1
Signage Solutions

H-Line-skärm

  H-Line-skärm

  Fängsla publiken

  Upplev ditt innehåll som aldrig förr tack vare hög ljusstyrka. Vid 2 500 nits, ger vår nya 55-tumsskärm hög ljusstyrka för utmärkt läsbarhet och synlighet, även vid höga omgivande ljusförhållanden. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fängsla publiken

Upplev ditt innehåll som aldrig förr tack vare hög ljusstyrka. Vid 2 500 nits, ger vår nya 55-tumsskärm hög ljusstyrka för utmärkt läsbarhet och synlighet, även vid höga omgivande ljusförhållanden. Läs mer om produkten

Signage Solutions H-Line-skärm

55 tum, 2 500 cd/m², Full HD 55BDL3002H/00 Hitta liknande produkter

Fängsla publiken

Med en upplevelse på en skärm med hög ljusstyrka

 • Skapa en allt-i-ett-lösning med tillvalsinsatsen OPS

  Skapa en allt-i-ett-lösning med tillvalsinsatsen OPS

  Gör din skärm till en digital allt-i-ett-skyltningslösning och skapa ett skärmnätverk som är anslutet, smart och säkert. OPS (Open Pluggable Specification) är en branschstandardingång där du kan lägga till en OPS-standardiserad mediespelare. Den här kabelfria lösningen ger dig möjlighet att när som helst installera, använda eller underhålla din maskinvara.

 • Se till att du alltid kan visa ditt innehåll med FailOver

  Se till att du alltid kan visa ditt innehåll med FailOver

  När du använder krävande kommersiella program behöver du säkerställa att du alltid kan visa ditt innehåll. Även om du troligen inte råkar ut för någon större katastrof kan FailOver ge dig skydd dygnet runt med en revolutionerande teknik som spelar upp annat innehåll på skärmen om mediespelaren skulle sluta fungera. FailOver tar automatiskt vid om den primära ingången slutar fungera. Välj bara en primär ingångsanslutning och en FailOver-anslutning så får du omedelbart skydd.

 • CMND: Ta kontroll över dina skärmar

  CMND: Ta kontroll över dina skärmar

  Med en robust skärmhanteringsplattform, CMND, ligger makten i dina händer. Uppdatera och hantera innehåll med CMND & Create eller kontrollera dina inställningar med CMND & Control. Allt är möjligt med CMND.

 • SmartPower för energieffektivitet

  SmartPower för energieffektivitet

  Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

 • Spara och spela upp innehåll med internminne

  Spara och spela upp innehåll med internminne

  Spara och spela upp innehåll med internminnet. Ladda upp dina mediefiler så att de visas på skärmen och spela upp innehållet direkt. Tillsammans med den interna webbläsaren fungerar internminnet även som ett cacheminne vid strömning av onlineinnehåll. Om nätverket går ner fortsätter internminnet att köra och spela upp en cachelagrad version av innehållet – på så sätt kan dina mediefiler spelas upp även utan nätverksanslutning.

 • Schemalägg vad du vill, när du vill med SmartPlayer

  Schemalägg vad du vill, när du vill med SmartPlayer

  Förvandla din USB-enhet till en verkligt kostnadseffektiv digital skyltningsenhet. Spara helt enkelt ditt innehåll (video, ljud, bilder) på USB och anslut till skärmen. Skapa en spellista, planera ditt innehåll via menyn på skärmen och lyssna på spellistan när och var som helst.

 • Ansluta och hantera ditt innehåll via molnet med HTML5

  Ansluta och hantera ditt innehåll via molnet med HTML5

  Anslut och hantera ditt innehåll via molnet med den inbyggda HTML5-webbläsaren. Designa ditt skyltningsinnehåll online och anslut det till en skärm eller till hela nätverket. Det är bara att koppla in en RJ45-internetkabel för nätverksanslutning och ansluta skärmen med den särskilda URL-adressen, så är du redo att spela upp ditt molnbaserade innehåll.

 • 2 500 nits ljusstyrka för program som behöver mycket ljus

  Få en fantastisk visuell upplevelse till och med i områden som lyses upp av direkt solljus tack vare panelen på 2 500 nit. Den höga ljusstyrkan erbjuder en mängd nya implementeringsmöjligheter, särskilt på platser med mycket ljus så att du får kristallklara bilder på alla platser där omgivande ljusstyrka är ett problem.

 • Utformad för användning dygnet runt för högsta noggrannhet

  För att passa in i den ständigt tillgängliga företagsvärlden är våra skyltskärmar utvecklade för att användas dygnet runt med högsta noggrannhet i tuffa miljöer. De har förstklassiga komponenter så att du får högre kvalitet, och du kan lita på att modellerna i den här serien kan användas dygnet runt.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av