• Fördelar med Philips Shop

 • 30 dagars returgaranti

 • 2 års garanti

 • Gratis frakt från 850 SEK

1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  Din rakapparat, din rakning.

  Det handlar om Prestige och dig.

  Philips bästa rakapparat för känslig hud 

  En rakning som är lika unik som din hud img

  Anpassa din rakning efter din hudtyp

   
  Raka på det sätt som känns rätt genom att upptäcka din rakapparats viktigaste funktioner och få åtkomst till innehåll om hur du uppnår din bästa rakning. Bläddra på sidan för att få tips om hur du tar hand om din rakapparat, registrera din produkt och få support om du behöver det – allt från ett och samma ställe.
  En rakning som är lika unik som din hud img

  Skapa din anpassade rakningsplan

   
  Få anpassningsbara råd om hur du hanterar dina hudproblem, oavsett om det är rodnad, rakirritation eller inåtväxande hårstrån. Ladda ned och para ihop GroomTribe-appen för iOS med Android för att komma igång.

  Ladda ned. Para ihop. Raka.

   
  Det kan inte bli enklare att komma igång. Ladda bara ned GroomTribe-appen från din smarttelefons appbutik.

  Slå på rakapparaten och med telefonens Bluetooth aktiverad öppnar du appen och följer anvisningarna för att starta ihopparning. Från och med nu ansluter rakapparaten och GroomTribe-appen varje gång du startar appen.

  Förvara telefonen och rakapparaten nära varandra för att de ska förbli anslutna och synkronisera. Och när du har valt inställningen för skonsam rakning är du redo att raka dig!
  Ladda ned-Para ihop-Raka img

  Anpassad rakning

   

  7000-serien är världens första anpassade rakningslösning för känslig hud. Rakapparaten och den anslutna GroomTribe-appen är fullspäckade med funktioner som hjälper dig att raka dig på det sätt som känns rätt. För varje hud är unik.

  Teckenfönstret

   

  Få ut mesta möjliga av din rakapparat med de intuitiva indikatorerna som visar aviseringar i appen, återstående batterikapacitet, rengöringspåminnelser och mycket mer.

  Få en perfekt slätrakning i tre enkla steg img

  Få en perfekt slätrakning i tre enkla steg

   

  En slätrakad look kan innebära utmaningar – särskilt för män med känslig hud där rodnad, rakirritation eller inåtväxande hårstrån ofta uppstår. Men en nära rakning med 7000-serien – om den görs på rätt sätt – behöver inte störa huden.

   


  Vad innebär slätrakad?

  Innan vi börjar – målet. Att vara slätrakad innebär inget skägg och ingen stubb: en nära rakning där ditt snygga utseende talar för sig självt. Är du redo? Så här slätrakar du dig på några minuter.

   

  Våt- eller torrakning?

  Med en rakapparat är torrakning mer hudvänligt och ger mindre sannolikt skärsår. Våtrakning är uppfriskande och ger en mjuk och len hy, så länge du kommer ihåg raklöddret. Att göra rätt kan kännas väldigt osäkert i början – särskilt om du har känslig hud – men som tur är finns det hjälp att få.

   

  Råd om rakning

  GroomTribe-appens anpassade rakningsplan innehåller skräddarsydda råd för att få bästa möjliga rakning. Dess guidade rakning hjälper dig i realtid, och synkroniserad rakning använder dina långsiktiga rakningsdata för att justera de råd den skapar åt dig.
   

  Steg 1. Var cool

  Tvätta och skölj ansiktet så att det verkligen är rent innan du grabbar rakapparaten. Men ta inte en varm dusch innan, för då blir huden varm, öm, svettig och svår att raka. Se till att huden är torr innan du fortsätter till nästa steg.

   

  Steg 2. Var bestämd men rättvis

  7000-serien kan raka upp till ett tredagarsskägg. Om du har ansiktshår som är längre än det ska du trimma det först. För våtrakning (även i duschen) stryker du på lite rakskum eller rakgel och börjar raka dig med cirkelrörelser.

  Raka i hårets växtriktning på första draget och raka sedan mot hårets växtriktning för en närmare rakning. Om din hud är extra känslig rakar du bara i hårets växtriktning.

  Sträck försiktigt ut huden med din lediga hand så att rakbladen kommer åt bättre, men sträck inte ut huden för mycket. Du behöver inte trycka hårt för att få en nära rakning.

