1
Bildskärmar

Philips skärmar  toppval

Svängd LCD-skärm med Ultra Wide-Color
Svängd LCD-skärm med Ultra Wide-Color
UltraColor
Böjd
Freesync
Svängd UltraWide LCD skärm
Svängd UltraWide LCD skärm
UltraColor
Böjd
Freesync
Tunn skärm med Ultra Wide-Color
Tunn skärm med Ultra Wide-Color
UltraColor
Flickerfree
Ny IPS

Välj den storlek som  passar dig bäst

skärmstorlek


34–43 tum
skärmstorlek


23–27 tum 
skärmstorlek


17–22 tum 

4K Ultra HD LCD-skärm med MultiView

Den expansiva, professionella Philips-skärmen med Ultra HD i 40 tums-klassen ger dig möjlighet att vidga dina vyer, se helheten och den stora detaljrikedomen i Ultra High Definition med 4K (fyra gånger så hög upplösning som Full HD)

Ultra Wide-Color 

Ultra Wide Desaturated Ultra Wide Saturated
Med Ultra Wide-Color-tekniken får du ett bredare färgspektrum och en levande, verklighetstrogen bild. Genom att implementera innovativa justeringar för den kemiska sammansättningen av färgchipsen och LED-bakbelysningen visar skärmarna med den här tekniken ett färgomfång som är mycket bredare än vanligt. Det ger mer realistiska bilder med naturliga gröna, livfulla röda och djupa blå färger.

Hållbarhet

EPEAT


EPEAT (Electronic Product Environmental Assessment Tool) är ett system som baseras på IEEE 1680 – 2006 miljöarbetesstandard för att utvärdera hur miljövänliga de elektroniska produkterna är. För närvarande omfattar EPEAT stationära och bärbara datorer och bildskärmar.

 

Det blir allt viktigare att identifiera miljöpåverkan. Både köpare och tillverkare vill ha standardiserade miljöregler för att definiera en miljövänlig produkt. EPEAT uppfyller behoven hos båda parter. Med dess standardkriterier kan inköpare jämföra produkter samtidigt som tillverkarna vet hur man hanterar produkterna på ett miljövänligt sätt. Produkterna med EPEAT-logotypen anses vara miljövänliga och minska miljöpåverkan.

 

Som en del av EPEAT Gold-standard tillhandahålls kostnadsfri återvinning av kartong och skumfyllda förpackningsmaterial till Philips-skärmar. Om du vill ha information om hur du återvinner förpackningsmaterialet vänder du dig till ditt lokala servicecenter.

Återvinning


Vi vill förbättra människors livskvalitet genom att tillhandahålla meningsfull förnyelse och vi strävar efter att uppnå det med hjälp av användning av jordens begränsade resurser på ett hållbart sätt. Detta kräver kontinuerligt miljöarbete för våra produkter. Uttjänta Philips-monitorer och tillhörande förpackningsmaterial återvinns i enlighet med alla gällande miljölagar. För att nå dit arbetar vi med olika organisationer.