förbättrar ljudet från tal både i tysta och bullriga miljöer. Den dämpar även ekon så att den andra personen hör din röst bättre.

 • Medföljande klämma monteras enkelt på din bärbara dator och skärm

  Medföljande klämma passar både bärbar dator och LCD-skärm

 • Linsskydd mot repor

  Den första webbkameran som har ett linsskydd som standard. Det skyddar den högkvalitativa glaslinsen med fem element från damm och repor när du reser.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av