  Rakapparaten känner av skäggets densitet och justerar automatiskt effekten så att den kan raka områden med tät skäggväxt mer effektivt. Du behöver inte gå över samma områden om och om igen, vilket hjälper till att minska risken för att huden blir irriterad.

  Om du våtrakar dig ska du skölja rakhuvudet efter 10–15 sekunder för att skölja bort rakskum eller rakgel samt död hud, hår och smuts som kan komma i vägen.

  Steg 3. Var snäll mot dig själv
  Nu över till efterbehandlingen. Skölj av ansiktet med varmt vatten, klappa huden torr och stryk sedan på aftershave eller fuktkräm vid behov. Skölj av det våta rakhuvudet och låt det lufttorka.

  Det är allt. Följ de här stegen så kan du lämna ditt hem så slätrakad det bara går. Och de dagar då du inte känner för att göra det kan du alltid fixa ett endagarsstubb. 

  Har du ingen anpassad rakningsplan ännu?

  Få anpassningsbara råd om hur du tacklar dina hudproblem, oavsett om det är rodnad, rakirritation eller inåtväxande hårstrån. Shave-by-shave, den anslutna appen, har tagits fram i samarbete med dermatologer och spårar din rakningsteknik och hudens framsteg.

  Ladda ned och para ihop GroomTribe-appen för iOS och Android för att komma igång.

  Hämta från App Store
  Hämta den från Google Play

  1. Våt- eller torrakning?

  Med en rakapparat är torrakning mer hudvänligt och ger mindre sannolikt skärsår. Våtrakning är uppfriskande och ger en mjuk och len hy, så länge du kommer ihåg raklöddret. Att göra rätt kan kännas väldigt osäkert i början – särskilt om du har känslig hud – men som tur är finns det hjälp att få.

  Visa flerVisa färre
  Våt- eller torrakning img

  Våt- eller torrakning? Så här gör du båda

   

  En anpassad rakningsplan är det bästa sättet att ta reda på om våt- eller torrakning är bäst för din unika hud. Men hur du än tar reda på vad som passar dig bäst får du här våra tips på hur du får en nära rakning – våt eller torr – utan att kompromissa med skonsamheten.

   


  1. Förtrimma

  Med en rakapparat är torrakning mer hudvänligt och ger mindre sannolikt skärsår. Våtrakning är uppfriskande och ger en mjuk och len hy, så länge du kommer ihåg raklöddret. Att göra rätt kan kännas väldigt osäkert i början – särskilt om du har känslig hud – men som tur är finns det hjälp att få.

   

  2. Förbered huden

  Om du torrakar dig är det viktigt att huden är helt torr innan du börjar, då fuktig hud kan hindra rakapparatens mjuka rörelse i ansiktet. Om du duschar eller tvättar ansiktet ska du vänta minst fem minuter så att huden är helt torr.

   

  Om du våtrakar dig är det bäst att börja med ren hud, men duscha inte för varmt då det gör huden varm, öm och svettig – och svår att raka. Stryk bara på lite rakskum eller rakgel innan du börjar raka dig.

   

  3. Raka på det bekväma sättet

  Oavsett om du våt- eller torrakar dig kommer BeardAdapt-sensorn i 7000-serien att kontrollera skäggets densitet och automatiskt välja bäst inställning för dig. Du kan välja en inställning manuellt om du vill, men din rakapparat och den anslutna GroomTribe-appen är utformade för att göra det valet.

   

  4. Raka med cirkulerande rörelser

  Tryck lätt (om du trycker för hårt uppstår mer friktion, vilket kan ge mer irritation) och raka med små, cirkulerande rörelser. Raka långsammare och försiktigare på känsliga områden.

  5. Sista touchen
  Nu när du har gått över hela ansiktet en gång är det dags att gå närmare. Dra ditt sista drag – öka trycket något och gå mot hårets växtriktning. Precis som tidigare ska du vara försiktig när du behandlar känsliga områden.

  6. Svåra hårstrån

  Om du rakar dig utan skum eller gel är det lättare att upptäcka de där hårstråna som rakapparaten har missat. Men om du rakar dig med skum eller gel kan du ändå få bort envisa hårstrån och tackla svåråtkomliga områden. Sträck försiktigt ut huden så att hårstråna lyfts upp.


  7. Polisonger
  Längden och stilen på dina polisonger är upp till dig, men nu är det definitivt dags att ta hand om dem med din trimmer eller -skäggstylingtillbehöret i 7000-serien.

