1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  Känn dig trygg,
  kör säkert

  Billampor


  Ljus kan hjälpa oss att känna oss säkra på vägen. Ljusa och klara strålkastare förbättrar synligheten utan att blända andra förare. Exakt belysning i bilen ger komfort utan att distrahera personen som kör. I nästan hundra år har Philips Automotive arbetat med att tillhandahålla klassens bästa belysningslösningar för eftermarknad och för tillverkare och leverantörer av originalutrustning (OEM, OES). Var tredje bil i världen har lampor från Philips. 

  LED-inspektionslampor

  LED-inspektionslampor


  Robusta och kraftfulla inspektionslampor från Philips. Kompakt storlek, praktiska funktioner och kraftfull LED-belysning lyser upp både de bredaste och smalaste utrymmena.

  Bilbelysning

  Billampor


  Philips är en av världens största billampor och strålkastares. Läs mer om våra innovativa innovativa fordonsbelysningsprodukter.

  24 V glödlampor

  Lastbilsbelysning


  Se hela serien med lampor och belysningslösningar med 24 V för buss-/lastbilsvagnparksägare, transportavdelningar och verkstadsägare.

  Motorcykelbelysning

  Motorcykellampor

   

  Philips halogen- och LED-lampor för motorcykelstrålkastare garanterar högsta kvalitet och bästa möjliga säkerhet. Utforska vårt utbud av motorcykellampor.

  Bil som repareras på verkstad

  Verkstäder


  Förenkla underhållet. Rikta ljus där det behövs, även i begränsade utrymmen, med kompakta och kraftfulla inspektionslampor. Uppgradera kundernas bilar med lampor som är lätta att installera och som håller längre och lyser klarare.

   

  Philips har skapat praktiska försäljnings- och marknadsföringsverktyg som underlättar presentation och försäljning av våra produkter och gör det möjligt att tillfredsställa kundernas förväntningar. Verktyg som broschyrer, häften och kataloger förklarar fördelarna och allt som erbjuds med Philips innovativa belysningsprodukter för originalutrustning, den smidiga vägghållaren gör det lätt att snabbt hitta en ny lampa och golv- och diskskyltningen hjälper kunderna och visar dem vägen vid val av våra belysningsprodukter.

  En bild från insidan av bilen, i ett parkeringsgarage

  Grossister


  Ge kunderna det senaste inom belysning. Vår LED-bilbelysning håller längre, lyser klarare och förbättrar komforten för förarna. Led kundens beslut med vårt lockande marknadsföringsmaterial.

  Philips har ett nära förhållande med sina internationella key account managers som gör det möjligt för oss att förbättra vårt resultat genom kraft, snabbare beslutsfattande och ökad produktivitet. Vi har särskilda försäljnings- och marknadsföringsteam i hela Europa med oöverträffade expertkunskaper som är anpassade efter varje enskilt land. Vi har erfarenheterna och de logistiska kunskaperna för att möjliggöra lokala aktiveringskampanjer och vi tillhandahåller en infrastruktur för att skapa lokala kampanjer med lokala säljverktyg för varje enskilt land.

  En kund vid kassan i en närbutik

  Återförsäljare


  Som expert på billampor och professionella produkter som LED-inspektionslampor har Philips oöverträffade kunskaper och medvetenhet om marknaden för billampor. Du kan välja bland ett stort urval produkter som stöds av marknadsföringsverktyg och lösningar som drivs av intuitiva kategorihanteringsverktyg.

   

  Philips har skapat praktiska försäljnings- och marknadsföringsverktyg som underlättar presentation och försäljning av våra produkter och gör det möjligt att tillfredsställa kundernas förväntningar. Verktyg som broschyrer och skrivbordsunderlägg som förklarar fördelarna och visar allt som erbjuds med Philips innovativa belysningsprodukter för originalutrustning, golv- och diskskyltningen tillsammans med en användningshandledning hjälper kunderna på ett bättre sätt och visar dem vägen vid val av våra belysningsprodukter.

  Närbild på fronten på en bil som kör i en tunnel

  OES


  Skapa värde för dina kunder. Generera nya inkomstvägar. Uppnå dina mål snabbare. Vi erbjuder omfattande marknadsföringsstöd till alla våra OES-partners som hjälper verksamheten att växa.

  Vi arbetar för att skapa anpassade användningsområden för leverantörer av originalutrustning genom att skapa lösningar för billampor av högsta kvalitet som uppfyller strikta europeiska standarder med nolltolerans för fel. Vi tillhandahåller det marknadsföringsstöd du behöver för verksamheten samtidigt som vi skapar ett värde för dina kunder. Ett samarbete med Philips ger innovativa lösningar som lockar fler kunder och skapar extra intäkt för din verksamhet.

  En närbild på en bil

  OEM


  Vi arbetar för att skapa belysningslösningar med högsta europeiska kvalitet för dagens bilindustri. Genom att bygga upp vår kompetens och stödja våra kunder skapar vi meningsfulla samarbeten som leder till ömsesidig framgång och innovativa belysningslösningar.

  Philips erfarenhet och kunskaper innebär att vi omvandlar företagssamarbeten till lyckade resultat och möjliggör lokal framgång genom ett globalt nätverksstöd. Vårt engagemang i nya och innovativa stilar och koncept gör att vi erbjuder unika varumärkessignaturer som främjar både säkerhet och stil. LED-lampor ger överlägsen värmeprestanda genom ett mindre kyldon och grundare hölje, vilket leder till större flexibilitet i utformningen och större kostnadsbesparingar.

   

  Läs mer

  Bilverktyg


  Philips Automotive tillhandahåller professionella verktyg och tjänster, t.ex. handledningsverktyg och utbildningar så att du ska bli så nöjd som möjligt.

   

  Hitta de nyaste fordonskatalogerna och fordonsguiderna

  Ämnen

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.