1
Hårvård

Philips Hårvårdsprodukter

Skonsam och säker styling

 

Vi på Philips tycker att det ska vara enkelt att laga hälsosam mat, och att du aldrig ska behöva kompromissa på smaken bara för att vara nyttig! Med Philips innovation Airfryer kan du laga dina favoriträtter som lammracks, helstekt kyckling eller krispiga pommes frites med lite eller ingen olja, du slipper dessutom att steka hårt i stekpanna för att få den där krispiga, goda stekytan. Nu behöver du inte längre välja mellan hälsosamt och gott.

Vi på Philips tycker att du ska kunna styla håret och ändå behålla ett friskt och starkt hår. Våra locktänger och stylingprodukter är utformade för att vara mer skonsamma för håret, med keramiskt keratin och sensorer som säkerställer att hårets naturliga fukthalt inte rubbas. Ett smartare sätt att styla håret helt enkelt! 

Locktänger

Plattänger

Hårfönar

Inspiration och artiklar

 

Med rätt stylingverktyg och hårvårdsrutiner kommer alla dagar att vara bra hårdagar. När du tar hand om håret på rätt sätt - använder produkter anpassade för ditt hår och stylingverktyg som inte skadar ditt hår i onödan - kommer håret att bli din främsta tillgång. Se Philips tutorials för hur du får de snyggaste lockarna, lättaste träningsfrillan eller bästa festuppsättningen med Philips stylingverktyg. 

Hitta skönhetstips för hud och hår

Gör snygga hollywood-lockar med Philips

Perfekta Hollywoodsvallet

Philips kontång

Se hela sortimentet

Vågigt hår med Philips MoisterProtect

Vågigt hår med MoistuerProtect