0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips support

  Så här kalkar du av Saeco PicoBaristo espressobryggaren

  Publicerad på 2021-07-04

  Vi rekommenderar att du avkalkar din Saeco PicoBaristo-espressomaskin regelbundet för att få välsmakande kaffe och bra temperatur. Titta på den här videon för att se hur du avkalkar Saeco PicoBaristo-espressomaskinen.

  Använd rätt avkalkningsmedel

  Använd endast Philips avkalkningsmedel. Om du inte använder Philips avkalkningsmedel gäller inte garantin. Du kan köpa Saeco-avkalkningsmedlet på www.saeco.com/care.

  Obs! Använd inte ett avkalkningsmedel som är baserat på syror som ättika.

  Play Pause

  Starta avkalkningen

  Din Saeco PicoBaristo Deluxe talar om när det är dags att avkalka espressomaskinen. Om du vill starta avkalkningen manuellt trycker du på knappen Clean och väljer Descaling. Titta på videon för tydliga instruktioner.

  Play Pause

  Byt ut AquaClean-filtret efter avkalkningen

  Vi rekommenderar att du byter ut AquaClean-filtret när du har avkalkat din Saeco-espressomaskin.

  Avkalkningsinstruktioner – sköljning, steg 9–13

  9) Ta bort vattentanken och skölj ur den. Fyll den med rent vatten upp till avkalkningsfunktionens nivåangivelse. Sätt tillbaka vattentanken. Bekräfta med OK.

  10) Ta bort och skölj behållaren. Sätt sedan tillbaka den under kaffeurtappningsröret och ångröret. Bekräfta med OK. För maskiner med en mjölkkanna: Fyll halva mjölkkannan med rent vatten. Sätt i och öppna mjölkurtappningsröret. Töm behållaren och sätt tillbaka den. Bekräfta med OK.

  11) Sköljningen börjar. I teckenfönstret visas avkalkningsfas 2/2. Detta tar ungefär 3 minuter.

  12) Vänta tills maskinen har tappat ur allt vatten. Avkalkningen är klar när okejbocken och information om att avkalkningen har slutförts visas i teckenfönstret. Obs! Om vattentanken inte fylls till CALC CLEAN-nivån kan maskinen begära en till sköljning.

  13) Tryck på knappen OK för att avsluta avkalkningen. Maskinen börjar att värmas upp automatiskt och utför den automatiska sköljningen.

  Kontakta Philips

  Vi hjälper gärna till

  Letar du efter något annat?

  Upptäck alla alternativ för Philips support

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.