Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips Sonicare för dig och patienters munhälsa

  Vanliga frågor  

  Vilken typ av Philips Sonicare tandborste får jag?  

  Efter att du blivit godkänd att delta i Sonicare utvärdering skickar Philips följande tandborste till dig:

  Sonicare Easyclean eltandborste med:
   

  • Patenterad sonisk teknologi -31.000 borströrelser per minut
  • 2 minuters rengöringsprogram med en Quadpacer
  • Laddställ för 3 veckors batteritid
  • Sonicare DiamondClean borsthuvud som ger upp till 7 x större plackborttagning *

   * jämfört med en manuell tandborste (DiamonClean eller Intercare huvuden)
    

  Var kan jag köpa ytterligare borsthuvuden?  

  Du kan köpa direkt från din distributör inom tandvård, i handeln på t ex ICA Maxi, Clas Ohlson, Elgiganten m.fl., men också online på Philips Shop.  

  Vid den osannolika händelsen jag får problem med min Philips Sonicare tandborste kommer jag att kunna lämna tillbaka den för utbyte?
  Absolut! Philips lämnar två års garanti på alla Sonicare produkter.

  Villkor

  • Philips Sonicare utvärdering riktas till dig som är praktiserande tandläkare tandhygienist eller tandläkarstudent i Sverige.

  • Utvärderingen innebär att du testar en Sonicare tandborste under fyra veckor och sedan lämnar dina synpunkter till Philips via det formulär som skickas till dig per e-mail. Genom ditt deltagande i utvärderingen godkänner du att Philips äger rätt att använda dina synpunkter vid produktutveckling och/eller marknadsföring av Sonicare produkter.

   

  • En del av Philips Sonicare utvärdering innebär att Philips kommer skicka ett e-mail i veckan (under 4 veckor) till din registrerade mailadress med information angående testkampanjen. Efter kampanjens slut kommer Philips inte skicka information till din registrerade mailadress, såvida du har anmält dig till våra nyhetsbrev.

   

  • Philips kommer även att skicka med en retursedel tillsammans med eltandborsten. Du kan då skicka tillbaka tandborsten tillsammans med den efter att utvärderat produkten.

   

  • Observera att utvärderingen avser en tandborste per tandläkare/tandhygienist/tandläkarstudent och att tandborsten enbart är avsedd för din utvärdering och inte för försäljning eller användning på patienter. Anmälan till utvärderingen ska ske senast den 31 november 2015 genom att du fyller i registreringformuläret. Efter att anmälan erhållits kommer Philips att skicka en Philips Sonicare eltandborste till dig inom fjorton dagar.

   

  • Philips förbehåller sig också rätten att begränsa antalet deltagare i utvärderingen.

   

  • Philips AB, organisationsnummer 556105-2613, är ansvarig för de personuppgifter som behandlas med anledning av utvärderingen. Genom din anmälan godkänner du att Philips använder dina personuppgifter för administration av utvärderingen, produktutveckling och marknadsföring. Du har när som helst rätt att återkalla detta samtycke. Du har vidare rätt att begära utdrag som utvisar de personuppgifter som Philips har behandlat samt rätt att begära rättelse av missvisande eller felaktiga uppgifter.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.