1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips support

  Den blå lampan blinkar på mitt Philips-ångstrykjärn

  Publicerad på 2021-07-04
  Om redo-lampan på ditt Philips-strykjärn med ånggenerator blinkar blått ska du läsa våra felsökningsråd nedan för att åtgärda detta.

  Den blå lampan blinkar

  Det finns två olika orsaker till att du ser en lampa på strykjärnet som blinkar blått. Följ något av stegen nedan baserat på lampans reaktion:
  • Om en blå lampa blinkar på strykjärnets handtag innan du börjar stryka innebär det att ditt Philips-strykjärn med ånggenerator håller på att värmas upp. När strykjärnet har värmts upp lyser lampan med fast sken.
  Obs! Om den blå lampan fortsätter blinka i mer än 5 minuter och inga av nedanstående situationer gäller kan det vara fel på strykjärnet. I så fall kontaktar du oss för att få ytterligare hjälp.
   
  •  Om den blå lampan blinkar på handtaget eller basen på strykjärnet mellan användning innebär det att strykjärnet är i läget automatisk avstängning. Beroende på strykjärnets modell trycker du på ångaktivatorn igen eller på PÅ/AV-knappen för att slå på det igen.

  Den blå lampan rör sig fram och tillbaka

  Om den blå lampan på strykjärnets handtag rör sig fram och tillbaka medan du stryker är det normalt. Det betyder att du använder läget intelligent automatisk ånga. Om du vill avsluta det här läget trycker du på knappen ”intelligent automatisk ånga” på handtaget på strykjärnet. 

  Obs! Den här lösningen gäller endast strykjärn utrustade med läget intelligent automatisk ånga.

  Endast modellerna PerfectCare Aqua och AquaPro

  Om den blå redo-lampan blinkar snabbt på ditt Philips-strykjärn med ånggenerator innebär det att vattenbehållaren är tom. Fyll vattenbehållaren med vatten och tryck på ångaktivatorn. När strykjärnet redo-lampa lyser med fast blått sken kan du använda strykjärnet igen. 

  Löste inget av de här stegen problemet? Kontakta oss för att få ytterligare hjälp.
  Kontakta Philips

  Vi hjälper gärna till

  Letar du efter något annat?

  Upptäck alla alternativ för Philips support

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.