   

  8. Aftershave

  Nu är det dags för efterbehandlingen. Få den där nyrakade känslan genom att använda aftershave eller rakbalsam. Det är allt. Nu är du redo att möta dagen.

  Kom ihåg: En regelbunden rakningsrutin kan hjälpa till att hålla huden van vid den elektriska rakapparaten, vilket innebär att du får bättre resultat. Och tänk på hygienen efter rakningen. Skölj rakapparaten med stora mängder ljummet vatten, skaka av den och lägg ner den öppen.


  Har du ingen personlig rakningsplan ännu?

  Få anpassningsbara råd om hur du hanterar dina hudproblem, oavsett om det är rodnad, rakirritation eller inåtväxande hårstrån. Shave-by-shave, den anslutna appen, har tagits fram i samarbete med dermatologer och spårar din rakningsteknik och hudens framsteg.

  Ladda ned och para ihop GroomTribe-appen för iOS och Android för att komma igång.

  Hämta från App Store
  Hämta den från Google Play

  Visa flerVisa färre

  Mer än bara en rakapparat

   
  Förvandla enkelt rakapparaten till en skäggstyler, en precisionstrimmer eller en rengöringsborste med SmartClick-fästsystemet. 

  Behåll rakapparaten i nyskick

   
  Ta hand om din rakapparat och dina tillbehör för att se till att rakapparaten fungerar lika bra som på dag ett.
  Rengöra rakapparaten img

  Rengöra rakapparaten

  Rengör rakapparaten efter användning för optimala prestanda och hygien.
   

  1. Slå på rakapparaten och skölj skärhuvudet under varmt rinnande vatten.
  2. Stäng av den och dra loss rakhuvudshållaren från skärhuvudets nedre del och skölj båda delarna under kranen.
  3. Skaka försiktigt bort överflödigt vatten och låt rakhuvudshållaren lufttorka innan du sätter fast rakhuvudet.
  Så byter du rakhuvud img

  Så byter du rakhuvud

  För bäst effekt bör du byta ut rakhuvudena vartannat år. 

   

  1. Stäng av rakapparaten. Dra bort skärhuvudet som knäpps på från handtaget.
  2. Kassera det gamla skärhuvudet och sätt fast det nya skärhuvudet på handtaget. (‘click’).
  3. När du har bytt skärhuvudet kan du återställa bytespåminnelsen i appen.

  Vanliga frågor

  Måste jag alltid ta med mig mobilen i badrummet?
  Nej. Det är bra att göra det i början för att få feedback i realtid hur du rakar dig på det sätt som är mest skonsamt för huden. När du har fått kläm på det kan du synkronisera din rakningsinformation med appen och få din anpassade feedback och vägledning. Rakapparaten och appen synkroniseras automatiskt när de kommer i närheten av varandra.

  Rakapparaten kan lagra upp till 20 rakningar, så se till att du synkroniserar rakapparaten minst en gång varannan till var tredje vecka via Bluetooth-anslutning. Gör så här för att synkronisera dina rakningar: 1 Öppna appen och se till att du befinner dig nära rakapparaten. 2 Appen ansluter automatiskt och synkroniserar dina senaste rakningar.
  Hur laddar jag ned appen?
  Du kan ladda ned GroomTribe-appen via App Store eller Play Butik eller genom att skanna QR-koden på förpackningen till rakapparaten.

  För Android-stöd i Kina ska du besöka Www.mylife.philips.com.cn/appdownload/.
  Vilka telefoner är appen kompatibel med?

  iPhone-kompatibilitet:

  · iPhone 6S och senare

  · iOS 11 och senare

  Kompatibilitet med Android:

  · Only-telefoner, storlek >4,5 tum

  · OS-version > 6.0, BLE-version > 4.1

  Hur ansluter jag Philips GroomTribe-appen till telefonen?

  · Ladda ned GroomTribe-appen från App Store.

  · Kontrollera att Bluetooth på smarttelefonen är aktiverat.

  · Öppna appen på smarttelefonen.

  · Följ anvisningarna i appen för att upprätta anslutningen.

  Obs! Se till att du har en bra Bluetooth- och internetanslutning för att kunna utnyttja appen fullt ut.

  Vad kan jag göra när jag har anslutningsproblem?

