Professionella skärmlösningar

Philips Professional
Skärmlösningar


Näringslivet utvecklas snabbare än någonsin, och för att hänga med måste du vara utrustad med det bästa. I Philips lösningar för skärmar för professionellt bruk kombineras branschledande teknik med affärsinriktad innovation. Philips har en lång historia av innovation och är världsledande när det gäller produkter av hög kvalitet, intuitiv design och praktiska funktioner. Philips lanserade videoväggen 1984, och ändrade sedan människors sätt att titta på TV med Ambilight. Och nu utvecklas vår teknik med innovationer för skyltar för en stor mängd marknader och kommersiella användningsområden.

Med CMND & Control får du full kontroll. Uppdatera fast programvara, ändra inställningar med mera – all hantering av skärmar är konsoliderad över ett system. Android-operativsystemet är smartare, snabbare och mer intuitivt än någonsin tidigare och öppnar upp för en värld med oändliga möjligheter. Med ett brett utbud av appar kan du skapa den perfekta konfigurationen för dina skärmbehov. Driv verksamheten med världens mest utvecklade operativsystem. Philips skärmar för professionellt bruk drivs av Android-operativsystemet, vilket ger dig full kontroll över dina appar och anslutningsmöjligheter. Få ut mesta möjliga av dina skärmar med denna kraftfulla SOC och de utökade anslutningsmöjligheter det för med sig. 
 
Android-operativsystemet är smartare, snabbare och mer intuitivt än någonsin tidigare och öppnar upp för en värld med oändliga möjligheter. Med ett brett utbud av appar kan du skapa den perfekta konfigurationen för dina skärmbehov.

Hitta  din skärm...

Videoväggsskärmar
Nästa generations videoväggsskärmar från Philips är utformade för att ge maximal exponering och otrolig bildkvalitet, och de har en nästa osynlig ram som gör skärmar visuellt tilltalande.
TV-apparater för professionellt bruk
Ta din verksamhet till en ny nivå med det senaste inom Philips TV-apparater för professionellt bruk. De är utformade för kommersiella användningsområden, så du kan hitta den perfekta affärslösningen för att imponera på dina kunder.
Pekskärmar
Med ett banbrytande utbud av skärmar med multipekningsfunktioner från Philips är vi redo att göra din verksamhet komplett. Engagera kunderna med vårt breda utbud av pekskärmar.
Signage Solutions
En bransch, många krav. Med Philips Signage Solutions-sortimentet får du kraft att förmedla ditt budskap effektivt med avancerad teknik och material av hög kvalitet som har tillverkats för att vara slitstarkt.
 

Drivs av Android TV™

 

Möjligheterna med Android är oändliga. Med dess oöverträffade hastighet, användbarhet och apptillgänglighet är Philips lösningar för skärmar för professionellt bruk utformade för att utvecklas i takt med dina behov. Android-drivna skärmar går att anpassa mer, är snabbare och kraftfullare och har massvis med appar för många olika marknader. 

 

Titta närmare på Android

CMND  för allt

 

Du får fullständig skärmhantering från en enda centraliserad enhet. Med CMND kan du snabbt och enkelt styra dina anslutna skärmar. Dessutom gör det intuitiva gränssnittet att du enkelt kan utforma och skapa attraktivt innehåll. 


CMND för allt

Skärmar efter marknad

Kontakta oss


Behöver du mer info? Vi hjälper gärna till.