1
Produkter

Känn dig trygg,
kör säkert

Billampor


Ljus kan hjälpa oss att känna oss säkra på vägen. Ljusa och klara strålkastare förbättrar synligheten utan att blända andra förare. Exakt belysning i bilen ger komfort utan att distrahera personen som kör. I nästan hundra år har Philips Automotive arbetat med att tillhandahålla klassens bästa belysningslösningar för eftermarknad och för tillverkare och leverantörer av originalutrustning (OEM, OES). Var tredje bil i världen har lampor från Philips. 
LED-inspektionslampor

LED-inspektionslampor


Robusta och kraftfulla inspektionslampor från Philips. Kompakt storlek, praktiska funktioner och kraftfull LED-belysning lyser upp både de bredaste och smalaste utrymmena.
Bilbelysning

Billampor


Philips är en av världens största billampor och strålkastares. Läs mer om våra innovativa innovativa fordonsbelysningsprodukter.
24 V glödlampor

Lastbilsbelysning


Se hela serien med lampor och belysningslösningar med 24 V för buss-/lastbilsvagnparksägare, transportavdelningar och verkstadsägare.
Motorcykelbelysning

Motorcykellampor

 

Philips halogen- och LED-lampor för motorcykelstrålkastare garanterar högsta kvalitet och bästa möjliga säkerhet. Utforska vårt utbud av motorcykellampor.

Bil som repareras på verkstad

Verkstäder


Förenkla underhållet. Rikta ljus där det behövs, även i begränsade utrymmen, med kompakta och kraftfulla inspektionslampor. Uppgradera kundernas bilar med lampor som är lätta att installera och som håller längre och lyser klarare.

 

Philips har skapat praktiska försäljnings- och marknadsföringsverktyg som underlättar presentation och försäljning av våra produkter och gör det möjligt att tillfredsställa kundernas förväntningar. Verktyg som broschyrer, häften och kataloger förklarar fördelarna och allt som erbjuds med Philips innovativa belysningsprodukter för originalutrustning, den smidiga vägghållaren gör det lätt att snabbt hitta en ny lampa och golv- och diskskyltningen hjälper kunderna och visar dem vägen vid val av våra belysningsprodukter.

En bild från insidan av bilen, i ett parkeringsgarage

Grossister


Ge kunderna det senaste inom belysning. Vår LED-bilbelysning håller längre, lyser klarare och förbättrar komforten för förarna. Led kundens beslut med vårt lockande marknadsföringsmaterial.

Philips har ett nära förhållande med sina internationella key account managers som gör det möjligt för oss att förbättra vårt resultat genom kraft, snabbare beslutsfattande och ökad produktivitet. Vi har särskilda försäljnings- och marknadsföringsteam i hela Europa med oöverträffade expertkunskaper som är anpassade efter varje enskilt land. Vi har erfarenheterna och de logistiska kunskaperna för att möjliggöra lokala aktiveringskampanjer och vi tillhandahåller en infrastruktur för att skapa lokala kampanjer med lokala säljverktyg för varje enskilt land.
En kund vid kassan i en närbutik

Återförsäljare


Som expert på billampor och professionella produkter som LED-inspektionslampor har Philips oöverträffade kunskaper och medvetenhet om marknaden för billampor. Du kan välja bland ett stort urval produkter som stöds av marknadsföringsverktyg och lösningar som drivs av intuitiva kategorihanteringsverktyg.

 

Philips har skapat praktiska försäljnings- och marknadsföringsverktyg som underlättar presentation och försäljning av våra produkter och gör det möjligt att tillfredsställa kundernas förväntningar. Verktyg som broschyrer och skrivbordsunderlägg som förklarar fördelarna och visar allt som erbjuds med Philips innovativa belysningsprodukter för originalutrustning, golv- och diskskyltningen tillsammans med en användningshandledning hjälper kunderna på ett bättre sätt och visar dem vägen vid val av våra belysningsprodukter.

Närbild på fronten på en bil som kör i en tunnel

OES


Skapa värde för dina kunder. Generera nya inkomstvägar. Uppnå dina mål snabbare. Vi erbjuder omfattande marknadsföringsstöd till alla våra OES-partners som hjälper verksamheten att växa.

Vi arbetar för att skapa anpassade användningsområden för leverantörer av originalutrustning genom att skapa lösningar för billampor av högsta kvalitet som uppfyller strikta europeiska standarder med nolltolerans för fel. Vi tillhandahåller det marknadsföringsstöd du behöver för verksamheten samtidigt som vi skapar ett värde för dina kunder. Ett samarbete med Philips ger innovativa lösningar som lockar fler kunder och skapar extra intäkt för din verksamhet.
En närbild på en bil

OEM


Vi arbetar för att skapa belysningslösningar med högsta europeiska kvalitet för dagens bilindustri. Genom att bygga upp vår kompetens och stödja våra kunder skapar vi meningsfulla samarbeten som leder till ömsesidig framgång och innovativa belysningslösningar.

Philips erfarenhet och kunskaper innebär att vi omvandlar företagssamarbeten till lyckade resultat och möjliggör lokal framgång genom ett globalt nätverksstöd. Vårt engagemang i nya och innovativa stilar och koncept gör att vi erbjuder unika varumärkessignaturer som främjar både säkerhet och stil. LED-lampor ger överlägsen värmeprestanda genom ett mindre kyldon och grundare hölje, vilket leder till större flexibilitet i utformningen och större kostnadsbesparingar.

 

Läs mer

Bilverktyg


Philips Automotive tillhandahåller professionella verktyg och tjänster, t.ex. handledningsverktyg och utbildningar så att du ska bli så nöjd som möjligt.

 

Ämnen

 • Säkerhet

  Säkerhet

  Ljus är grundläggande vid körning och ljuset är den enda delen i säkerhetscirkeln som faktiskt hjälper till att förhindra olyckor. Läs mer om hur vi arbetar för aktiv säkerhet.

 • Kvalitet

  Kvalitet

  Alla billampor från Philips har märket för originalutrustningskvalitet. Det certifierar att Philips är det märke som väljs av alla större biltillverkare världen över. Läs mer om vår kvalitet.

 • Vibrationstålighet

  Vibrationstålighet

  24 V-strålkastarlampor har utformats särskilt för att tåla de extrema belastningar och vibrationer som lastbilar och tunga fordon utsätts för. Ojämna vägar och vibrationer är en vanlig orsak till att strålkastarlampor går sönder.

 • LED-lösningar

  LED-lösningar

  Våra kraftfulla Luxeon® LED-lampor med hög kvalitet ser till att vår serie med LED-varselljus innehåller produkter som LED Daylight 4, LED Daylight 8 och det nyaste tillskottet LED DaylightGuide med en ny och exklusiv LED-designsignatur utan prickar