1
0

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

Returer och byten

Klicka här för viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics CPAP-, BIPAP-enheter och ventilatorer.

Returer och byten

Returnera en personvårds-, mamma och barn- eller munvårdsprodukt

”Du kan returnera produkten gratis inom 30 dagar från inköpsdatum. Följ processen som motsvarar den produkt/de produkter du vill returnera

Skapa din returetikett genom att klicka här.

1. Ange ditt beställningsnummer (börjar med 440) och din e-postadress. Se till att du inte anger några mellanslag. Registrerade användare kan logga in i stället och leta upp den produkt/de produkter de vill returnera i beställningshistoriken.
    2. Markera rutan bredvid den produkt/de produkter du vill returnera och tryck sedan på den blå knappen Returnera produkter längst ned på sidan för att fortsätta. I vissa fall kan du eventuellt inte returnera fler än en produkt åt gången. Upprepa de här stegen för att skapa ytterligare returetiketter om det behövs.
    3. Välj om du vill få en ny produkt eller begära en återbetalning. Ange en orsak till returen. Därefter kan du ladda ned returetiketten.
    4. Paketera produkten säkert och fäst fraktetiketten på paketet för att returnera produkten i originalförpackningen utan kostnad. Du kan välja att ta paketet till ett UPS-utlämningsställe eller kontakta UPS för att ordna en upphämtning.
    5. När vi har tagit emot paketet skickas en e-postbekräftelse till dig.
    6. Du får din återbetalning inom 10 arbetsdagar. Observera att vi återbetalar den relevanta delen av köppriset för den produkten tillsammans med den fraktkostnad du betalade. Kontrollera att du skickar alla originaldelar.

Får du ett felmeddelande när du skapar returetiketten? Då ska du kontakta oss.