Universalfjärrkontroll

  TV all

  Universalfjärrkontroll

  Ersätter alla funktioner

  Den här universalfjärrkontrollen är det perfekta valet om du vill ha praktisk tillgång till alla funktioner hos tre valfria enheter av sex möjliga. Den naturliga passformen gör fjärrkontrollen bekväm att hålla i. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Universalfjärrkontroll

3-i-1 för TV/DVD/STB SRU5130/87 Hitta liknande produkter

Ersätter alla funktioner

Fungerar med fler än 1 000 märken

 • Styr tre valfria enheter av sex möjliga

  Med den här fjärrkontrollen kan du enkelt styra tre hemunderhållningsenheter av sex möjliga med en enda fjärrkontroll. Fjärrkontrollen kan enkelt programmeras för att styra i princip alla märken av så gott som all ljud-/videoutrustning med hjälp av den inbygga IR-koddatabasen. Styr alla dina enheter med en enda fjärrkontroll, så slipper du problemet med att leta efter rätt fjärrkontroll.

 • Förprogrammerad för att användas med Philips-produkter

  Om du har produkter från Philips kan du använda universalfjärrkontrollen utan programmering, eftersom alla knappar är förinställda för Philips.

 • Enkel installation med snabb knappavkänning

  Tack vare funktionen för snabb knappavkänning kan du snabbt och lätt åtgärda knappar som inte fungerar när du aktiverar enhetens märke på fjärrkontrollen. Allt du behöver göra är att hålla ned knappen i fem sekunder samtidigt som du riktar fjärrkontrollen mot enheten. När enheten väl svarar är knappen åtgärdad.

 • Om du har frågor eller behöver hjälp kan du ringa vår supporthjälp

  Om du har ett problem eller en fråga om universalfjärrkontrollen, eller om det finns en funktionsknapp på originalfjärrkontrollen som inte ingår i det stora inbyggda kodbiblioteket, är du välkommen att kontakta vår supporthjälp. Den är öppen sju dagar i veckan.

 • Supporthjälp via anpassad webbplats

  Anpassad supporthjälp för fjärrkontrollen. Alla koder för alla fabrikat finns tillgängliga på Philips webbplats för supporthjälp.

 • Den ergonomiska formen gör fjärrkontrollen bekväm att hålla i

  Den mjukt rundade formen gör att fjärrkontrollen ligger skönt i handen på ett både naturligt och balanserat sätt. Och dessutom är den snygg!

 • Lättanvända samlade funktioner

  Med samlade funktioner känner du enkelt igen de knappar du behöver för att styra en viss ljud- och bildenhet. Fjärrkontrollens överdel har dessutom delar med olika färger (svart, silver, aluminium ...) samt olika ytor på knapparna (svart, silver, matt, glansig ...) så att du snabbt kan se vilka knappar som passar ihop för att använda en viss ljud- och bildenhet.

 • Batterier ingår så att du kan komma igång direkt

  Du behöver inte köpa extra batterier, utan kan börja använda din nya universalfjärrkontroll så fort du har packat upp den!

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av