  Det kan finnas flera anledningar till varför du inte kan ansluta telefonen med din Philips rakapparat i 7000-serien. Nedan följer de vanligaste orsakerna samt lösningarna.

   

  · Använder fel Bluetooth-version
  Philips rakapparaten i 7000-serien använder Bluetooth version 4.1 eller högre. Kontrollera att din telefon stöder den här versionen (eller högre) för att den ska kunna ansluta till rakapparaten. Se även till att du slår på Bluetooth-funktionen på telefonen innan du parar ihop den med rakapparaten.

   

  · Telefonen är inte kompatibel
  Kontrollera att din mobiltelefon är kompatibel med GroomTribe-appen innan du laddar ned den. Appen fungerar endast på iPhone 5S (eller högre) med programvaran iOS10 eller högre.

  För Android-användare fungerar appen endast med Android 6 (Marshmallow) eller senare version. Och med Only-telefoner, storlek > 4,5 tum

   

  · Telefonen befinner sig för långt från rakapparaten
  Telefonen måste vara nära för att paras ihop med Philips rakapparaten i 7000-serien. Kontrollera att telefonen inte är längre än tre meter från rakapparaten.

  · Återställ anslutningen mellan rakapparaten och appen
  Om du har följt råden ovan men fortfarande inte kan ansluta appen till telefonen kan du försöka återställa anslutningen genom att följa stegen nedan: 1. Ta bort rakapparaten: Tryck på knappen ON/OFF på rakapparaten i tio sekunder för att koppla bort den från appen. Aviseringssymbolen i gränssnittet börjar blinka långsamt. 2. Ta bort telefonen: Gå till Inställningar på telefonen och välj Bluetooth. Välj sedan rakapparaten S79XX och tryck på Glöm eller Ta bort koppling.

  Obs! De här anvisningarna kan skilja sig beroende på smarttelefon. Kontrollera telefonens bruksanvisning för mer information. Om du har provat råden ovan men fortfarande inte lyckats lösa det här problemet kontaktar du Philips kundtjänst i ditt land för ytterligare support.

  Aviseringssymbolen på min Philips 7000 blinkar. Vad ska jag göra?
  När aviseringssymbolen blinkar på rakapparatens handtag ska du öppna appen eftersom det finns en uppdatering/avisering.
  Kan jag ändra inställningarna för skonsam rakning utan appen?
  Nej, inställningarna för skonsam rakning är anpassade efter dina behov, vilka fastställs av appen. Standardrakningsinställningen är S.
  Vad innebär symbolerna i gränssnittet?

  Symbolerna på rakapparatens display är:

  · Aviseringssymbol

  · Inställning för skonsam rakning – XS

  · Inställning för skonsam rakning – S

  · Påminnelse om rengöring

  · Reselåssymbol

  · Påminnelse om att dra ur sladden för användning

  · Batteriladdningsindikator

  Hur länge behöver jag ladda första gången?
  Vi rekommenderar att du laddar rakapparaten helt innan du använder den första gången. Laddningen tar cirka en timme och ger en rakningstid på upp till 50 minuter.
  Vad är fördelen med elektrisk rakning?
  Med elektrisk rakning får du en nära och skonsam rakning. Elektriska rakapparater är dessutom smidiga att använda – många rakapparater kan användas på både våt och torr hud samt i duschen.
  Vad är fördelen med roterande rakning?
  Roterande rakhuvuden är kända för sin flexibilitet. Det gör att du får en slät rakning även i svåråtkomliga områden. Du kan genomföra din rakning med färre tag och mindre tryck. Resultatet är en nära rakning och hög skonsamhet.
  Kan jag använda rakapparaten i duschen?
  Rakapparaterna i 7000-serien är vattentäta. Du bestämmer vilken sorts rakning du vill ha: torr, med gel eller skum och till och med i duschen.

  * Apple, Apple-logotypen, iPad och iPhone är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och i andra länder. App Store är ett tjänstemärke som tillhör Apple Inc.

  * Android är ett varumärke som tillhör Google Inc.

  * Google Play och Google Play-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Google Inc.

  * Bluetooth®-märket och -logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och användning av sådana märken av Koninklijke Philips N.V. görs på licens.

  Dina förmåner väntar

  Philips värdesätter och respekterar din integritet. Läs sekretesspolicyn för mer information

  Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!

  Vi beklagar, men din prenumeration på vårt nyhetsbrev gick inte igenom. Försök igen senare.

  Prenumerationsprodukt img