0

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

Programvara och drivrutiner

För att du ska kunna ta del av alla förbättringar, nya och uppdaterade funktioner, samt buggfixar är det viktigt att produktens programvara uppdateras regelbundet.

Hitta rätt programvara för din produkt

1. Skriv produktens modellnummer i sökfältet eller gör en kategorisökning på produkten. Klicka här för att se hur du hittar produktens modellnummer.

2. Om du använder sökrutan för att söka efter produkten visas vanligtvis den aktuella supportsidan överst bland sökresultaten. Om du gör en kategorisökning kommer du automatiskt till supportsidan för den valda produkttypen.

3. Jämför den tillgängliga programvarans versionsnummer med versionsnumret för den programvara som redan finns installerad på din produkt för att se om programvaran behöver uppdateras. Tips: Den aktuella programvaruversionen brukar finnas i produktens menyinställningar. På TV-apparater väljer du vanligtvis Menu > Setup > Software > Current software (Meny > Inställningar > Programvara > Aktuell programvara) för att se den installerade programvaruversionen. Ytterligare instruktioner finns i programvarans installationsanvisningar (dessa finns på samma sida som programvaran).

4. Om det finns en senare version i supportavsnittet, hämta filen och spara den på din dator.
      Obs! Den uppdaterade programvaruversionen ligger oftast i en komprimerad .zip-fil, och då behövs särskild programvara för att zippa upp filen (t.ex. Winzip eller WinRar).

5. Följ installationsanvisningarna för att installera programvaran.

Vanliga frågor