0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

Support för Airfryer

Hitta tillbehör och reservdelar, vanliga frågor och manualer till Philips Airfryer.

Vanliga frågor

Vilka tillbehör passar till min airfryer?

Var detta till hjälp?

Tillbehör till Airfryer Avance Collection XXL HD9650/90

Modell:

Premium XXL

HD9867/90
      HD9650/90

Tillbehör:

Grillkit

Grillspett och grillpanna

HD9951/00

Bakset

Bakform och muffinsformar

HD9952/00

Partykit master

Grillgaller och avdelare

HD9950/00

Tillbehör till Airfryer Avance Collection HD9641/90 och HD9741/10

Modell:

Avance Collection

HD9641/90

HD9741/10

Tillbehör:

Bakset

Bakform och muffinsformar

HD9925/01

Grillkit

Grillspett och grillpanna

HD9941/00

Partykit

Grillgaller och muffinsformar

HD9904/01

Tillbehör till Airfryer Viva Collection (Svart och Vit) HD9220/20, HD9216/80 och HD9220/50

Modell:
      Viva Collection Orginalet (Svart & Vit)

HD9220/20

HD9216/80

HD9220/50

Tillbehör:

Bakset

Bakform och muffinsformar

HD9925/01

Grillpanna

HD9910/20

Partykit

Grillgaller och muffinsformar

HD9904/01

Tillbehör till Airfryer Avance collection XL HD9240/90

Modell:
      Avance collection XL

HD9240/90

Tillbehör:
      Grillpanna

HD9911/90

Grillgaller

HD9905/00

Tillbehör till Airfryer Viva Collection Compact HD9621/90

Modell:

Viva Collection Compact

HD9621/90

Tillbehör:

Bakset

Bakform och muffinsformar

HD9925/01

Partykit

Grillgaller och muffinsformar

HD9904/01

Grillkit

Grillspett och grillpanna

HD9941/00

Finns det receptbok till airfryer?

Du kan enkelt laddat ned vår NutriU-app till iOS och Android för att få tillgång till massa recept och inspiration.

Philips NutriU-app

Philips NutriU

Hämta appen gratis från:

Var detta till hjälp?

Hur rengör jag min airfryer?

Alla löstagbara delar tål maskindisk, så att du enkelt kan rengöra din airfryer efter användning. Följ anvisningarna för att rengöra insidan och värmeelementet på din Philips Airfryer genom att klicka på knappen nedan.