1
Skönhet och inspiration

Philips Beauty
Styling och skönhet 

Mår du bra på insidan syns det på utsidan. Sen finns det också verktyg som kan hjälpa dig med det där lilla extra - att skaffa festlockarna även om du är urusel på att styla håret, eller hårborttagningsprodukter för dig som inte vill använda vassa blad direkt mot huden. Vi på Philips tycker att skönhetsprodukter ska vara både smarta och skonsamma. Välj bland vårt breda sortiment för att hitta just din favoritprodukt!

Hårborttagning för ansikte och kropp

 

Vissa struntar i att ta bort det och vissa tar bort nästan allt. Att låta vara eller ta bort sitt kroppshår är en högst personlig fråga, men för de som vill ta bort håret på kroppen och ansiktet har Philips Beauty en lösning för varje behov! Vi har de senaste, mest innovativa lösningarna inom både ladyshavers, epilatorer samt IPL.

Gör-det-själv saltscrubb

Gör din egen bodyscrubb

Intim hårborttagning

Se hela sortimentet

Smart och skonsam hårstyling

 

Vi på Philips tror på ett smartare sätt att styla håret, du ska kunna styla håret och ändå behålla ett friskt och starkt hår. Våra locktänger och stylingprodukter är utformade för att vara mer skonsamma för håret, med keramiskt keratin och sensorer som säkerställer att hårets naturliga fukthalt inte rubbas. Ett smartare sätt att styla håret helt enkelt!

Gör snygga hollywood-lockar med Philips

Perfekta Hollywoodsvallet

Philips kontång

Se hela sortimentet

Vågigt hår med Philips MoisterProtect

Vågigt hår med MoistureProtect

Gör egen hårinpackning

Gör din egen hårinpackning hemma

 

Det finns många fördelar med att göra dina egna naturliga skönhetsprodukter hemma. Du kan själv välja råvaror och undvika kemikalier. Dessutom är det faktiskt löjligt enkelt att göra! Var noga med att du använder ekologiska ingredienser, här hittar du ett recept på hårinpackning med avokado för torrt hår. 

Hitta fler skönhetstips för hud och hår