1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  • Fördelar med Philips Shop

  • 30 dagars returgaranti

  • 2 års garanti

  • Fri frakt

  Produkter

  BlueTouch Appkontrollerad smärtlindringsplatta

  Innovativ blå LED-teknik, Mot ryggont samt muskelvärk i ryggen, Kompatibel med iOS och Android, Innehåller rem för övre delen av ryggen PR3741/00

  Vanliga frågor

  Kan BlueTouch ge några biverkningar?

  Med Philips BlueTouch-smärtlindringsplattan kan du behandla smärta med blått ljus och värme – läkemedelsfritt. Följande information handlar om möjliga biverkningar.

  Biverkningar

  • Det är normalt att huden blir lite röd under behandlingen med BlueTouch. Hudrodnaden beror på den ökade blodcirkulation som BlueTouch-smärtlindringsplattans värme leder till. Hudrodnaden är ofarlig och försvinner efter behandlingen.
  • I vissa fall kan huden bli lite mörkare efter behandlingen. Det orsakas antingen av ljuset (en liknande effekt som vid exponering för solljus) eller av värmen. Den är normalt ofarlig och bleknar av sig själv (det kan ta flera veckor eller månader). Avbryt behandlingen tills brännan har försvunnit. För att förhindra bränna ska du återuppta behandlingen i ett lägre läge och undvika överdrivet tryck på BlueTouch-smärtlindringsplattan under behandling (t.ex. tryck som uppstår om du sitter/ligger på den eller lutar dig mot den).

  Informationen på den här sidan gäller för följande modeller: PR3741/00 , PR3743/00 , PR3092/00 .

  Är detta inte det du söker efter?

  Har vi besvarat din fråga?

  Om inte, kontakta oss.