CMND

Ta kontrollen över
dina bildskärmar

android logo

Hantera innehåll och nätverk med CMND


Snygga skärmar och skyltar begränsas ofta av underliggande system. CMND är en heltäckande lösning för anslutna skärmar för professionellt bruk. Du får enkel och central styrning, vare sig du har en eller 1 000 skärmar. Det förenklar driftsättning av system (CMD & Deploy). Det hjälper dig att övervaka systemdrift, uppdateringar och underhåll (CMND & Control). Det underlättar skapandet av innehåll och hjälper dig att göra den offentlig (CMND & Create). Dessutom ger den ökad interaktion och anpassning (CMND & Check-In) med ett dra och släpp-gränssnitt. CMBD ger större engagemang, mer produktionstid, vilket skapar mindre frustration och lägre ägandekostnad.

Med CMND & Control får du full kontroll. Uppdatera fast programvara, ändra inställningar med mera – all hantering av skärmar är konsoliderad över ett system. Android-operativsystemet är smartare, snabbare och mer intuitivt än någonsin tidigare och öppnar upp för en värld med oändliga möjligheter. Med ett brett utbud av appar kan du skapa den perfekta konfigurationen för dina skärmbehov. Driv verksamheten med världens mest utvecklade operativsystem. Philips skärmar för professionellt bruk drivs av Android-operativsystemet, vilket ger dig full kontroll över dina appar och anslutningsmöjligheter. Få ut mesta möjliga av dina skärmar med denna kraftfulla SOC och de utökade anslutningsmöjligheter det för med sig. 
 
Android-operativsystemet är smartare, snabbare och mer intuitivt än någonsin tidigare och öppnar upp för en värld med oändliga möjligheter. Med ett brett utbud av appar kan du skapa den perfekta konfigurationen för dina skärmbehov.


Fördelar med CMND för systemintegrerare:

✔  Smidig integrering för hela vårt sortiment

✔  Förenklar och effektiviserar skärmhantering och konfiguration

✔  Enkelt lägga till eller ta bort inställningar

✔  Distribuera APK:er snabbt

✔  Hantera RF och IPTV-kanaler

 

Fördelar för slutanvändare

•  Kundengagemang i realtid. Distribuera innehåll genast eller utifrån kundernas vanor.
•  Eliminera det manuella arbetet med uppdateringar från skärm till skärm
•  Maximera möjligheterna för reklam och kampanjer i offentliga miljöer.

Fördelar för partners

•  Sömlös integration för hela utbudet av skärmlösningar för professionellt bruk från Philips.
•  Hantering och konfiguration av skärmar blir enklare och effektivare.
•  När du hanterar RF- och IPTV-kanaler fungerar det via både RF-koaxialkabel och IP-nätverk.

CMND under användning ...

Övriga funktioner
 

Drivs av AndroidTM

 

Möjligheterna med Android är oändliga. Med dess oöverträffade hastighet, användbarhet och apptillgänglighet är Philips lösningar för skärmar för professionellt bruk utformade för att utvecklas i takt med dina behov. Android-drivna skärmar går att anpassa mer, är snabbare och kraftfullare och har massvis med appar för många olika marknader.

CMND för allt

Kontakta oss


Behöver du mer info? Vi hjälper gärna till.