T-Line

  Inspirera det nya

  Gjord för utbildning


  Motivera, stärk och inspirera lärare och elever med Philips T-Line. Den här innovativa skärmen är utformad för att maximera engagemang i en snabb digital värld och har multipekteknik och ett whiteboardläge för förbättrad interaktivitet och bättre samarbete i klassrummet.

  Engagera den nya skolan

  Skapa ett klassrum med fokus på inlärning. Philips T-Line väcker nyfikenhet och inspirerar fantasin för att hjälpa dig att undervisa elever inom alla områden. 

  En interaktiv pekskärm gör utbytet mellan elever och lärare mer effektivt samtidigt som smartare anslutning gör det möjligt att använda appar, media, sociala flöden och onlineinnehåll på den stora skärmen för engagerande lektioner.

  Skapa interaktiva klassrum med Philips whiteboard

  Förbättrade lektioner


  Inspirera dina elever med engagerande lektioner som ger liv åt läroplanen. Anslut till sociala och webbaserade appar för att använda liveflöden, data och blandade media för ett klassrum fullt av innehåll som är lämpligt för alla utbildningsnivåer.

  Drivs av Android för utbildning – smart tavla i klassrummet

  Drivs av Android


  Android-drivna Philips-skärmar är snabba, mångsidiga och enkla att navigera. De är optimerade för inbyggda Android-appar och du kan installera dem direkt från Google Play Butik, vilket ger dig åtkomst till de senaste utbildningskällorna och mycket mer. Automatiska uppdateringar ser till att apparna är uppdaterade och efterlever villkor allteftersom de funktioner och säkerhetsprotokoll som krävs utvecklas.

  Whiteboard för skolor

  Interaktiv whiteboard

  Inspirera till kreativt samarbete i klassrummet med whiteboardläget. Aktivera den här funktionen för att förvandla skärmen till en tom duk som flera olika personer i rummet kan rita på med fingret eller med särskilda skärmpennor. Allt på skärmen kan därefter skickas digitalt för enkel utskrift eller fildelning mellan lärare och elever.

  Stimulera idéer


  Ge dina elever det självförtroende de behöver för att presentera sina idéer och koncept inför klassen. Med en interaktiv pekskärm kan elever enkelt projicera sitt innehåll och visa upp sin vision med hjälp av den information de har samlat in, referenser och media från valfria källor inklusive molnbaserade tjänster och standardprogramvara.

  Stimulera idéer
  Alltid uppdaterad – ikon

  Alltid uppdaterad


  Ligg före konkurrensen med fantastiska tillämpningar i klassrummet. Philips T-Line har utformats för intuitiv funktionalitet som kombinerar vardagliga digitala upplevelser med de senaste utbildningsmetoderna. En fullt uppdaterbar programvarusvit och anpassningsbara funktioner säkerställer bättre lektioner i flera år framöver.

  Förstklassig IR-pekare – ikon

  Multipekteknik


  Praktisk inlärning är ett kraftfullt sätt att skapa minnesvärda lektioner som håller elever engagerade. Med 20 pekpunkter är Philips T-Line perfekt för samarbetsupplevelser och konkurrensbetonade interaktiva upplevelser som kombinerar visuellt innehåll, ljudinnehåll och kinestetiskt innehåll. Den här kraftfulla skärmen är även utrustad med automatisk pekidentifiering och en USB-anslutning för äkta plug and play-funktion.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  I understand

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  I understand

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.