1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Betalning

  Leveranstiderna är för närvarande längre än normalt på grund av hög beställningsvolym. Vi gör vårt bästa för att leverera din beställning så snart som möjligt. Ett e-postmeddelande skickas när din beställning har skickats.

  Klicka här för viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics CPAP-, BIPAP-enheter och ventilatorer.

  Betalningsalternativ

  Hur kan jag betala?

  Philips accepterar följande betalningmetoder: Kredit och Debit kort ( Visa och Mastercard)  Paypal och Klarna.  Alla typer av betalningar är  gratis då vi inte tar någon extra transaktionsavgift.

  Var informationen hjälpsam?

  Rabattkoder

  Hur kan jag utnyttja min rabattkod?

  Du kan lösa in din rabattkod genom att ange koden i fältet "Ange rabattkoder" och sedan klicka på ”Andvänd" i kassan. Du kan bara använda en rabattkod per beställning. Vissa rabattkoder är kanske inte giltiga för alla produktkategorier eller redan rabatterade produkter.

  Var informationen hjälpsam?

  Vad ska jag göra om jag får ett felmeddelande när jag försöker använda min rabattkod?

  Kontrollera att du tillämpar kupongkoden baserat på kupongens relevanta villkor. Kampanjkoden är skiftlägeskänslig och eventuella streck (-) eller specialtecken är också en del av kampanjkoden. Använd hela kupongkoden som tillhandahållits enligt nedan exempel. 

  voucher

  Om du har testat allt och kampanjkoden fortfarande inte fungerar ska du kontakta oss. Vi hjälper gärna till.

  Var informationen hjälpsam?

  Problem med betalning

  Min betalning har misslyckats

  För att förhindra betalningsfel rekommenderar vi att du ser till att den faktureringsadress som du angav stämmer med den adress din bank har av dig. Se också till att kredit- / betalkortet inte har gått ut och har tillräckligt med saldo tillgängligt. Att rensa webbläsarens cache och cookies kan också hjälpa. Vi rekommenderar att du försöker igen, helst med en annan betalningsmetod. Om problemet kvarstår, kontakta din bank- eller kortutgivare. annan betalningmetod  och om problemen kvarstår så kan du kontakta din bank eller kortutgivare.

  Var informationen hjälpsam?

  Fakturor

  Hur kan jag ladda ner min faktura?

  Du får fakturan via e-post 1–2 arbetsdagar efter att du har gjort din beställning. Observera att du kan få separata fakturor om din beställning innehåller flera produkter från olika säljare.


  För kaffe-, luftvårds-, köksapparats-, klädvårds- och golvvårdsprodukter ska du kontakta oss om du inte har fått din faktura via e-post 1–2 dagar efter att du gjort din beställning.

   

  För personvårds-, mamma och barn- och munvårdsprodukter kan du ladda ned fakturan från ditt Philips-butikkonto så snart den är tillgänglig. Din kontoinloggning. Klicka på Visa beställningshistorik. Välj beställningsnummer och klicka sedan på fakturan för att ladda ned den.


  Vill du få åtkomst till fakturan utan något konto? Du kan ange din e-postadress och ditt beställningsnummer här. Klicka sedan på knappen till höger och ladda ned fakturan.

  invoices

  Var informationen hjälpsam?

  Klarna Betalningsalternativ

  Om Klarna

  Klarna grundades i Stockholm och är en av Europas ledande leverantörer av alternativa betalningar. Klarnas vision är att göra shoppingen smidig och skapa mervärde för konsumenter och återförsäljare med unika betalningsalternativ och en överlägsen kundupplevelse. 

  Det finns tre Klarna-betalningsalternativ att välja mellan i Philips kassa:

  Klarna Betala nu: Betala enkelt dina beställningar omedelbart med sofortüberweisung, autogiro eller kreditkort. 

  Betala inom 30 dagar: Där du kan välja att skjuta upp betalningen med upp till 30 dagar utan extra kostnad.

  Räntefri finansiering: Betala i 6-36 månadsavbetalningar övertid, 0 % ränta, avgifter eller extra kostnad.

  Klarna Betala nu

  Med Klarna kan du enkelt betala för dina beställningar omedelbart med sofortüberweisung, autogiro eller kreditkort. Du kan se och hantera alla dina inköp när som helst i Klarna-appen.

  Klarna Köp nu, betala om 30 dagar

  Detta betalningssätt kan väljas i Philips kassan som ett av de tillgängliga betalningsalternativen.

  Se till att de personuppgifter som du anger i kassan stämmer överens med dem som är kopplade till ditt svenska bankkonto (t.ex. fullständigt namn, faktureringsadress). Klarna utför en mjuk kontroll som inte påverkar din kreditvärdighet.

  När din betalningsbegäran har godkänts av Klarna får du ett e-postmeddelande från Klarna med betalningsinstruktioner. Du har sedan 30 dagar på dig att genomföra betalningen online utan extra kostnad.

  Klarna Räntefri finansiering

  Detta betalningssätt kan väljas i Philips kassan som ett av de tillgängliga betalningsalternativen.

  Se till att de personuppgifter som du anger i kassan stämmer överens med dem som är kopplade till ditt svenska bankkonto (t.ex. fullständigt namn, faktureringsadress).

  Klarna utför en kreditprövning på plats. När din betalningsbegäran har godkänts av Klarna kommer den första delbetalningen att dras från ditt konto. Du får då ett e-postmeddelande från Klarna med betalningsinstruktioner.

  En fullständig kreditprövning kommer att göras för alla ansökningar som är äldre än 3 månader. Uteblivna betalningar kan få allvarliga konsekvenser för dig. Din kreditvärdighet kan påverkas, vilket gör det svårare eller dyrare för dig att få kredit i framtiden.

  Var denne informasjonen til hjelp?

  Juridiska villkor för Klarna Payments

  Philips är en kreditförmedlare och inte en långivare och krediten tillhandahålls av Klarna Bank AB som är auktoriserad och reglerad av den svenska finansinspektionen. Philips får ingen provision för att introducera kunder till Klarna Bank AB. Observera att Klarna är ett oberoende betalningsföretag och att Philips inte har något inflytande över om din betalning med Klarna accepteras eller inte. De erbjudna betalningsmetoderna är endast tillgängliga vid en positiv kreditbedömning.


  Kredit/lån är beroende av status och berättigande. Begränsat till fast bosatta svenskar som är 18 år och äldre. En fullständig kreditprövning kommer att göras på alla ansökningar som är äldre än 3 månader. Uteblivna betalningar kan få allvarliga konsekvenser för dig. Din kreditvärdighet kan påverkas, vilket gör det svårare eller dyrare för dig att få kredit i framtiden.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  I understand

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.