Mängden vatten du behöver tillsätta för att uppnå önskad tillagningsnivå på äggen med hjälp av Philips-äggkokaren beror på olika faktorer. Dessa faktorer omfattar rummets temperatur, hur färska och hur stora äggen är samt äggens temperatur. Nedan hittar du användbara tips som hjälper dig att bestämma lämplig mängd vatten som ska användas.
Hur använder jag min Philips-äggkokare för att tillaga äggen som jag vill ha dem?
Publicerad på 21 mars 2024
Så här kokar du löskokta ägg
Minska den rekommenderade mängden vatten med 5 ml (1 tesked) för att koka löskokta ägg.
Så här kokar du hårdkokta ägg
Öka den rekommenderade mängden vatten med 5 ml (1 tesked) för att koka hårdkokta ägg där skalet fortfarande är helt.
Rengöra Philips-äggkokaren
Värmeelementet ska torkas av efter varje användning för att förhindra att smuts och kalkavlagringar ansamlas, vilket kan påverka tillagningsprestandan.
Tvätta äggen
Tvätta äggen för att ta bort smuts innan du lägger dem i facket.
Låta Philips-äggkokaren svalna
Vänta tills apparaten har svalnat innan du kokar ägg igen.
Löste åtgärderna problemet? Om inte ska du kontakta oss för att få ytterligare hjälp.
Löste åtgärderna problemet? Om inte ska du kontakta oss för att få ytterligare hjälp.