Lösningar för alla företag
Företag

Företagslösningar


Från första intryck till givande samarbeten – Philips skärmar för professionellt bruk levererar verklig skärpa och effekt. Oavsett om du installerar ett helt nätverk av TV-apparater i foajén, pekskärmar i mötesrum eller en fristående videovägg på säkerhetskontoret.

Företagslösningar
Hotellmiljöer

Lösningar för hotellmiljöer


Skapa minnesvärda gästupplevelser. Med allt från förstklassiga TV-apparater för professionellt bruk på rummet till pekskärmar vid incheckningen ser Philips TV-apparater för professionellt bruk och skyltningslösningar till att allt går smidigt. Unika funktioner som Ambilight och CMND ger mer interaktivitet, mer kontroll och mer stil.

lösningar för hotellmiljöer
Utbildning

Utbildningslösningar


Skapa en inspirerande miljö för inlärning, oavsett om du lär en förskoleklass hur olika former ser ut eller utforskar kvantsammanflätning. Engagera dem med whiteboardtavlor med pekskärm eller visa innehåll från fyra individuella inmatningar på en enda skärm.

utbildningslösningar
Underhållning

Lösningar för underhållning


Smidiga, kantfria videoväggar på ett spelkonvent. Sportresultat som visas live på TV-apparater för professionellt bruk. Oavsett om det är en temporär bakgrund eller en permanent nätverkslösning gör Philips skärmar för professionellt bruk det enkelt att informera och fängsla.

lösningar för underhållning
Hälsovård

Lösningar för hälso- och sjukvård


Bedside TV-apparater med antimikrobiellt hölje. Informationspunkter med pekskärm på sjukhus, på läkarmottagningar eller på apotek. En Philips Healthcare Display är lätt att hantera och lätt att använda – från installation till daglig drift.

lösningar för hälso- och sjukvård
Offentliga mötesplatser

Lösningar för offentliga mötesplatser


Skyltningsskärmar med hög ljusstyrka. Informationsstationer med pekskärmar. TV-apparater för professionellt bruk med uppseendeväckande bildkvalitet. Philips skärmar för professionellt bruk gör det enkelt att få kontakt med besökare. Du kan behålla deras uppmärksamhet inom allt från skyltning till inledningstal.

lösningar för offentliga mötesplatser
Detaljhandel

Lösningar för detaljhandeln


Se till att du syns. Med enastående upplösning och skarpa kontraster gör Philips skärmar för professionellt bruk stort intryck. Oavsett om det är en skärm med extra hög ljusstyrka som väcker uppmärksamhet eller en smart pekskärm som kan visa innehåll riktat till den som tittar.

detaljhandel
Transport

Transportlösningar


Skärmar som alltid är på i avgångshallen. Tydliga videoväggar i kontrollrum. En Philips-skärm för professionellt bruk möjliggör en smidigare reseupplevelse – dag som natt. Oavsett om du hjälper resenärer att hitta rätt eller fattar viktiga beslut i realtid.

transportlösningar
Mat och dryck

Lösningar för mat och dryck


Robusta skärmar gjorda för att hålla i ett kök som används dygnet runt. Tydliga digitala menytavlor. Beställningsstationer med pekskärm. Livfulla TV-apparater i barer. Philips skärmar för professionellt bruk är enkla att hantera oavsett om du driver en bar, ett kafé eller en hotellrestaurang.

lösningar för mat och dryck
Broadcast

Sändningslösningar


Aktivera liveflöden, interaktiva kontroller och anslutningsmöjligheter för flera källor i sändningsstudion och på nyhetsredaktionen med hjälp av den senaste tekniken för digitala skärmar. Pekskärmsfunktion ger dina presentatörer möjlighet till interaktivt berättande och snabbare innehållskontroll av ditt utökade team.

sändningslösningar

Skyltningslösningar

TV-apparater för professionellt bruk

Kontakta oss


Det finns fler sätt än någonsin att ansluta med Philips Professional Display Solutions. Behöver du mer information? Vi finns här för att hjälpa dig. Upptäck alternativen och kontakta sedan oss.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

I understand

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

I understand

Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.