1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Returer och byten

  Obs icon
  På grund av ett tekniskt problem kan det hända att det dröjer innan beställningsbekräftelsen når dig via e-post. Kontakta oss om du inte har fått den inom 48 timmar.
  Obs icon
  På grund av ett tekniskt problem får du eventuellt inte någon leveransbekräftelse. Vi arbetar på att åtgärda det här så snart som möjligt. Din beställning kommer dock att behandlas som den ska och levereras inom förväntad leveranstid.
  Obs icon
  Leveranstiderna är för närvarande längre än normalt på grund av hög beställningsvolym. Vi gör vårt bästa för att leverera din beställning så snart som möjligt. Ett e-postmeddelande skickas när din beställning har skickats.
  Obs icon
  Vi har för närvarande hög samtalsbelastning. Du måste eventuellt vänta längre i kön när du ringer. Överväg att ringa vid en annan tidpunkt. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.
  Obs icon
  Behandlingstiden för återbetalning är för närvarande längre än normalt på grund av att vi har extra mycket att göra just nu. Vi gör vårt bästa för att behandla förfrågningar så snabbt som möjligt. En e-postbekräftelse skickas när den är klar.
  Obs icon
  På grund av ett planerat underhåll kan du tillfälligt eventuellt inte köpa produkter på vår webbplats. Vi arbetar på att åtgärda det här så fort som möjligt och ber om ursäkt för eventuella besvär. Du kan fortsätta att handla våra produkter hos andra återförsäljare under tiden.
  Obs icon
  På grund av ett planerat underhåll kan det eventuellt dröja innan du får beställningsbekräftelsen via e-post. Det här påverkar inte hur din beställning behandlas och levereras. Kontakta oss om du inte har fått beställningsbekräftelsen inom 48 timmar.
  Obs icon
  På grund av underhåll går det tillfälligt inte att lägga till en produkt i kundvagnen. Vi kommer att åtgärda det här så snabbt som möjligt. Vi hoppas se dig här snart igen.
  Obs icon
  På grund av ett tekniskt problem kan du tillfälligt eventuellt inte betala för produkter med [PAYMENT-METHOD] på vår webbplats. Vi arbetar på att åtgärda det här så fort som möjligt och ber om ursäkt för eventuella besvär. Du kan fortsätta med en annan betalningsmetod eller handla våra produkter hos andra återförsäljare under tiden.
  Obs icon
  Klicka här för viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics CPAP-, BIPAP-enheter och ventilatorer.

  Returer och byten

  Hur returnerar jag en produkt?

  Du kan returnera din produkt kostnadsfritt inom 45 dagar från köpet. Följ bara stegen nedan. Behöver du byta eller returnera en reservdel? Vänligen kontakta oss istället 

   

   Skapa din returetikett genom att klicka här

   

  1. Ange ditt ordernummer och din e-postadress. Se till att du inte anger några mellanslag. Registrerade användare kan logga in istället och leta efter de produkt (er) de vill returnera i orderhistoriken.

   

  2. Kryssa i rutan bredvid produkten / produkterna du vill returnera och tryck sedan på den blå knappen “returnera produkt” längst ner på sidan för att fortsätta. I vissa fall kanske du inte kan returnera mer än en produkt åt gången. Upprepa dessa steg för att skapa ytterligare returetiketter om det behövs.

   

  3. Välj om du vill byta ut produkten eller begära återbetalning. Ange en anledning för retur. Du kommer då att kunna ladda ner din returetikett.

   

  4. Förpacka din produkt säkert och klistra din fraktetikett på lådan för att returnera din produkt i originalförpackningen kostanadsfritt. Du kan välja att antingen returnera via en UPS Access Point eller kontakta UPS för att ordna upphämtning.

   

  5. När vi har tagit emot din retur skickas en bekräftelse till dig via e-post.

   

  6. Du kommer att få din återbetalning inom tio arbetsdagar. Observera: vi kommer att återbetala den relevanta delen av inköpspriset för den produkten tillsammans med fraktkostnaden du betalade. Se till att du skickar in en hel och ren produkt och med samtliga originaldelar.

  Var informationen hjälpsam?

  Vilka är returvillkoren?
  Inte helt nöjd med ditt köp? Inga problem. Du kan returnera din beställning inom de första 30 dagarna. Produkten måste returneras ren och i sin helhet tillsammans med originalförpackningen.

  Var informationen hjälpsam?

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.