1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips produktrecensioner

   

  Ta reda på vad våra kunder skriver om oss i vår Philips produktrecensioner, varför deras åsikter är viktiga för oss och hur du kan bli Philips-produkttestare!

  ​​Hur vi kontrollerar att våra recensioner är autentiska:​​
   

  • ​I vårt recensionsformulär ber vi våra recensenter bekräfta att de endast kommer att skicka in innehåll som rör den genuina recensionen och användningen av Philips-produkten samt ange hur länge de har använt produkten.​
  • Bazaarvoices förtroendemärkning för autentiska recensioner på vår webbplats är en symbol för vår strävan efter autentisk kundfeedback. 
  • Förtroendemärkningen visar att varje recension har verifierats oberoende som genuin, opartisk och helt transparent, så att du kan lita på varje kommentar.
  • Vi kommer alltid att publicera din recension om den uppfyller Bazaarvoices riktlinjer för moderering och autenticitet, oavsett om den är positiv, neutral eller negativ.

  Bild

  Varför vi samlar in recensioner på Philips

  Shoppa tryggt

  Om det finns många produkter att välja mellan kan det vara svårt att hitta rätt produkt för dig.​

  Produktrecensioner kan hjälpa dig att fatta ett informerat köpbeslut.

  Få information från andra kunder​

  Vi ber våra kunder att lämna recensioner där de förklarar med egna ord vad de gillar (fördelar) och inte gillar (nackdelar), tips och råd. Det gör att kunder kan få information från andra konsumenter hur de använder produkten, hur lätt den är att använda eller rengöra med mera. ​

  Vissa recensioner innehåller även foton eller videor, så det blir enkelt för dig att visualisera produkten och hur den används. ​

  Hjälp oss att förbättra våra produkter​

  Din åsikt är viktig för oss. Vi räknar med att du talar om för oss om du gillar produkten och om kvaliteten, färgen, materialet och de tekniska egenskaperna uppfyller dina förväntningar. Oavsett om du är nöjd eller missnöjd är din kommentar viktig för oss.​​

  Alla de här betygen och recensionerna hjälper oss att förnya och förbättra våra produkter och tjänster så att de uppfyller dina förväntningar på ett bättre sätt.​​

  Hur vi samlar in recensioner

  Kunder

  Från kunder
  När du har gjort ett köp via vår Philips-butik eller registrerat din produkt (som köpts hos en återförsäljare eller Philips) skickar vi dig ett e-postmeddelande där vi ber dig lämna en ärlig recension av produkten.

  Betyg och recensioner bild

  På Philips webbplats
  Om du vill dela med dig av dina åsikter kan du alltid lämna en ärlig recension av produkten på produktsidan genom att klicka på knappen "Skriv en recension".

  Produkttestare

  Från Philips produkttestarprogram​
  Du kan registrera dig för att bli produkttestare av Philips produkter och dela dina åsikter​med oss. Recensioner som samlas in via vårt produkttestarprogram har märket ”Del av en kampanj” eftersom vi vill vara transparenta med att testare har fått produkten gratis eller till ett rabatterat pris.
  Ta reda på mer om vårt produkttestarprogram​

  Vilken typ av recensioner kommer att visas på Philips.se


  För att vara transparenta med varifrån recensionerna kommer och om recensenten fått ett potentiellt incitament, använder vi olika typer av märken för att indikera detta.

  Kampanjrecension
  Kampanjrecension
  Kampanjrecension

  ​Märket anger att den specifika recensionen är en verifierad köpt recension. Den här recensionen har skrivits av en konsument som har köpt produkten via Philips.se eller har registrerat sin produkt via sitt MyPhilips-konto.

  Märket indikerar att den specifika recensionen är en Incentivized Review. Detta märke krävs varje gång en konsument skriver en recension i utbyte mot något av värde. Möjliga incitament inkluderar deltagande i ett lotteri, kuponger eller rabatter, lojalitetspoäng och gratisprodukter

  Märket anger att den specifika recensionen är en medarbetarrecension. Den här recensionen har skrivits av någon som har en koppling till eller är anställd av Philips.

  Så här skriver man en recension

  Om din recension uppfyller Bazaarvoices riktlinjer för moderering och autenticitet kommer vi alltid att publicera den, oavsett om den är positiv, neutral eller negativ.
   
  Vi har några tips för hur man skriver en ärlig och användbar recension:

   

  • Se till att du endast skriver en recension efter att du har använt produkten.
  • Fokusera på din upplevelse av produkten.
  • Tillhandahåll information om varför du gillar eller ogillar produkten.
  • Nämn några specifika produktkvaliteter (t.ex. hastighet, batteritid).
  • Om du har fått ett incitament för dina recensioner måste du ange det.
  • Fokusera inte på kundtjänstrelaterade ämnen. Om du vill dela feedback om priser, beställning, leverans eller har andra frågor gällande service ska du kontakta oss direkt.
  • Inkludera inte någon personligt identifierbar information (t.ex. fullständigt namn) eller kontaktuppgifter (t.ex. telefonnummer) eller någon annan specifik information om din hälsa eller ett sjukdomstillstånd.

  Hur vi visar recensioner

  Hur vi visar recensioner och säkerställer att innehållet är autentiskt 

   

  ​Alla recensioner som skickas in via Philips e-post, Philips webbplats och vårt produkttestarprogram genomgår en modereringsprocess. Modereringsprocessen hanteras av det externa företaget Bazaarvoice. Bazaarvoice modererar recensioner efter att kunder skickat in dem för att säkerställa att de uppfyller autenticitetsstandarderna, består av varumärkesrelaterat innehåll och inte bryter mot några regler (till exempel svordomar eller skräppost). Om din recension uppfyller Bazaarvoices riktlinjer för moderering och autenticitet kommer vi alltid att publicera den, oavsett om den är positiv, neutral eller negativ.

   

  Bazaarvoices autenticitetspolicy har tre huvudkriterier som måste uppfyllas för att autentiskt recensionsinnehåll ska visas på Bazaarvoice-kundernas webbplatser:

  • Ej innehålla bedrägerier eller skräppost: Kommersiellt rimliga åtgärder vidtas för att förhindra att bedrägligt innehåll skickas in från några källor. Det här kan omfatta störande beteende eller trollbeteende, reklammeddelanden, automatiska inskick (till exempel bottar och skript), ogrundat eller nedsättande innehåll från en kunds konkurrent eller egenreklam.​ 
  • Fria från redigeringar, klassificering och ändringar: Recensioner ändras inte på något sätt av någon annan än den ursprungliga författaren – inklusive korrigeringar vad gäller stavning och grammatik. Recensioner filtreras, redigeras eller tas inte bort på grund av att de är negativa eller har lägre betyg. 
  • Transparenta: Vi tillåter inte att företag ber om positiva recensioner. Om konsumenter erbjuds pengar eller kampanjmaterial (till exempel rabatter eller kuponger) i utbyte mot en objektiv recension måste detta framgå i recensionen. 

   

  Vi publicerar endast recensioner som kan markeras med Bazaarvoices förtroendemärkning för autentiska recensioner. Bazaarvoices förtroendemärkning för autentiska recensioner är en symbol för ett företags strävan efter att få autentisk konsumentfeedback gällande sina produkter och tjänster. Förtroendemärkningen är även en signal till konsumenter att recensionsinnehållet de ser garanteras av en neutral tredje part med sofistikerad bedrägeribekämpningsteknik och branschledande metoder.

  Märke för autentiska recensioner

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.