X-Line   videovägg

  Se  hela bilden

  Utformad för att påverka


  Philips X-Line-videovägg påkallar uppmärksamheten med mångsidigheten att förvandla alla utrymmen till en gigantisk innehållsskärm i antingen liggande eller stående läge. Presentationer, liveflöden och information i realtid från flera källor ger större flexibilitet samtidigt som Pure Colour Pro ökar luminansen för dynamiskt innehåll som är levande och engagerande.

  Inspirera ditt team

  Skapa ett inspirerande arbetsutrymme med en stark varumärkesnärvaro som drivs av innovativt tänkande. Med rätt teknik installerad känner sig teammedlemmar stolta när de kommer till kontoret varje dag samtidigt som det imponerar på kunder och potentiella kandidater.

  Philips företagsutbud levererar vad gäller både form och funktion med branschledande design som stärker ditt innehåll.

  Känsla för detaljer – ikon

  Förbättrad upplösning


  Öka bildkvaliteten med Pure Colour Pro. Tack vare högre luminans genom anpassade färgtemperaturinställningar och avancerad gammakalibrering ser innehåll skarpare och mer levande ut för fantastisk realism i varje presentation.

  En kvinna som tittar på videoväggsskärmen

  Mångsidig   visning


  Nå nya höjder eller skapa bredd med en anpassad videoväggsskärm i antingen stående eller liggande läge. Anslut så många skärmar du vill för att skapa en fängslande design som passar perfekt i ditt utrymme.

  Innovationer   för att se  hela bilden

  Närvarosensor – ikon

  Optimera din arbetsplats med en intelligent skärmkonfiguration. Närvarosensorn för mötesrum håller driftkostnaderna nere genom att stänga av Philips-skärmarna när ingen är närvarande och automatiskt slå på dem när rörelse identifieras.

  En ljussensor anpassar även ljusstyrkan på skärmarna för att säkerställa bästa möjliga visningsupplevelse i alla ljusförhållanden.

  Se produkter

  Optimera produktiviteten


  Inspirera till kreativitet och öka effektiviteten genom att kombinera skräddarsydda skärmar och skyltningslösningar i ditt utrymme.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  I understand

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  I understand

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.