1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  Få exakt den support du behöver
  Letar du efter en särskild lösning för din produkt?

  Min trådlösa Philips SpeedPro Max visar en felkod

  Läs vidare för att ta reda på vad felkoderna på din trådlösa Philips SpeedPro Max-dammsugare innebär.

  Felkoden E4 (eller h3)

  Felkoden E4 (den kan se ut som h3 om du tittar på displayen upp och ned) innebär att rullborsten på den trådlösa Philips SpeedPro Max-dammsugaren blockeras.

  Åtgärda det genom att stänga av den sladdlösa dammsugaren, kontrollera rullborsten och ta bort eventuella hinder som hår, ludd, smuts eller damm.
   
  Philips SpeedPro Max-dammsugare, felkod E4

  Felkoden E6 (eller 93)

  Felkoden E6 (den kan se ut som 93 när du tittar på den upp och ned) betyder att ingen ström passerar genom adaptern på den trådlösa Philips SpeedPro Max-dammsugaren.

  För att åtgärda det här problemet kontrollerar du att adaptern till den sladdlösa dammsugaren är ordentligt isatt i vägguttaget och att laddningsskivan (magneten) är korrekt ansluten. Kontakta oss om apparaten inte fungerar.
   
  Philips SpeedPro Max-dammsugare, felkod E6

  Felkoden E7 (eller L3)

  Felkoden E7 (eller L3 upp och ned) anger att fel adapter används. Se till att du endast använder den adapter som ursprungligen levererades med den sladdlösa dammsugaren. Om rätt adapter inte fungerar kontaktar du oss.
   
  Philips SpeedPro Max-dammsugare, felkod E7

  Felkoden SE (eller 35)

  Felkoden SE (eller 35 om du tittar på den upp och ned) indikerar att den trådlösa Philips SpeedPro Max-dammsugaren inte kan köras eller laddas eftersom rumstemperaturen är för låg, för hög eller den har ett mekaniskt problem.

  När temperaturen i rummet är för hög (40 °C eller högre) eller för låg (lägre än 5 °C) måste du koppla bort apparaten från laddaren och ta med den trådlösa Philips SpeedPro Max-dammsugaren till ett rum med en temperatur på cirka 20 °C.

  Löste de här stegen inte problemet? Kontakta oss för att få ytterligare hjälp.
   
  Philips SpeedPro Max-dammsugare, felkod SE

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.