1
Signage Solutions

Multipekskärm

  Multipekskärm

  En ny nivå av interaktion

  Förbättra och anpassa interaktionerna med den här användarvänliga pekskärmen med fem tryckpunkter Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En ny nivå av interaktion

Förbättra och anpassa interaktionerna med den här användarvänliga pekskärmen med fem tryckpunkter Läs mer om produkten

Signage Solutions Multipekskärm

10 tum, Drivs av Android, Multipekning 10BDL3051T/00 Hitta liknande produkter

En ny nivå av interaktion

Med 10 tums pekskärm som drivs med Android™,

 • Spara och spela upp innehåll med internminne

  Spara och spela upp innehåll med internminne

  Spara och spela upp innehåll med internminnet. Ladda upp dina mediefiler så att de visas på skärmen och spela upp innehållet direkt. Tillsammans med den interna webbläsaren fungerar internminnet även som ett cacheminne vid strömning av onlineinnehåll. Om nätverket går ner fortsätter internminnet att köra och spela upp en cachelagrad version av innehållet – på så sätt kan dina mediefiler spelas upp även utan nätverksanslutning.

 • Ansluta och hantera ditt innehåll via molnet

  Ansluta och hantera ditt innehåll via molnet

  Anslut och hantera innehållet via molnet med den inbyggda HTML5-webbläsaren. Med hjälp av den Chromium-baserade webbläsaren kan du designa innehållet online och ansluta en enda skärm, eller hela nätverket. Det är bara att ansluta skärmen till internet via WiFi eller med en RJ45-kabel och lyssna på dina egna spellistor.

 • CMND: Ta kontroll över dina skärmar

  CMND: Ta kontroll över dina skärmar

  CMND är en robust skärmhanteringsplattform som gör att du får tillbaka kontrollen. Du kan styra allt från innehållshantering till inställningar via CMND.

 • Android: Kör din egen app eller välj din favoritapp

  Med Android OS inbyggt i skärmen kan du kan arbeta med de mest utvecklade operativsystemen i världen och spara din egen app direkt på skärmen. Eller så väljer du från det stora biblioteket med Android-appar och spelar upp innehåll från det. Med det inbyggda schemat kan du dagdela apparna och innehållet baserat på kund och tid på dagen. Med funktionen för automatisk riktning är det lika enkelt att visa innehållet i stående eller liggande läge som att stänga av bildskärmen.

 • Verklig multipekning med 5 samtidiga tryckpunkter

  Njut av en mer interaktiv upplevelse med upp till 5 tryckpunkter samtidigt. Perfekt för när du interagerar med flera användare samtidigt i programmet. De 5 tryckpunkterna innebär en mycket kostnadseffektiv lösning.

 • LED-fält för mötesrumsprogram

  LED-remsor längs sidan av skärmen kan skicka en ljusaura till besökare som passerar. Den här tekniken kan användas till att indikera om rummet är tillgängligt eller helt enkelt ge en ny färgglad indikation för verksamheten

 • Förenkla installationen med Power-over-Ethernet

  Förenkla installationen med Power-over Ethernet-teknik. Med den här tekniken kan ström och anslutning levereras via en enda Ethernet-linje. Det gör installationen enklare, eftersom ingen nätadapter behövs. Skärmar kan installeras på små, svåråtkomliga ställen, så att du får en säkrare och mer flexibel och anpassningsbar skärmmiljö. Och för dem som föredrar att inte använda Power-over-Ethernet, medföljer en nätadapter i förpackningen.

 • Förenkla installationen med det inbyggda väggfästet

  Spara tid och pengar med det inbyggda väggfästet. Installera din skärm direkt från förpackningen med ett fäste som redan är inbyggt på baksidan av skärmen.

 • Håll kontakt med kunderna med en interaktiv skärm

  Tack vare pekskärmsteknik finns en helt ny slags interaktion. 10-tumsskärmen med den projicerade kapacitiva pekprestandan har en framsida utan infattning med fem samtidiga tryckpunkter, vilket innebär att användarna kan interagera med verksamheten på nya dynamiska sätt

 • Inbyggd WiFi och Bluetooth

  Kommunicera trådlöst med WiFi- och Bluetooth-integrering eller förenkla innehållskontrollen genom att ladda ned innehållet trådlöst.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av