Philips espressomaskiner som erbjuder iskaffe kan använda olika bryggtekniker. Läs mer i artikeln nedan.
Hur skiljer sig bryggningen av iskaffe jämfört med vanligt kaffe med min Philips-espressomaskin?
Bryggsystem för iskaffe
Vårt unika bryggsystem anpassar sig perfekt till den typ av dryck som valts. Iskaffet bryggs vid lägre temperaturer för att skapa uppfriskande kaffe som inte har spätts ut med vatten.
Därför är extraheringstiden längre (bryggningen tar längre tid) än för en vanlig espresso för att garantera den rätta styrkan och smaken på kaffet.
När bryggtiden ökar hör du även ett annat pumpljud på grund av den låga flödeshastigheten.
Är iskaffet som kommer från uttappningsröret kallt?
Nej, för att kunna erbjuda ett iskaffe direkt med bara en knapptryckning brygger vi långsammare och med lägre temperatur än för en vanlig espresso för att extrahera bönornas smaker perfekt. Det innebär att kaffet är varmt när det kommer ut ur uttappningsröret.
Med den traditionella kallbryggningsmetoden får det malda kaffet stå och dra i vatten vid omgivningstemperaturer under en längre period. Den här processen kan ta upp till 12 timmar eller längre.
Besvarade ovanstående din fråga? Om inte ska du kontakta oss för att få ytterligare hjälp.