0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips Beauty

  Styling och skönhet


  Mår du bra på insidan syns det på utsidan. Sen finns det också verktyg som kan hjälpa dig med det där lilla extra - att skaffa festlockarna även om du är urusel på att styla håret, eller hårborttagningsprodukter för dig som inte vill använda vassa blad direkt mot huden. Vi på Philips tycker att skönhetsprodukter ska vara både smarta och skonsamma. Välj bland vårt breda sortiment för att hitta just din favoritprodukt!

  Hårborttagning för ansikte och kropp

   

  Vissa struntar i att ta bort det och vissa tar bort nästan allt. Att låta vara eller ta bort sitt kroppshår är en högst personlig fråga, men för de som vill ta bort håret på kroppen och ansiktet har Philips Beauty en lösning för varje behov! Vi har de senaste, mest innovativa lösningarna inom både ladyshavers, epilatorer samt IPL.

  Gör-det-själv saltscrubb

  Gör din egen bodyscrubb

  Intim hårborttagning

  Se hela sortimentet

  Smart och skonsam hårstyling

   

  Vi på Philips tror på ett smartare sätt att styla håret, du ska kunna styla håret och ändå behålla ett friskt och starkt hår. Våra locktänger och stylingprodukter är utformade för att vara mer skonsamma för håret, med keramiskt keratin och sensorer som säkerställer att hårets naturliga fukthalt inte rubbas. Ett smartare sätt att styla håret helt enkelt!

  Gör snygga hollywood-lockar med Philips

  Perfekta Hollywoodsvallet

  Philips kontång

  Se hela sortimentet

  Vågigt hår med Philips MoisterProtect

  Vågigt hår med MoistureProtect

  Gör egen hårinpackning

  Gör din egen hårinpackning hemma

   

  Det finns många fördelar med att göra dina egna naturliga skönhetsprodukter hemma. Du kan själv välja råvaror och undvika kemikalier. Dessutom är det faktiskt löjligt enkelt att göra! Var noga med att du använder ekologiska ingredienser, här hittar du ett recept på hårinpackning med avokado för torrt hår. 

  Hitta fler skönhetstips för hud och hår

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.