Universalfjärrkontroll

  RC_DVD

  Universalfjärrkontroll

  Platt, rolig och snabb

  Universalfjärrkontroll, för enkelt kanalbyte på TV:n, uppspelning av DVD och AMP-volyminställning, oavsett märke. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Platt, rolig och snabb

 • Idealisk fjärrkontroll - njut av att titta på DVD. Lätt som en plätt!

  Med den här fjärrkontrollen kan du direkt styra alla grundfunktioner för TV och DVD-spelare/-recorder. Nu är det mycket enklare och roligare att titta på DVD eller bläddra mellan TV-kanalerna.

 • Förprogrammerad för att användas med Philips-produkter

  Om du har produkter från Philips kan du använda universalfjärrkontrollen utan programmering, eftersom alla knappar är förinställda för Philips.

 • Överraskande platt fjärrkontroll

  Nu behöver du inte längre belamra soffbordet med en massa fjärrkontroller. Detta är en rolig fjärrkontroll som styr både TV, DVD och mottagare, oberoende av märke och modell.

 • Särskilda knappar för navigering på menyer

  Särskilda knappar för enkel navigering på utrustningens menyer innebär att du kan navigera med ett finger utan att behöva trycka på skift- eller funktionsknappar

 • Indikationen för låg batterinivå visar att batterierna behöver laddas

  Att veta när det är hög tid att ladda eller byta ut batterierna.

 • Söker automatiskt efter utrustningens fabrikat

  När du ska få din fjärrkontroll att fungera låter du helt enkelt fjärrkontrollen automatiskt söka efter den mest lämpliga koden för din utrustning.

 • Batterier ingår så att du kan komma igång direkt

  Du behöver inte köpa extra batterier, utan kan börja använda din nya universalfjärrkontroll så fort du har packat upp den!

 • Om du har frågor eller behöver hjälp kan du ringa vår supporthjälp

  Om du har ett problem eller en fråga om universalfjärrkontrollen, eller om det finns en funktionsknapp på originalfjärrkontrollen som inte ingår i det stora inbyggda kodbiblioteket, är du välkommen att kontakta vår supporthjälp. Den är öppen sju dagar i veckan.

 • Supporthjälp via anpassad webbplats

  Anpassad supporthjälp för fjärrkontrollen. Alla koder för alla fabrikat finns tillgängliga på Philips webbplats för supporthjälp.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av