B-Line

  Våga välja B

  Stärka företag


  Philips B-Line är gjord för små mötesytor och levererar smidiga anslutningsmöjligheter med enkel innehållsdelning från laptoppar, stationära datorer, mobiltelefoner och företagsservrar. Den är Crestron Connected®-certifierad och kompatibel med både Extron- och Neets-systemen, och tillhandahåller snabb, säker och tillförlitlig företagsintegration som kan spela upp schemalagt innehåll när den inte används för att stärka den interna varumärkesprofileringen.

  Perfekta presentationer

  Maximera engagemanget i varje möte och presentation. Chromecast built-in gör att du smidigt kan dela innehåll trådlöst från alla laptoppar, stationära datorer, surfplattor eller mobiltelefoner, utan att extra maskinvara eller konfigurationstid krävs i några operativsystem.

  HDMI Hotplug-identifiering ger även möjlighet till trådbundna anslutningar med automatisk växling mellan anslutna enheter. Det innebär smidigare, snabbare och mer fokuserade teamsessioner utan några tekniska distraktioner.

  Trådlös presentation – konferensrumsteknik

  Trådlöst presentationssystem


  Anslut till varandra trådlöst för att säkert, smidigt och omedelbart casta innehåll från valfri enhet direkt på den stora skärmen. Nya Philips B-Line har Chromecast built-in för att göra möten mer engagerande och interaktiva.

  Engagerande möten med trådlöst presentationssystem
  mötesrumsikon

  Mötesrumsintegration


  Philips B-Line är Crestron Connected®-certifierad med både Extron- och Neets-systemen och tillhandahåller anslutningsmöjligheter på företagsnivå. Det här gör det möjligt att schemalägga innehåll, hantera inställningar och slå på och stänga av varje skärm från en central plats. Det möjliggör även snabb, tillförlitlig och säker trådlös och trådbunden innehållsdelning från Apple-, Windows-, Android- och Linux-enheter.

  Lyssna på kundernas behov


  Den nya Philips B-Line-skärmen är perfekt utrustad för att hjälpa livsmedels- och dryckesindustrin med användningen av TV Tuner.


   

  Visa upp dina menyer och kampanjer digitalt, kommunicera viktiga meddelanden i realtid och schemalägg enkelt varumärkt innehåll på den här förbättrade skylten.

  Ta reda på mer om produkterna

  Skärm med chromecast built-in

  Chromecast built-in för smidig användning


  Se till att möten körs smidigare och snabbare med smidig trådlös anslutning till den stora skärmen från valfri Apple-, Windows- eller Android-enhet. Chromecast built-in möjliggör omedelbar casting av presentationer och media från mobiltelefoner, laptoppar och surfplattor med upp till 4K-upplösning. Det är kostnadseffektivt, kräver ingen extra maskinvara och är säkert för företagsanvändning.

  Företagspresentationer med chromecast built-in

  Optimera produktiviteten


  Inspirera till kreativitet och öka effektiviteten genom att kombinera skräddarsydda skärmar och skyltningslösningar i ditt utrymme.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.