Professionella skärmlösningar

Philips Professional
Skärmlösningar

Skärmlösningar som inspirerar, roar och levererar


I en värld av visuella intryck måste du sticka ut i mängden med det du säger och sättet du säger det på. Göra något utöver det vanliga. Och vi kan hjälpa dig. Med en lång tradition och en meritlista med betydelsefulla lösningar sammanför vi branschledande teknik med affärsfokuserad innovation som hjälper dig att uppnå dina mål. I år. Nästa år. Varje år. Det är dags.

Med CMND & Control får du full kontroll. Uppdatera fast programvara, ändra inställningar med mera – all hantering av skärmar är konsoliderad över ett system. Android-operativsystemet är smartare, snabbare och mer intuitivt än någonsin tidigare och öppnar upp för en värld med oändliga möjligheter. Med ett brett utbud av appar kan du skapa den perfekta konfigurationen för dina skärmbehov. Driv verksamheten med världens mest utvecklade operativsystem. Philips skärmar för professionellt bruk drivs av Android-operativsystemet, vilket ger dig full kontroll över dina appar och anslutningsmöjligheter. Få ut mesta möjliga av dina skärmar med denna kraftfulla SOC och de utökade anslutningsmöjligheter det för med sig. 
 
Android-operativsystemet är smartare, snabbare och mer intuitivt än någonsin tidigare och öppnar upp för en värld med oändliga möjligheter. Med ett brett utbud av appar kan du skapa den perfekta konfigurationen för dina skärmbehov.

Hitta  din skärm ...

Videoväggsskärmar
Videoväggsskärmar
Nästa generations videoväggsskärmar från Philips är utformade för att ge maximal exponering och otrolig bildkvalitet, och de har en nästa osynlig ram som gör skärmar visuellt tilltalande.
TV-apparater för professionellt bruk
TV-apparater för professionellt bruk
Ta din verksamhet till en ny nivå med det senaste inom Philips TV-apparater för professionellt bruk. De är utformade för kommersiella användningsområden, så du kan hitta den perfekta affärslösningen för att imponera på dina kunder.
Pekskärmar
Pekskärmar
Med ett banbrytande utbud av skärmar med multipekningsfunktioner från Philips är vi redo att göra din verksamhet komplett. Engagera kunderna med vårt breda utbud av pekskärmar.
Skyltningslösningar
Skyltningslösningar
En bransch, många krav. Med skyltningslösningar från Philips kan du förmedla ditt budskap effektivt med avancerad teknik och material av hög kvalitet som har tillverkats för att vara slitstarkt.
 

Maxa upplevelsen med AndroidTM

 

Android är ett beprövat och välbekant system för systemintegrerare, deras kunder och slutanvändare, som ger nästan obegränsade möjligheter. Skärmar med Android kan anpassas, är snabbare och mer kraftfulla, och har program för ett brett utbud av marknader. Det är därför allt fler av våra skyltningsskärmar och TV-apparater för professionellt bruk kör världens mest populära operativsystem: Android.

 

Utforska Android

Dina önskemål och din CMND

 

Upplev fullständig skärmhantering från en centraliserad lösning. Med CMND kan du styra dina anslutna bildskärmar och uppdatera inställningar snabbt och effektivt. Det förenklar driftsättning och underhåll. Det skapar interaktion och anpassning. Och bäst av allt – CMND gör det enkelt att designa och skapa engagerande innehåll.


CMND för allt

Skärmar efter marknad

Kontakta oss


Behöver du mer info? Vi hjälper gärna till.